Striimaa videota ja luo live-TV

Parhaat sivustot suoratoistovideoiden suoratoistoon ja suoratoiston kuviin tietokoneelta, älypuhelimelta, verkkokameralta ja muulta Internetistä

Jos meillä on suuri halu tehdä itsemme tunnetuksi ja "näyttää kasvomme", voimme luoda henkilökohtaisen Web-TV-kanavan ja lähettää videokuvaa suoraan tietokoneeltasi verkkokameralla tai lähettääksesi pelattavuutta (videopeli) tai muuta videota, jonka haluat suoratoistaa ja näyttää muille ihmisille, voit käyttää joitain ilmaisia ​​alustoja.

Sinulla voi jo olla kokemusta videoiden lataamisesta YouTubeen, Instagramiin tai muille suosituille videosivustoille, mutta tapahtuman tai verkkokameralla otettujen kuvien suora lähetys edellyttää erilaista alustaa. Kiitos joillekin suoratoiston videonsiirtotyökalut saatavilla tänään vapaa välttämättä maksamatta tilauksia luo Web-TV-kanava, mutta voit myös käyttää tietokonetta tai älypuhelimen kameraa ilman liikaa ongelmia.

Indeksi

  1) Facebook Live

  Toiminto Live Live -video Facebookissa se toimii myös tietokoneeltaWindows 10 Facebook -sovellus tai suoraan verkkosivustolta.

  Kuka tahansa, jolla on Facebook -profiili tai -sivu, voi tavoittaa live -yleisön iOS- ja Android -laitteilla tai jopa tietokoneen kautta painamalla tilan luomista ja valitsemalla vaihtoehdon Live -video, läsnä laatikossa uuden viestin kirjoittamiseksi profiiliin.

  Video näytetään uutissyötteessä, ja siitä ilmoitetaan ystäville, jotka voivat nähdä videon lähetystoiminnan harjoittajan profiilissa. Kun suora lähetys on valmis, video on edelleen katseltavissa sivulla tai profiilissa. Jos haluamme tavoittaa laajemman yleisön, on parempi tehdä heti julkinen suora, jotta muut voivat myös käyttää sitä linkistä tai Facebook Watch.

  2) YouTube Studio

  Youtube Studio on uusi alusta, jolla lähetetään suoria lähetyksiä YouTubesta sekä tietokoneelta, jossa on verkkokamera, että ennen kaikkea Android- tai iPhone -älypuhelimesta.

  Aloita suora lähetys ja ryhdy YouTuberiksi meidän tarvitsee vain painaa yläreunassa Luo ja sitten Suora lähetys; Vaihtoehtoisesti voimme myös avata heti Live Streaming -sivu avataksesi ohjaushuoneen ja aloittaaksesi tallennuksen välittömästi.

  YouTube tarjoaa lähetykselle ammattimaisia ​​säätimiä, ja sen avulla voit valita, aloitatko tallennuksen ja lähetyksen heti vai suunnitteletko sitä ajan mittaan, jotta fanit voivat jäädä järjestäytymään (mikä on erittäin hyödyllistä, jos meillä on jo paljon seuraajia tai haluat luoda sellaisen heti. yksi).

  YouTuben avulla voit saada suosiota ja ansaita videoita mainoksilla, työllistyminen kaikkeen tarkoitukseen; oppiaksesi lisää voimme lukea myös oppaamme miten ansaita rahaa youtubella, jotta löydettäisiin kaikki merkit siitä, että sinusta tulee uusi menestyvä YouTuber.

  3) Instagram

  Myös Instagram sallii sinun luoda live -video, näytettäväksi seuraajille, jotka seuraavat meitä (jotka voivat myös kirjoittaa kommentteja suorana lähetyksenä) tai ihmisille, jotka ovat nähneet videomme syötteessään.

  Instagramin live -videotoiminto toimii kuitenkin vain Android -älypuhelimilla ja iPhoneilla, ei tietokoneella. Video ei näy profiilisyötteessä, vaan tarinoissa, ja siinä on punainen piste, jossa on liemi ja sana live.

  Live -videoita Instagramissa voidaan suoratoistaa puhelinsovelluksen kautta, ne voivat kestää jopa tunnin ja ovat näkyvissä 24 tuntia lähetyksen päättymisen jälkeen, näkyy livenä lähettäneiden tarinoissa. Videon aikana seuraajat voivat kommentoida ja keskustella.

  4) nykiminen

  Jos olemme intohimoisia videopeleistä ja haluamme lähettää suorana kaiken, mitä teemme tietyssä pelissä tai edistymisestämme online -peleissä viitealusta on Nykiä, Amazonin omistama.

  Justin TV: n tuhkasta syntynyt sivusto on tällä hetkellä suosituin sivusto lähettää videopelien otteluita, myös suorana, mahdollisuus katsella verkkokameraa pelatessasi ja vastaanottaa chat -viestejä ja vinkkejä pelin aikana, mikä tekee suoratoistokokemuksesta erittäin mukaansatempaavan.

  5) IBM Video Streaming

  IBM: n videon suoratoisto, jonka IBM -yritys tarjoaa, voit hyödyntää erittäin tehokkaita ja luotettavia työkaluja oman palvelun luomiseksi ammattimainen suoratoisto ja lähetys.

  IBM tarjoaa Pro-suunnitelman 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, johon mahtuu 100–5000 tuntia katselua, HD-lähetys, mainokseton lähetys, kanavan salasanasuojaus ja personointi. Jos haluamme aloittaa uran itsenäisenä toimittajana tai konferenssivideon suoratoistona, tämä on luultavasti paras alusta, koska striimit voidaan helposti integroida myös muihin sosiaalisiin verkostoihin ja alustoihin.

  Muut suoratoistoalustat

  Tähän mennessä nähtyjen alustojen tulisi kattaa kaikki osaamisalueet ja antaa sinun tavoittaa mahdollisimman monet ihmiset. Tämä ei tarkoita, ettet voisi kokeilla muita palveluita! Web-TV: ssämme voimme myös luottaa johonkin alla luetelluista palveluista:

  • Belive.tv: alusta suoratoistoalan ammattilaisille haastattelujen ja keskusteluohjelmien suorittamiseksi. Suora lähetys on saatavilla Facebookissa ja kommentit näkyvät reaaliajassa.
  • Wim TV: ammattimainen italialainen alusta suoratoistavan web -TV: n luomiseksi, joka voi olla myös PayTV, ihanteellinen live -tapahtumien tai videotallenteiden lähettämiseen. Voit kokeilla sitä 10 tunnin lähetyksessä ilmaisella tilillä.
  • Mikseri: Tärkein vaihtoehto Twitchille, ilmainen, jossa voit lähettää suoria ja suoria pelejä PC -peleihin käyttämällä lähetysohjelmia, kuten OBS tai Streamlabs, ilmainen ja avoimen lähdekoodin.
  • Sinä nyt- Suosittu videon suoratoisto- ja live -chat -sovellus, jota käytetään satunnaiseen videoon ja viihteeseen. Tämä on sivusto, jota käyttävät enimmäkseen teini -ikäiset.
  • Tinychat: yksi tehokkaimmista alustoista luoda videoneuvottelut ja ryhmävideopuhelut verkkokameran kautta ilmaiseksi. Tinychatin avulla voit siis laittaa verkkokanavan verkkoon verkkokamerasi avulla rajoittamatta kaistanleveyttä, katsojia ja aikaa. Suoratoisto tukee myös keskustelua muiden ihmisten kanssa ja integroitumista sosiaalisiin verkostoihin.
  • Aliez on ilmainen sivusto, jossa voit aloittaa lähetysten lähettämisen muista lähteistä.

  Valitsemme kuvaukseemme sopivimman alustan, keskitymme laadukkaaseen verkkokameraan ja aloitamme välittömästi lähetyksen, jotta voimme tulla heti tunnetuksi sosiaalisissa verkostoissa.

  Päätelmät

  Tie menestykseen on pitkä ja vaikea viedä. aloittaa todellisen Web-TV: n suoraan kotoa ja jos "näytelmistä" tulee mielenkiintoisia, voimme myös ansaita jotain, mikä tekee siitä todellisen työn.

  Jos haluamme ansaita rahaa Internetin avulla, suosittelemme lukemaan oppaamme miten ansaita rahaa verkossa ja miten ansaita rahaa videopeleillä, jotta tiedät kaikki temput, joilla voit kaupallistaa kanavalla tehtyjä videoita ja suoratoistoalustoilla käynnistettyjä suoria lähetyksiä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up