Suojaa PDF salasanalla sen avaamista tai muokkaamista varten

Pitääkö PDF-asiakirjat suojata salasanoin, jotta vain valtuutetut henkilöt voivat avata ne? Selvitetään, miten se tehdään.

Internetistä löytyy lukuisia ilmaisia ​​ohjelmia PDF-tiedostojen luomiseen ja niiden muuntamiseen Word-asiakirjoiksi (tai päinvastoin), jotta voit tehdä yksinkertaisia ​​muutoksia tai kirjoittaa tärkeitä asiakirjoja työhön tai liiketoimintaan.

Jos pelkäämme, että nämä asiakirjat päätyvät vääriin käsiin tai että ne tarvitsevat lisäsuojaa, voimme käyttää ilmaisia ​​ohjelmia tai sivustoja käyttääksemme salasanoja PDF-tiedostojen avaamiseen ja muokkaamiseen, jotta voimme aina saavuttaa maksimaalisen suojan, kun jaamme erittäin yritystoimintaa. PDF-tiedostoja, tärkeitä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat työkalut ja sivustot PDF-tiedoston suojaamiseen salasanalla, jotta kukaan ei avaa tai muokkaa sitä ilman lupaamme (joudumme ilmoittamaan salasanan myöhemmin tai puhelimitse, jotta voimme olla varmoja, että sen avaavat vain valitsemamme henkilöt). Näin ollen on erittäin helppoa jakaa luottamuksellisia tietoja yrityksestäsi tai työstäsi sähköpostitse tai chatissa pelkäämättä asiakirjan varastamista.

1) PDF24

Paras ohjelma, jolla voimme suojata PDF-tiedostoja salasanalla, on PDF24 luojattäydellinen ohjelmisto PDF-hallintaan.
PDF24 Creators -sovelluksella voimme suojata minkä tahansa asiakirjan salasanalla ja valita, mitä oikeuksia tiedostolle haetaan luvattomien toimintojen estämiseksi.

Jatkamiseksi lataamme suojattavan PDF-tiedoston vetämällä sen ikkunaan tai napsauttamalla keskeltä avataksesi tiedostonhallinnan; Kun se on ladattu, kirjoita salasana alla olevaan kenttään, paina ratasta ja valitse sallitut käyttöoikeudet. Lopussa painamme eteenpäin Suojaa PDF-tiedostoja suojata PDF-tiedosto ja aloittaa uuden suojatun asiakirjan luomisen.

Ohjelman lisäksi voimme suojata PDF-tiedostoja suoraan verkossa käyttämällä PDF24 Tools -sivusto omistettu tiedostojen suojaamiseen ja suorittaa samat vaiheet kuin yllä.

2) 7-zip

Jos haluamme vain suojata PDF-tiedostomme vahingossa lukemiselta tai uteliailta katseilta (muuttamatta tiedoston käyttöoikeuksia), voimme myös käyttää 7-vetoketjukuuluisa pakatun tiedostonhallinta, joka pystyy luomaan uusia pakattuja tiedostoja salasanalla.
Jatka, asenna ja avaa 7-Zip tietokoneellamme, siirry kansioon, jossa PDF-tiedostot ovat integroidun tiedostonhallinnan avulla, valitse suojattavat PDF-tiedostot ja paina yläreunasta lisätä aloittaaksesi uuden pakatun arkiston luomisen.

Valitse avautuvassa uudessa ikkunassa nimi, jonka annat pakatulle arkistolle yläreunasta ja siirry osioon Kryptografiavalitsemme arkistolle määritettävän salasanan, valitsemme merkinnän Salaa tiedostojen nimet ja paina alas OK aloittaaksesi pakatun ja salatun arkiston luomisen.

Pohjimmiltaan 7-Zip luo suojattuja pakattuja arkistoja 7z, jota kaikki pakatut arkiston hallintaohjelmat tukevat; maksimaalisen yhteensopivuuden takaamiseksi voimme myös valita postinumero arkistomuotona, mutta meidän on muutettava salausta (koska se periaatteessa käyttää ZipCryptoerittäin haavoittuva), emmekä voi piilottaa tiedostonimiä.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka käytä 7-Zipiä avataksesi ZIP-, RAR- ja pakatut tiedostokansiot.

3) PDF-XChange Editor

PDF-XChange-editori on vaihtoehtoinen PDF-dokumenttien katseluohjelma Adobelle, joka tarjoaa myös salasanasuojaustoiminnon.
Kun se on asennettu tietokoneeseen, meidän tarvitsee vain avata mikä tahansa suojaamaton PDF-dokumentti tällä ohjelmalla, napsauta vasemmassa yläkulmassa Tiedosto -> Asiakirjan ominaisuudet -> Turvallisuus ja sisään Suojausmenetelmä valita Salasanasuojaus.

Syötä valittu salasana ja napsauta lopuksi Käytä suojauskäytäntöä saat välittömästi salasanalla suojatun PDF-dokumentin. Olemme myös kirjoittaneet oppaan X-Change PDF Viewerin käytöstä lisää tekstiä ja täytä kentät PDF-dokumentteihin.

4) SodaPDF (online)

Jos meillä ei ole mahdollisuutta käyttää ohjelmia tietokoneella, voimme käyttää sivustoa SodaPDF asettaa a Online salasanasuojaus PDF-tiedostoonlataa se verkkosivulleen.
Jos haluat käyttää tätä verkkopalvelua, lataa PDF, jonka haluat suojata vetämällä se laatikkoon tai napsauttamalla Valitse tiedosto (voimme myös ladata sen Google Drivesta tai Dropboxista); Kun lataus on valmis, meidän tarvitsee vain valita suojaussalasana ja ladata uusi PDF, joka on suojattu valitulla salasanalla.

Sivusto tarjoaa myös pienen työkalun offline-työskentelyyn miltä tahansa tietokoneelta, jonka voi ladata ilmaiseksi osoitteesta virallinen lataussivu.

5) LightPDF (online)

Toinen verkkopalvelu, jota voimme testata verkossa PDF-tiedoston lukitsemiseksi salasanalla, on LightPDF.
Myös tässä tapauksessa riittää tiedoston lataaminen sivulle (Valitse tiedosto) avataksesi online-editorin ja päättääksesi muutoksia tallennettaessa, lisätäänkö salasanasuojaus vai ei.

Aivan kuten edellinen sivusto, voimme ladata a offline-työkalut muokata ja suojata salasanalla PDF-tiedostoja myös ilman Internet-yhteyttä.

6) iLovePDF (online)

Yksi parhaista online-palveluista PDF-tiedoston suojaamiseksi salasanalla on ehdottomasti iLovePDF.
Sen käyttö on hyvin yksinkertaista: lataamme PDF-tiedoston, jonka aiomme suojata salasanalla vetämällä sen ikkunaan tai käyttämällä näppäimiä Valitse tiedosto, Dropboxista tai Google Drivesta (Lähetäksesi PDF-tiedoston pilvestä), anna salasana, jota aiomme käyttää ja vahvista.

Toimenpiteen päätyttyä sivusto antaa sinun ladata PDF-tiedoston, joka on identtinen sen lataamisen kanssa, mutta tällä kertaa suojattu vahvalla salasanalla, jota on mahdotonta muokata tai murtaa.

Johtopäätökset

PDF-tiedoston salasanasuojaus on erittäin tärkeää, jos käytämme usein yritysasiakirjoja ja haluamme, että vain tietyt ihmiset voivat lukea niitä. Ohjelmat PDF-tiedostojen suojaamiseen e:stä ei ole pulaa ne ovat paras valinta niille, jotka etsivät maksimaalista turvallisuutta eikä halua ladata minkäänlaisia ​​asiakirjoja online-palveluihin; jos sen sijaan etsimme nopeita kodin suojausmenetelmiä, voimme luottaa myös PDF-hallintasivustoihin, jotka kaikki toimivat erittäin hyvin ja joiden avulla voit suojata kaiken tyyppisiä PDF-tiedostoja.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka avata salasanalla suojatun PDF-tiedoston lukitus Älä viitsi kuinka suojata tiedostoja ja kansioita salasanalla Windowsissa.

Indeksi
  1. 1) PDF24
  2. 2) 7-zip
  3. 3) PDF-XChange Editor
  4. 4) SodaPDF (online)
  5. 5) LightPDF (online)
  6. 6) iLovePDF (online)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up