Tablet -laitteeni EI käynnistä Android -logon pysymistä

Vaikka on totta, että kun puhumme opetusohjelmista ja muista, keskitymme yleensä melkein aina kaikkeen, mikä liittyy älypuhelimiin tai älypuhelimiin, emme tässä vaiheessa halunneet olla ottamatta huomioon kaikkea tabletteihin liittyvää. Mitä tapahtuu, on se, että monesti näillä samoilla laitteilla on toimintaongelmia, jotka meidän on harkittava, ja siksi tällä kertaa yritämme vastata ongelmaan, josta monet sen käyttäjät yleensä kärsivät.

Pohjimmiltaan tämä artikkeli liittyy kyselyihin, joita monet käyttäjät ovat esittäneet meille "Tabletti pysyy Android -logossa", minkä vuoksi haluamme opettaa sinulle temppuja, jotka ovat mielestämme tärkeitä sinulle tämän tyyppisissä tapauksissa . Tätä ongelmaa kutsutaan tiiliksi, ja sen aiheuttavat monet tekijät, jotka viittaavat laiteohjelmistoon, toisin sanoen laitteen käyttöympäristö., jota varten yritämme tarjota sinulle joitain ratkaisuja, joiden avulla voit sivuuttaa nämä haitat.

Ennen kuin aloitamme mahdollisilla ratkaisuilla, jotka meidän on otettava huomioon näissä tapauksissa, meidän on korostettava, että jotkut suurimmista ongelmista, joihin voimme löytää tabletin, joka ei ylitä Android -logoa, liittyvät ohjelmistoon tai käyttöliittymään että se on vioittunut huonosti asennetun ROM-levyn lisäksi, huonosti toimiva juuriprosessi tai miksi ei, huonosti suoritettu APK-tiedosto. Sinun on lisättävä mahdollisuus saada virus tai haittaohjelma laitteeseen.

Monet edellä mainituista syistä voivat aiheuttaa päätelaitteessasi Bootlopp -ongelman, joka määritellään periaatteessa siitä, että Android -laite käynnistyy jatkuvasti uudelleen ilman, että logo kulkee. Jos näin tapahtuu sinulle, älä lopeta tämän artikkelin lukemista. Meidän on todellakin otettava tässä suhteessa huomioon, että ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on flash -päivitys Android -laitteesi laiteohjelmistosta tai Stock ROM -levystä (alkuperäinen ROM), vaikka alta löydät tarkempia tietoja.

Indeksi

  Tabletini pysyy logossa

  Samsung -tabletti pysyy logossa

  Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on ladata Samsung -mobiililaitteiden USB -ohjaimet napsauttamalla suoraan tätä linkkiä. Sitten sinun on ladattava Stock ROM tai laiteohjelmisto tämä linkkija lataa myöhemmin Odin tästä linkistä. Kun olet tehnyt sen, sinun on käynnistettävä tabletti lataustilassa painamalla suoraan äänenvoimakkuuspainiketta, Koti ja virta. Sitten kytket laitteen tietokoneeseen, avaat Odeinin, napsautat PDA -välilehteä ja lataat ladatun ROM -levyn. Lopuksi napsautat Käynnistä -painiketta ja laite alkaa vilkkua.

  LG -tabletti pysyy logossa

  Jos Samsung -tabletin sijasta sinulla on LG -ihmisten valmistama laite, sinun on ensin ladattava LG -ajurit tämä linkki. Sitten sinun on asennettava LG Flash Tool tästä linkistä, ja seuraava asia on ladata tabletin varastomuisti tämä linkki. Seuraavaksi sinun on asetettava laite lataustilaan ja kytkettävä pääte pois päältä painamalla yllä olevaa äänenvoimakkuuspainiketta, kunnes tila tulee näkyviin, jolloin sinun on muodostettava yhteys tietokoneeseen. Seuraavaksi sinun on valittava laitetyypiksi CDMA ja sitten diag. Seuraava asia on käyttää viimeksi lataamaasi tiedostoa ja painaa sitten Normaali Flash vilkuttaa sitä ilman ongelmia toivoen korjaavan järjestelmävirheet. Myöhemmin sinun on napsautettava CSE Flashia, toivoen puhdistavasi kaikki tiedot, ja sitten myös siirrettävä flash -laiteohjelmisto laitteellesi. Myöhemmin sinun on napsautettava Käynnistä-painiketta, valittava maa ja kieli ponnahdusikkunasta ja lopuksi napsautettava OJ ja odotettava, kunnes prosessi on valmis.

  Kiinalainen tabletti MTK -prosessori pysyy Android -logossa

  Lopuksi, monta kertaa tiedämme, että joillakin MTK -prosessoreilla varustetuilla tableteilla on hyvin erityisiä toimintaongelmia., joten näissä tapauksissa meidän on ilmoitettava joitakin erityisiä ratkaisuja SP Flash Tool -työkalun ensimmäisestä lataamisesta tämä linkki. Myöhemmin sinun on annettava Scatter Loading -vaihtoehto ja etsittävä laitteesi ROM -levy odottamaan järjestelmän latautumista. Muotoile laitteen sisältö napsauttamalla laitteen yläosassa olevaa Muotoile -painiketta. Kun olet suorittanut kaikki edellä mainitut, sinun on napsautettava Lataa -painiketta ikkunan yläosassa. Laitat akun tabletin sisään, jos olit poistanut sen aiemmin, ja kytket sen sitten USB -kaapelilla. Myöhemmin sinun on lisättävä edistymispalkki ja lopuksi irrotettava tabletti, poistettava se ja odotettava, että se käynnistyy uudelleen, jotta voit käyttää sitä.

  Korjaa tabletti pysyy Android -logossa

  Tässä vaiheessa olemme varmoja, että tablet -laitteesi pysyy Android -logon päällä, ja sitten meidän on sanottava, että on otettava huomioon ensimmäinen ratkaisu, vaikka se on hyödyllinen vain Samsungin kehittämille tableteille.. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata Samsungin USB -ohjaimet tai -ajurit suoraan tästä linkistä. Seuraavaksi on ladattava Android -tabletin varastomuisti osoitteesta tämä linkki. Sitten lataat Odinin tästä linkistä. Sinun on käynnistettävä tabletti, se pysyy Android -logossa lataustilassa napsauttamalla äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta + Koti + virta. Tämän jälkeen laite on kytkettävä tietokoneeseen, avaa Odin, napsauta PDA -välilehteä ja lataa ladattu ROM. Lopuksi on aika napsauttaa Käynnistä ja alkaa vilkuttaa laitteita.

  Jos haluat tietää, onko Samsung -tabletisi yhteensopiva tämän vaihe vaiheelta, tarkista seuraava luettelo:

  Samsung Galaxy i75002
  Samsung Galaxy Spica
  Samsung Galaxy -portaali
  Samsung Galaxy S
  Samsung Captivate
  Samsungin eloisa 6
  Samsung kiehtoo
  Samsung Epic 4G
  Samsung Mesmerize
  Samsung Galaxy 3
  Samsung Galaxy Apollo
  Samsung Galaxy 5
  Samsung Galaxy Europe
  Samsung Galaxy 55013
  Samsung Galaxy U14
  Samsung Galaxy 551
  Samsung Galaxy K14
  Samsung Galaxy Ace
  Samsung Galaxy Cooper
  Samsung Galaxy Fit
  Samsung Galaxy SL
  Samsung Galaxy Gio
  Samsung Galaxy Mini
  Samsung Galaxy Seuraava
  Samsung Galaxy Pop
  Samsung Galaxy Prevail
  Samsung Galaxy Pro22
  Samsung Galaxy Neo23
  Samsung Galaxy S II
  Samsung Galaxy SII SkyRocket
  Samsung Captivate Glide
  Samsungin näyttely 4G27
  Samsung Galaxy Z28
  Samsung Galaxy S Plus
  Samsung Galaxy R
  Samsung Galaxy W
  Samsung Exhibit II 4G
  Samsung Galaxy M
  Samsung Galaxy Y
  Samsung Galaxy Precedent
  Samsung Galaxy XCover
  Samsung Stratosphere
  Samsung Galaxy Nexus
  Samsung Galaxy Y Pro
  Samsung Galaxy Y Pro Duos
  Samsung Galaxy Ace Plus
  Samsung Galaxy Ace
  Samsung Galaxy Mini
  Samsung Galaxy JA DUOS
  Samsung Galaxy Beam
  Samsung Galaxy Tasku
  Samsung Galaxy S Advance
  Samsung Galaxy S III
  Samsung Galaxy -valitus
  Samsung Galaxy Stellar
  Samsung Galaxy S Duos
  Samsung Galaxy Victory 4G LTE
  Samsung Galaxy Reverb
  Samsung Galaxy Rush
  Samsung Galaxy Express
  Samsung Galaxy Rugby Pro
  Samsung Galaxy Music
  Samsung Galaxy S III Mini
  Samsung Galaxy Fame
  Samsung Galaxy Young
  Samsung Galaxy S4
  Samsung Galaxy Trend
  Samsung Galaxy Core
  Samsung Galaxy S5
  Samsung Galaxy Core 2
  Samsung Galaxy Alpha
  Samsung Galaxy A3
  Samsung Galaxy A5
  Samsung Galaxy A7
  Samsung Galaxy V
  Samsung Galaxy Ace -tyylinen
  Samsung Galaxy Grand Prime
  Samsung Galaxy Core Prime
  Samsung Galaxy S5 Mini
  Samsung Galaxy S6
  Samsung Galaxy S6 Edge
  Samsung Galaxy J7
  Samsung Galaxy J1
  Samsung Galaxy J3
  Samsung Galaxy J5
  Samsung Galaxy E5
  Samsung Galaxy S7
  Samsung Galaxy S7 Edge

  Jos sinulla on Samsung -tabletin sijasta LG -tabletti, seuraavat vaiheet ovat samanlaiset. Ensimmäinen asia on ladata LG: n USB -ohjaimet tästä linkistä. Sitten sinun on ladattava LF Flash Tool tästä linkistä ja myöhemmin tämän tabletin varastomuisti suoraan tämä linkki. Kuten edellisessä tapauksessa, sinun on käynnistettävä tabletti lataustilassa. Suoritat LG Flash Tool -työkalun myöhemmin ja valitset laitetyypiksi "CDMA". Seuraava asia on käyttää aiemmin lataamaamme KDZ -tiedostoa. Siirrymme sitten "Normaaliin salamaan" vilkkumaan menettämättä mitään tietoja ja valitsemme "CSE Flash", jos haluat puhdistaa kaikki tiedot ja vilkuttaa taulutietokoneen varaston laiteohjelmiston. Myöhemmin siirrymme Käynnistä -kohtaan, valitsemme kielen ja painamme sitten OJ loppuun.

  Jos haluat tietää, onko Samsung -tabletisi yhteensopiva tämän vaihe vaiheelta, tarkista seuraava luettelo:

  LG AKA, Class, Conect 4G, Elite, Enact, Enlighten, Escape, Esteem, Extravert, F60, F70, Fireweb, Freedom, G Flex, G Flex 2, G Pad, G Pro Lite, G Pro 2, G Pro 3, G Vista, G Vista 2, G Stylo, G2, G3, G4, G5, GX, Intuitio, Ilo, K4, K5, K7, K8, K10, L20, L30, L35, L40, L50, L60, L65, L70, L80, L90, L Bello, L Fino, L Prime, Leon, Lucid 4G, Lucid 2, Lucid 3, Mach, Magna, teltta L, Motion 4G, Nexus 4, Nexus 5, Nexus 5X, Nitro HD, Optimus 2, Optimus 2X, Optimus 3D, Optimus 4G, Optimus 4X, Optimus Big, Optimus Black, Optimus Elite, Optimus EX, Optimus F3, Optimus F3Q, Optimus F5 P875, Optimus F6, Optimus F7, Optimus G, Optimu GJ, Optimus Hub, Optimus L1 , Optimus L2, Optimus L3, Optimus L4, Optimus L5, Optimus L7, Optimus L9, Optimus L90, Optimus LTE, Optimus M +, Optimus Net, G Optimus Pro, G Optimus Pad, Optimus S, Optimus Q2, Optimus Slider, Optimus Sol E730, Optimus T, Optimus True HD, Optimus Vu, Optimus Zone, Phoenix, Prada 3, Ray, Spectrum, Spirit, Splendor, Stylus, Thrill, Tribute, V10, Viper, Volt, Vu 3, X Cam ja X Screen.

  Oletko onnistunut jättämään taulutietokoneen ongelman, joka pysyy Android -logossa, näillä vaiheilla?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up