Tallenna kuvat ja videot WhatsApp-tilaan

Kuinka ladata valokuvia ja videoita, jotka ystävät julkaisevat tilana Whatsappissa ulkoisten sovellusten kanssa tai ilman (Android-älypuhelimella)

The WhatsApp-tilat Niiden avulla voit julkaista valokuvan tai videon, jolloin se näkyy kaikille yhteyshenkilöille 24 tunnin ajan, jonka jälkeen se katoaa.

Jos huomaamme ystävän tai sukulaisen tilan, josta pidämme erityisen paljon, näytämme seuraavassa oppaassa kuinka tallentaa WhatsApp-tilatkäyttämällä puhelimeen integroituja toimintoja tai joitain tähän tarkoitukseen liittyviä ulkoisia sovelluksia.

Tallenna WhatsApp Status -kuvat ilman sovelluksia

WhatsApp-tilana julkaistujen kuvien ja videoiden tallentaminen on erittäin helppoa, koska katseluhetkellä ne ladataan automaattisesti ja tallennetaan puhelimen muistiin (väliaikaisesti).

WhatsApp-tilatiedostojen kopioiminen ja tallentaminen, avaa ensin tiedostonhallintasovellus, joka löytyy kaikista Android-älypuhelimista. Koska meidän on tarkasteltava piilotettuja tiedostoja, on parasta ladata aAndroid-tiedostonhallintasovellus Google Play -kaupasta, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin oletusarvoisessa Tiedostot-sovelluksessa, kuten Totaalinen komentaja.
Valitussa Tiedostonhallinnassa otamme käyttöön vaihtoehdon tarkastella piilotettuja tiedostoja asetuksista. Kun piilotettujen tiedostojen ja kansioiden näyttö on aktivoitu, siirrytään Tiedostonhallinnan pääsivulle ja napauta kohtaa Sisäinen arkisto tai Sisäinen muisti ja mennään kansioon Whatsapp (Joissain laitteissa meidän on otettava itsemme polulle Android -> media -> com.whatsapp -> WhatsApp).

Avaamme WhatsApp-kansion kansion Keskiverto, josta löydät kaikki WhatsAppissa vastaanotetut ja lähetetyt tiedostot, mukaan lukien valokuvat, videot, äänileikkeet, asiakirjat, profiilikuvat, animoidut gifit ja paljon muuta. Mediasta löydät myös piilotetun kansion nimeltä .Tilatjoka sisältää kaikki WhatsAppin Tila-välilehdellä näkyvät kuvat ja videot.

Voit sitten avata kuvia ja videoita tässä kansiossa kopioidaksesi tai siirtääksesi ne toiseen kansioon Android-järjestelmässä ja tallentaaksesi ne pysyvästi. Tällä menetelmällä voit tallentaa WhatsApp Contact Status -kuvia ja -videoita milloin tahansa asentamatta mitään muuta sovellusta. Jos poistat tai siirrät tiedoston kansiosta .Tilattämä ei ole enää näkyvissä WhatsAppissa.

Vaihtoehtoisesti voimme tallenna kuvat, jotka näkyvät tilana WhatsAppissa ottamalla yksinkertainen kuvakaappaus, käyttämällä puhelimemme toimittamaa näppäinyhdistelmää tai käyttämällä erityistä elettä. Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka valokuvaa näyttö Androidilla (Samsung, Xiaomi ja muut älypuhelimet).

iPhonessa Ainoa temppu, jota voidaan käyttää tilakuvien tai -videoiden tallentamiseen WhatsAppissa, on kuvakaappauksen ottaminen näytöstä, kuten näet oppaastamme ottaa ja tallentaa kuvia videosta iPhonessa.

Sovellus WhatsApp-tilojen lataamiseen

Yllä näkyvät menetelmät mahdollistavat WhatsApp-tilojen lataamisen ilman ulkoisia sovelluksia, mutta monet käyttäjät haluavat silti luottaa sovelluksiin ladatakseen useita tiloja samanaikaisesti tai tallentaakseen videoita.

Alle olemme koonneet parhaat ilmaiset sovellukset lataa WhatsApp-tilat Androidista:

Lataamme sovelluksen, joka on mielestämme paras tarkoituksiinmme, ja alamme ladata WhatsApp-tiloja, joista pidämme eniten.

Lataa WhatsApp-tilat PC:ltä

Hyvä vaihtoehto aiemmissa artikkeleissa nähdyille menetelmille sisältää käytä WhatsApp-sovellusta tietokoneeltajoten voit ottaa kuvakaappauksen valokuvasta tai tallentaa videon, jota käytetään tarinana Windowsin itsensä tarjoamilla työkaluilla (kuten Leikkaava työkalu).
Lisätietoja voimme lukea artikkeleistamme aiheesta kuinka kuvata tietokoneen näyttöä ja edelleen ohjelmia kuvakaappausten ja kuvien kaappaamiseen näytöltä ilmaiseksi.

Johtopäätökset

WhatsApp-tilojen tallentaminen ja lataaminen ei ole ollenkaan vaikeaa, varsinkin jos käytämme Android-puhelinta: voimme joko palauttaa Androidin piilotettuihin kansioihin tallennetut väliaikaiset tiedostot molemmat käyttävät näytönkaappaustyökalut (hyödyllinen myös tilojen tallentamiseen PC:lle). iPhonesta meidän on välttämättä käytettävä sitä kuvakaappaus tai näytön tallennus voidaksemme pelastaa kauneimmat osavaltiot.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme WhatsApp-temppuja ja salaisuuksia Androidilla ja iPhonella ja miten piilota Whatsapp-kuvat ja -videot puhelimesi galleriasta.

Indeksi
  1. Tallenna WhatsApp Status -kuvat ilman sovelluksia
  2. Sovellus WhatsApp-tilojen lataamiseen
  3. Lataa WhatsApp-tilat PC:ltä
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up