Tallenna verkkosivut, uutiset ja artikkelit myöhempää lukemista varten

Sovellukset, verkkosivustot ja tapoja tallentaa ja tallentaa blogi- ja verkkosivustoviestejä turvalliseen tiedostoon myöhempää lukemista tai lukemista varten

Jokainen, joka surffaa päivittäin Internetissä, päättyy lukenut paljon uutisia, paitsi suosikki online-sanomalehdessäsi tai blogissasi, myös ystäviltä sähköpostitse, Twitterissä tai Facebookissa. Suurimman osan ajasta sinulla ei ole aikaa lukea kaikkea muutamassa minuutissa, ja usein sinun on lopetettava mielenkiintoisten asioiden lukeminen ajan puutteen tai kiireellisempien ja tärkeiden sitoumusten vuoksi. Jos kuitenkin haluamme tallentaa tietyn artikkelin myöhempää lukemista varten, nopein tapa tehdä se ei ole tallentaa sivu suosikiksi (joka unohtuu nopeasti), vaan tallentaa sivut erillisillä palveluilla, jotta se on heti saatavilla ja kaikkien saatavilla oleva kellonaika (tai viikonloppu) luettavaksi

Tässä oppaassa näytämme sinulle miten parhaat työkalut verkkosivujen, uutisten ja artikkeleiden tallentamiseen lukea myöhemmin, pitää pieni järjestys ja lukea mielenkiintoisemmat artikkelit myöhemmin.

Indeksi

  Kuinka tallentaa verkkosivuja nopeasti

  Koska selaimen kirjanmerkkiosan tulisi pysyä hyödyllisten verkkosivustojen ja sovellusten nopeaa käynnistämistä koskevana alueena sen sijaan, että sitä käytettäisiin yksittäisten verkkosivujen tallentamiseen, voimme käyttää lukemiasi uutisia, artikkeleita tai verkkosivuja jollakin seuraavista vaihtoehdoista myöhemmin haluavat. .

  Google Chrome

  Ilman laajennuksia tai verkkosivustoja, Google Chromessa on jo ominaisuus, jonka avulla artikkeleita voidaan pitää verkossa ja lukea myöhemmin.Se on vain osa testatuista toiminnoista. Voit aktivoida sen nyt avaamalla uuden välilehden osoitteessa chrome: // flags / # lue myöhemmin aktivoi sitten (Aktivoitu) vaihtoehto-painike Lue myöhemmin.
  Kun käynnistät Chromen uudelleen ominaisuuden käyttöönoton jälkeen Lue myöhemminYritä avata tämä artikkeli uudelleen ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella välilehden otsikkoa. Otsikko on yläosassa osoiterivin yläpuolella. Löydät uuden vaihtoehdon nimeltä "Lisää kortti soittolistaanKun olet lisännyt ensimmäisen välilehden soittolistaan, uusi välilehti näkyy Chrome-kirjanmerkkipalkin oikeassa yläkulmassa. Lukulista sisältää verkkosivut, jotka on tallennettu myöhempää lukemista tai tarkistamista varten.

  Haudutettu

  Ensimmäinen hyödyllinen palvelu verkkosivujen, uutisten ja artikkeleiden lukemiseen lukemista varten on epäilemättä Haudutettu, ladattavissa laajennuksena, verkkosivustona tai mobiilisovelluksena osoitteessa virallinen sivu.

  Kuten nimestä voi päätellä, tässä on mitä voit tehdä tällä verkkosivustolla Tallenna viestit ottaa ne rauhallisesti takaisin, kun sinulla on aikaa lukea ne. Pocket on laajennus Firefoxille, Chromelle ja Safarille, tietokoneelle asennettava ohjelma, sovellus Android- ja iPhone-puhelimille iPadille. Kumpi menetelmä valitset, voit Paina näppäintä lisätäksesi kirjanmerkin verkkosivulle ja lukeaksesi sen myöhemmin. Toisella painikkeella pääset sivulle, jolla voit selata nauhoitettujen viestien otsikoita, jotka voidaan merkitä luetuiksi katselun jälkeen.

  Instapaper

  Toinen nopeampi sovellus Tallenna verkkosivut ja toista viestejä "myöhemmin". On Instapaperjonka voimme ladata laajennuksena tai mobiilisovelluksena virallinen sivu.

  Instapaperin käyttämiseen tarvitset vain ilmaisen tilin, jotta voit tallentaa suosikkisisältösi verkkoselaimeen ja tarkastella viestejä, jotka myöhemmin merkitään luetuiksi. Instapaper laajentamiseen Google Chromelle Tämän avulla voit nopeasti merkitä verkkosivut myöhemmin luetuiksi, tarkastella lukemattomia viestejä ja lukea artikkeleita vain tekstinä ilman kuvia tai muita elementtejä.

  Rehellisesti

  Toinen erittäin hyödyllinen verkkopalvelu verkkosivujen, uutisten ja artikkeleiden tallentamiseksi tulevaa lukemista varten on Rehellisesti, saatavana sovelluksena, laajennuksena ja kotisivuna virallinen sivu.

  Tämän palvelun avulla voimme lisätä sivustot, joista pidämme eniten, ja lukea yhdellä sormella kaikki uutiset ja tallentaa uutiset, jotka haluamme lukea myöhemmin (kaikki saatavilla osiossa) Lue myöhemmin). Tällä hetkellä tämä on paras tapa seurata uutisia ja lukea mielenkiintoisimmat uutiset myöhemmin, varsinkin jos käytät sovelluksia Android ja iPhone / iPad.

  Tallenna Google Driveen

  Jos haluat käyttää Google Chrome -laajennusta verkkosivujen, uutisten ja artikkeleiden tallentamiseen, suosittelemme sen asentamista Tallenna Google Driveen, saatavana suoraan Virtuaalinen Chrome Store.

  Tällä laajennuksella voit tallentaa verkkosivustoja, yksittäisiä artikkeleita, mutta myös sisäistä uutissisältöä (kuvia, videoita, grafiikkaa jne.) Google Driveen, Googlen pilvipalveluun. Jos haluat käyttää sitä, sinun tarvitsee vain napsauttaa hiiren kakkospainikkeella linkkiä, mediaa tai mitä tahansa sivun tyhjää osaa kopion tallentamiseksi Google Driveen (sivun tapauksessa linkki tallennetaan, se on, mene Työllisyys).
  Niille, jotka käyttävät paljon Google Drivea, tämä voi olla hyvä tapa tallentaa suosikkiviestisi!

  minä sanon

  Toinen loistava verkkosivusto verkkosivujen, uutisten ja artikkeleiden tallentamista varten tulevaa lukemista varten on tämä minä sanon, saatavana sovelluksena, kirjanmerkkinä ja selainlaajennuksena osoitteesta virallinen sivu.

  Diigo on eräänlainen sosiaalinen kirjanmerkkiverkosto, johon pääsee sosiaalisen tilin kautta, jossa käyttäjät jakavat linkkejä verkkosivustoille ja samalla tallentavat ne portaaliin, jotta niitä voidaan tarkastella millä tahansa muulla selaimella milloin tahansa. Tai matkapuhelimesta.
  Diigon avulla voit merkitä linkit järjestämään ne luokittain ja helpottamaan niiden löytämistä. Kaikille selaimille ja tietokoneille on myös laajennuksia ja työkaluja.

  Tallennettu.io

  Parhaimpien palvelujen joukossa viestien tallentamiseen ja lukemiseen myöhemmin emme voineet lopettaa huomauttamista Tallennettu.io, Saatavilla virallinen sivu.

  Saved.io on yksinkertainen palvelu mielenkiintoisten linkkien nopeaan tallentamiseen. Ilman laajennuksia tai ulkoisia ohjelmia voit tallentaa minkä tahansa linkin tai verkkosivuston lisäämällä yksinkertaisesti osoitepalkkiin osoitteen eteen Saved.it/: esimerkiksi kirjoittamalla Saved.io/www.teknisiatemppuja.com/2007/09/saving-pagine-web-preferite-notizie-e.html tallentaaksesi tämän sivun Saved.io. Tällä hetkellä se on nopein ja kätevin tapa, joka on yhteensopiva kaikkien selainten ja nykyaikaisen käyttöjärjestelmän kanssa.

  Päätelmät

  Edellä esitetyt ovat helpoin ja edullisin tapa tallentaa verkkosivut, uutiset ja artikkelit myöhempää lukemista varten. Joten olet aina ajan tasalla ja tietoinen meille tärkeimmistä uutisista. menettämättä sitä. tuhansien joukossa. erilaisia ​​markkereita (joissa usein mitään ei ymmärretä!).

  Voit lukea uutisia olematta Internetissä, voit vaihtoehtoisesti tallentaa verkkosivuston milloin tahansa tietokoneellesi käyttämällä toiminnoa, joka on käytettävissä kaikissa selaimissa tai kaikissa selaimissa Lataa koko sivusto tietokoneellesi.
  Aina uutisissa lukea myöhemmin, voimme jatkaa artikkelin lukemista Paras syötteenlukija verkkosivustojen ja blogien seuraamiseen On Lue verkkosivustoja ja sanomalehtiä verkossa ilmaiseksi iPhonessa ja Androidissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up