Team Kuinka käyttää TeamVieweria ilman asennusta ◁

Jokainen, joka on koskaan käyttänyt TeamViewer -sovellusta etäyhteyden muodostamiseen kahden tietokoneen välille, kertoo, miksi TeamViewer on valittuna oleva ohjelmisto etätuessa, etähallinnassa ja verkkokokouksissa.

On monia syitä, miksi yli 220 miljoonaa tietokoneen ja älypuhelimen käyttäjää käyttää TeamVieweriä etäyhteyteen. Yksi monista syistä on se, että se on täysin ilmainen henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, mikä tarkoittaa, että kotikäyttäjät voivat käyttää parasta kauko-ohjainohjelmistoa ostamatta lisenssiä.

Jos olet auttanut ystäviäsi ja muita ratkaisemaan heidän ohjelmisto -ongelmansa, tiedät luultavasti, että monet käyttäjät eivät halua asentaa ohjelmistoja tietokoneilleen, joita he eivät ole aiemmin käyttäneet. Jos haluat auttaa ystävääsi tai asiakasta etänä ilman, että sinun on asennettava TeamViewer omaan tai asiakkaan tietokoneeseen, tiedät mielelläni, että TeamVieweria voidaan käyttää asentamatta sitä.

Seuraa vain alla olevia ohjeita saadaksesi TeamViewerin toimimaan asentamatta sitä.

Indeksi

  Suorita TeamViewer ilman asennusta

  Vaihe 1: Lataa TeamViewer käymällä virallisella sivulla. Vaikka suosittelemme, että lataat TeamViewerin uusimman version, sinun on varmistettava, ettet lataa tai käytä korkeampaa TeamViewer -versiota kuin tietokoneeseen asennettu versio, jota käytetään tietokoneen ohjaamiseen tai tukemiseen. Syynä on, että yhteyttä TeamViewer 9: n ja TeamViewer 10: n välille ei voida muodostaa, mutta päinvastoin on mahdollista.

  Vaihe 2: Kun olet ladannut TeamViewer-asennustiedoston, suorita asennus kaksoisnapsauttamalla sitä. Älä huoli, emme asenna TeamVieweria.

  Vaihe 3: Kun aloitat asennuksen, näet seuraavan näytön:

  Tässä kohdassa Kuinka haluat edetä, valitse Suorita vain (kertakäyttö) -vaihtoehto ja valitse sitten, miten haluat käyttää TeamVieweriä, ennen kuin napsautat OK-Suorita-painiketta käynnistääksesi TeamViewerin asentamatta sitä.

  Huomaa, että sinun on noudatettava yllä olevia ohjeita aina, kun haluat käyttää TeamViewer -ohjelmaa ilman asennusta. Vaihtoehtoisesti voit myös ladata TeamViewerin kannettavan version. Vaikka TeamViewerin virallinen sivu ei tarjoa TeamViewerin kannettavaa versiota, voit ladata sen uusimman version osoitteesta PortableApps.com.

  Myös TeamViewerin käyttäminen tiedostojen siirtämiseen voi kiinnostaa sinua.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up