TeamViewerin kaltaiset ohjelmat ovat ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä

Mitä ilmaisia ​​ohjelmia voit käyttää etäyhteyden muodostamiseen muihin tietokoneisiin vaihtoehtona TeamViewerille

TeamViewer on epäilemättä maailman käytetyin etäapuohjelma, kiitos myös erinomaisen suorituskyvyn kaikissa verkkoolosuhteissa (jopa hitaissa ADSL-verkoissa toimii sujuvasti) sekä lukuisten lisäominaisuuksien, kuten etätiedostonsiirron ja automaattisen etäpäivityksen ansiosta. (hyödyllinen ohjelman päivittämiseen jopa aloittelevien käyttäjien tietokoneissa).

Valitettavasti kuitenkin Ilmainen TeamViewer-versio sinulla on suuria rajoituksia: sitä ei voi käyttää kaupallisesti, yhteystyyppi tarkistetaan (varmistetaan, olemmeko yksityisiä käyttäjiä) eikä videoneuvottelua tai etätulostinta voi aktivoida ilman käyttäjälisenssin aktivointia.

Jos haluamme tarjota etäapua tai auttaa yritystämme ilman, että joudumme maksamaan rahaa, tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat vaihtoehdot TeamViewerille tietokoneiden etähallintaan ja ystävien ja perheen auttamiseenjoten voit hallita mitä tahansa tietokonetta etänä ilman aika- tai aikarajoituksia.

Iperius-etätyöpöytä

Voimassa oleva ilmainen ja rajoittamaton ohjelma etäapuun ja tietokoneen etähallintaan on Iperius-etätyöpöytäjolle olemme omistaneet erityisen artikkelin.

Etäyhteyden muodostamiseksi käynnistä ohjelma ohjattavalla PC:llä, valitse yksinkertainen salasana samannimiseen kenttään, kopioi tai anna meidän kertoa yläosassa oleva numeerinen koodi ja syötä se käynnistettyyn Iperius Remote Desktopiin. tietokoneellamme otsikon alla ID, johon yhdistetään; nyt painamme Yhdistä-painiketta ja annamme salasanan, jotta voimme ohjata työpöytää etänä ja tarjota tarvittavaa apua.

Ohjelman avulla voit muistaa tunnukset, joihin olet kirjautunut, ja tarjoaa myös kaikki mahdollisuudet valvomattomaan käyttöön (valitsemalla salasanan etukäteen): näin riittää, että ohjelma laitetaan automaattiseen käynnistykseen tarjotaksesi heti apua.

UltraViewer

Jos haluamme tarjota yksinkertaista etäapua ystäville tai sukulaisille, voimme käyttää TeamViewerin kaltaista palvelua nimeltä UltraViewer.

Voimme pitää tätä palvelua yhtenä TeamViewerin lite-versio, koska sillä on hyvin samanlainen käyttöliittymä ja käytännössä identtinen yhteystapa! Itse asiassa sen käyttöä varten riittää, että käynnistät sen ohjattavalla tietokoneella, kopioit tunnuksen ja salasanan ja syötät ne assistentin tietokoneen ohjelmaliittymään, jotta työpöytää voidaan ohjata etänä sujuvalla tavalla ja ilman mainosikkunoita tai kutsuja siirtyä Pro-versioon (kaikki TeamViewerin tunnetut rajoitukset).

Chrome-etätyöpöytä

Yksi parhaista TeamViewer-vaihtoehdoista, jota voit käyttää juuri nyt, on Chrome-etätyöpöytäkäyttökelpoinen lataamalla Google Chromen sekä tietokoneellamme että yhdellä tarkistaaksesi ja asentaaksemme molemmatpalvelimen laajennus (tietokoneessa ohjattavaksi) on asiakaslaajennus (tietokoneellamme, josta annamme apua).

Voimme määrittää etäavun nopeasti Chrome Remote Desktopilla asentamalla selaimen lisäosan (avaa palvelinsivusto ja napsauta Asentaa), kopioimalla tälle tietokoneelle luodun yksilöllisen koodin ja siirtymällä tietokoneellamme olevalle asiakassivulle syöttämällä koodin. Määrityksen lopussa voimme tarkistaa työpöydän tarjotaksemme apua nopeasti ja nopeasti!

Voimme myös asentaa palvelinkomponentin eri tietokoneille ja tallentaa ne tukisivullemme eri nimillä, jotta voimme aina ohjata kahta tai useampaa tietokonetta ilman ongelmia.

Chrome Remote Desktopia voidaan käyttää myös älypuhelimella, kuten oppaasta näkyy Chrome Remote Desktop mobiililaitteesta (Android ja iPhone).

DWService

Jos meillä on useita tietokoneita eri käyttöjärjestelmillä etäohjattavana, ainoa täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin ratkaisu, johon voimme keskittyä, on DWServicekonfiguroitavissa suoraan virallinen sivusto.

Tätä palvelua voi käyttää suoraan selaimesta, ainakin niille, jotka tarjoavat apua. Jatka lataamalla DWAgent käynnistä avustavalla tietokoneella (tai tietokoneilla) se yhdessä PC:n kanssa ja huomioi yhteyden muodostamiseen tarvittava tunnus ja salasana; nyt mennään tietokoneellemme, luodaan ilmainen tili yllä näkyvälle sivustolle ja lisätään tietokone tunnuksella ja salasanalla.

Tästä eteenpäin voimme tarjota apua avaamalla minkä tahansa selaimen ja siirtymällä tilillemme, jossa etähallittavat tietokoneet näkyvät. Koska palvelin voidaan asentaa Windowsiin, Maciin ja Linuxiin DWService on paras valinta suurille yrityksille tai niille, joilla on paljon tietokoneita.

Microsoft Quick Assist

Jos meillä on Windows 11 tai Windows 10 -tietokone, voimme myös välttää sovellusten asentamisen ja käyttää integroitua sovellusta Pika-apujoka löytyy etsimällä Käynnistä-valikosta.

Aloita etäyhteys avun saamiseksi avaamalla sovellus ja painamalla -painiketta Auta toista ihmistäkirjaudumme sisään Microsoft-tilillä (jos meillä ei ole sellaista, voimme luo sellaisen lennossa ilmaiseksi) ja huomioi toimitettu operaattorikoodi.

Mennään nyt autettavan tietokoneen luo, avataan sovellus Pika-apu ja anna operaattorikoodimme: meillä on siten täysi hallinta työpöydällä ja voimme tarjota kaikenlaista apua ilman aikarajoituksia. Tämä menetelmä yhdistää RDP:n nopeuden TeamViewerin mukavuuteen, minkä vuoksi se on Navigaweb.net:n suosittelema työkalu.

Tiukka VNC

Voimme myös käyttää kokeneille käyttäjille tai käyttäjille, jotka haluavat oppia Tiukka VNC ohjata mitä tahansa tietokonetta paikallisverkossasi tai Internetin kautta. Tämä avoimen lähdekoodin ohjelma voidaan ladata osoitteesta virallinen sivusto.

Kun olet asentanut ohjelman ohjattavalle tietokoneelle, käynnistä TightVNC-palvelin, valitse järjestelmänvalvojan salasana ja kaukosäätimen salasana, kirjoita muistiin portin numero jajulkinen IP-osoite tällä hetkellä käyttämämme linjan.

Kun olet saanut IP-osoitteen ja portin numeron, asenna TightVNC tietokoneeseen, jota käytämme avuksi, avaa TightVNC-asiakas ja lisää IP-osoite ja portin numero sisään ohjataksesi työpöytää etänä.

Jotta tämäntyyppinen yhteys voidaan määrittää oikein, suosittelemme, että luet myös oppaamme jaa etätyöpöytä lähiverkossa tai Internetin kautta VNC:n kanssa Älä viitsi kuinka käyttää dynaamista DNS:ää yhteyden muodostamiseen tietokoneeseen.

Johtopäätökset

Jos TeamViewer estää yhteytemme tai lakkaa toimimasta, voimme käyttää kelvollisia käyttövalmiita vaihtoehtoja, joita myös aloittelevat käyttäjät voivat käyttää. Esittämiämme palveluita voidaan käyttää myös ammattimaisessa ympäristössä (paitsi UltraViewer, joka on ilmainen vain henkilökohtaiseen käyttöön), mikä tarjoaa pätevän vaihtoehdon kalliille yrityksille tarkoitetulle TeamViewer-lisenssille.

Jos haluat lisätietoja etäapuohjelmista, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka käynnistät tietokoneesi etänä etätyöskentelyä varten ja miten ohjata tietokonetta Internetin kautta etänä.

Jos toisaalta haluamme suorittaa kauko-ohjauksen Macilla tai MacBookilla, voimme lukea artikkelimme aiheesta kuinka ohjata mac-näyttöä etänä.

Indeksi
  1. Iperius-etätyöpöytä
  2. UltraViewer
  3. Chrome-etätyöpöytä
  4. DWService
  5. Microsoft Quick Assist
  6. Tiukka VNC
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up