Tee komentokehotteesta eri väri Windows 10:ssä

Oletko kyllästynyt siihen ontuvaan komentokehotteeseen? Jos olet, sinun ei ole pakko tuijottaa sitä, ja voit muuttaa myös taustaväriä ja jopa tekstin väriä.

Jatka lukemista oppiaksesi paitsi kuinka tämä tehdään, myös kuinka voit muuttaa komentokehotteesi läpinäkyväksi. Hyvä uutinen on, että kaikki on yhdestä paikasta, eikä sinun tarvitse käydä paikasta toiseen Windows 10 -tietokoneella saadaksesi kaiken valmiiksi. Älä huoli, sinun ei tarvitse ladata mitään kolmannen osapuolen ohjelmistoja tehdäksesi tämän, koska Windows 10:n mukana tulee tarvittavat työkalut.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää komentokehote. On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä tämä, ja jos et muista, miten se on tehty, voit käynnistää komentokehotteen jollakin seuraavista tavoista:

  • Suorita Task Manager -> Paina "Shift" ja napsauta "Suorita uusi tehtävä"
  • Suorita valintaikkuna ja kirjoita cmd ja napsauta OK
  • Napsauta Käynnistä -> Kaikki sovellukset -> Windows-järjestelmä -> Komentorivi

Sinun pitäisi nyt avata komentokehote. Napsauta otsikkopalkkia hiiren kakkospainikkeella ja siirry kohtaan "Ominaisuudet".

Napsauta Värit-välilehteä, ja sinun pitäisi nähdä kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot. Oikeassa yläkulmassa sinun pitäisi nähdä vaihtoehdot, joilla voit muuttaa näytön tekstin väriä, komentokehotteen näytön taustaa, ponnahdusikkunan tekstiä ja ponnahdusikkunan taustaa.

Aivan edellä mainittujen vaihtoehtojen alapuolelta voit valita värit, jotka haluat nähdä komentokehotteessa. Kun olet valinnut haluamasi värit, paina OK tallentaaksesi muutokset. Jos et ole varma, pidätkö valitsemistasi väreistä, voit esikatsella värivalintaasi Valitut ponnahdusvärit -kohdassa aivan liukusäätimen yläpuolella. Rehellisesti sanottuna mikä tahansa näistä väreistä on parempi kuin se masentava mustavalkoinen kehote, eikö niin? Sekoita se haluamillasi väreillä; mene eteenpäin ja laita punainen teksti keltaiselle taustalle. Sinä päätät, mikä näyttää hyvältä.

Jos haluat tehdä komentokehotteesta läpinäkyvän, se on myös helppoa. Siirry Värit-välilehteen, ja alareunassa sinun pitäisi nähdä liukusäädin. Liu'uta sitä edestakaisin, kunnes saat haluamasi läpinäkyvyyden. Olen jo tehnyt tämän muutoksen tietokoneellani, koska sen avulla voin työskennellä unohtamatta näytölläni olevaa sisältöä. Se antaa sille myös henkilökohtaisen kosketukseni.

Johtopäätös

Mahdollisuus muuttaa jotain saadaksemme sen näyttämään haluamaltamme on tilaisuus, jota emme saa koskaan hukata, koska voimme hallita lopputulosta. Muista jakaa julkaisua, jos koit sen hyödylliseksi, ja kerro meille kommenteissa, mitä värejä olet lisännyt komentokehotteeseen.

Indeksi
  1. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up