The Kuinka muuttaa kansion taustaväriä Windows 10: ssä ◁

Windows XP: ssä voimme helposti muuttaa Resurssienhallinnan taustaväriä luomalla ja muokkaamalla desktop.ini -tiedostoa. Voisimme jopa asettaa kuvan kansion taustaksi samalla tekniikalla.

On ollut työkaluja muuttaa Windowsin Resurssienhallinnan taustaväriä Windows 7: ssä ja asettaa kuva kansion taustaksi Windows 7: ssä, mutta nämä työkalut eivät ole yhteensopivia Windows 8: n käyttöön otetun uuden Resurssienhallinnan kanssa.

Jostain syystä nämä kansion taustanvaihtotyökalut eivät toimi Windows 10: ssä ja Windows 8 / 8.1: ssä. Windows 10: n julkaisun jälkeen käyttäjät ovat pyytäneet meiltä tapaa asettaa kuva kansion taustaksi tai ainakin muuttaa kansion taustaväriä, ja päätimme luoda tämän oppaan.

Jos käytät Windows 10 -käyttöjärjestelmää, kuvaa ei voi asettaa File Explorer- tai kansion taustaksi. Ei ole ohjelmistoa, joka muuttaa kansion tai kuvan taustaväriä Windows 10: ssä, ainakin toistaiseksi. Joten ei ole mitään järkeä kokeilla vanhoja Windows 7 -yhteensopivia kansion taustanvaihtotyökaluja Windows 10: ssä.

Indeksi

  Onko mahdollista muuttaa kansion taustaväriä Windows 10: ssä?

  Kyllä, on olemassa tapa muuttaa File Explorer -väriä Windows 10. Voit käyttää kolmannen osapuolen työkalua nimeltä QTTabBar (kyllä, se on ohjelman nimi!) Voit muuttaa File Explorerin oletusväriä.

  Jos et näe valkoista taustaa Resurssienhallinnassa tai Windows 10 -kansiossa, voit muuttaa QTTabBar -näppäintä oletusvärin muuttamiseksi. QTTabBarin käyttäminen File Explorerin taustavärin muuttamiseen ei kuitenkaan ole kovin yksinkertaista. Noudata siis tarkasti ohjeitamme.

  Vaihda kansion tai Resurssienhallinnan taustaväri Windows 10: ssä

  Noudata alla olevia ohjeita muuttaaksesi Resurssienhallinnan oletusväriä Windows 10: ssä.

  Vaihe 1: Ensimmäinen askel on ladata ja asentaa QTTabBar Windows 10 -tietokoneeseesi tältä sivulta voit ladata QTTabBar . Suorita asennustiedosto ja asenna se noudattamalla näytön ohjeita.

  Vaihe 2: Kun olet asentanut, kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään tai käynnistä tietokone uudelleen kerran.

  Vaihe 3: Avaa File Explorer. Klikkaa Katsella , Klikkaa Valinnat ja aktivoi QTTabBar ja QT -komentorivi . Sinun pitäisi nyt nähdä QT File Explorer -työkalurivi, kun avaat kansion tai Resurssienhallinnan. Älä huoli, voit poistaa työkalurivin käytöstä taustavärin muuttamisen jälkeen.

  Vaihe 4: Napsauta Asetukset -kuvaketta Resurssienhallinnan QT -työkalurivillä. Tämä avaa QTTabBar -vaihtoehdot.

  Vaihe 5: Napsauta vasemmassa ruudussa Ulkomuoto .

  Vaihe 6: Vaihda välilehdelle Kansionäkymä . Tarkistaa Perus taustaväri . Valitse aktiivisen ja passiivisen ikkunan taustaväri. Napsauta painiketta Käytä .

  Vaihe 7: Siirry välilehdelle Navigointipaneeli . Tarkistaa Taustaväri . Valitse vasemmanpuoleisen siirtymisruudun taustaväri, valitse tekstin väri (jos haluat) ja napsauta sitten painiketta uudelleen Käytä .

  Vaihe 8: Klikkaa Tuettu kansionäkymä vasemmassa paneelissa. Välilehdessä yleinen , tarkistaa Tuettu luettelonäkymän tyyli , tarkistaa " Valitun sarakkeen taustaväri yksityiskohdissa ", Klikkaa Valitse väri ja napsauta sitten Käytä .

  Vaihe 9: Avaa uusi taustaväri avaamalla Resurssienhallinta. Huomaa, että jos olet valinnut uuden taustavärin vain aktiiviselle ikkunalle, sinun on napsautettava tiedostoa nähdäksesi uuden taustavärin. Siksi on hyvä idea, että ikkunassa on sama aktiivinen ja passiivinen taustaväri (kuvattu vaiheessa 6)

  Lopuksi, jos haluat päästä eroon kyseisestä QT -työkalupalkista File Explorerissa, napsauta Näytä -välilehteä , Klikkaa Valinnat ja poista sitten valinta QT -komentorivi .

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up