The Kuinka muuttaa oletusselainta Windows 10: ssä ◁

Windows 10: ssä Microsoft Edge on oletusselain. Jos haluat muuttaa oletusselainta Windows 10: ssä, käytä toista tässä oppaassa saatavilla olevista tavoista.

Ensimmäistä kertaa Windows -käyttöjärjestelmän historiassa on toimitettu Windows -versio, jossa on kaksi selainta. Windows 10: ssä tunnetun Internet Explorerin lisäksi on uusi Microsoft Edge -selain.

Windows 10: ssä uusi Microsoft Edge on oletusselain. Edge -selain on kehitetty alusta asti ja siinä on hienoja ominaisuuksia. Kyky tehdä muistiinpanoja verkkosivuille ja jakaa ne muiden kanssa on yksi Edge -selaimen kohokohdista.

Vaikka Edge -selain on varmasti parempi kuin Internet Explorer, se ei ole tällä hetkellä niin kattava kuin Mozilla Firefox tai Google Chrome. Microsoft aikoo lisätä uusia ominaisuuksia tuleviin versioihin, mutta toistaiseksi monet ominaisuudet puuttuvat selaimesta.

Koska Edge on oletusselain Windows 10: ssä, voit halutessasi asettaa Firefoxin, Operan tai Chromen oletusselaimeksi Windows 10: ssä. ... Kun napsautat Aseta oletusasetusta Firefox- tai Chrome -selaimessa, näet Asetukset -sovelluksen (tai perinteiset oletusohjelmat).

Jos haluat muuttaa oletusselainta Windows 10: ssä, sinun on noudatettava alla mainituista kahdesta menetelmästä mainittuja ohjeita.

Tapa 1 - muuta oletusselainta Windows 10: ssä Asetukset -sovelluksella

Tapa 2: Vaihda oletusselain Windows 10: ssä käyttämällä oletusohjelmia

Menetelmä 1

Indeksi

  Vaihda oletusselain Windows 10: ssä Asetukset -sovelluksella

  Tässä menetelmässä aiomme käyttää Asetukset -sovellusta Windows 10: n oletusselaimen muuttamiseen.

  Vaihe 1: Avaa Asetukset -sovellus napsauttamalla kuvaketta Asetus Käynnistä -valikosta tai käyttämällä Windows -logon pikanäppäintä ja I.

  Vaihe 2: Napsauta Asetukset -sovelluksessa Järjestelmä (näyttö, ilmoitukset, sovellukset, syöte) .

  Vaihe 3: Napsauta vasemmalla puolella Oletussovellukset .

  Vaihe 4: Vieritä oikealla puolella alaspäin nähdäksesi osio nettiselain .

  Vaihe 5: Napsauta oletusmerkintää, joka on Microsoft Edge, nähdäksesi Valitse sovellus ohjauspyörää ja napsauta sitten selainta, jonka haluat esiasettaa. Se siitä!

  Äskettäin määritetyn selaimen nimen pitäisi nyt näkyä Web -selain -osiossa.

  Menetelmä 2

  Vaihda oletusselain Windows 10: ssä käyttämällä oletusohjelmia

  Vaihe 1: Kirjuri Oletusohjelmat Käynnistä -valikon tai tehtäväpalkin hakukenttään ja avaa Oletusohjelmat -ikkuna painamalla Enter.

  Vaihe 2: Napsauta tässä ensimmäistä merkittyä vaihtoehtoa Aseta oletusohjelmat .

  Vaihe 3: Etsi vasemmalta Ohjelmat -kohdasta Firefox, Chrome tai mikä tahansa muu selain, jonka haluat tehdä oletusselaimeksi.

  Vaihe 4: Napsauta sen selaimen nimeä, jonka haluat asettaa oletukseksi, niin näet Aseta tämä ohjelma oletusasetukseksi oikealla puolella. Klikkaa Aseta tämä ohjelma oletuspainikkeeksi jotta se olisi Windows 10: n oletusselain.

  Vaihe 5: Napsauta sitten oikealla puolella toista vaihtoehtoa nimeltä Valitse tämän ohjelman oletusasetus , valitse valintaruutu Valitse kaikki avautuvassa ikkunassa ja napsauta sitten -painiketta Pitää .

  Mikä on pääselaimesi Windows 10: ssä ja miksi?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up