The Kuinka muuttaa roskakorin oletuskuvaketta Windows 10: ssä ◁

Jos olet äskettäin asentanut tai päivittänyt Windows 10: een aiemmasta Windows -versiosta ja alkanut tutkia Windows 10: tä, näet uudet kuvakkeet työpöydällä, tiedostonhallinnassa ja muilla käyttöjärjestelmän alueilla.

Uusi roskakorikuvake ei ole kovin hyvä, mutta se näyttää kunnolliselta, kun se on täynnä. Windows 10: ssä on paljon enemmän kuvakkeita, jotka eivät todellakaan näytä hyvältä nykyaikaisessa käyttöjärjestelmässä, mutta koska roskakorikuvake on siellä työpöydällä ja aina päällä, saatat haluta muuttaa oletus Roskakori -kuvaketta. 10 houkuttelevan näköiselle.

Onneksi, aivan kuten aiemmissa Windows-versioissa, sinun ei tarvitse ladata kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotta voit korvata oletus Roskakori-kuvakkeen mukautetulla. Työpöydän kuvakeasetuksissa on mahdollisuus muuttaa roskakoria, tätä tietokonetta ja verkkokuvakkeita.

Työpöydän kuvakkeen asetusten käyttäminen ei ole kovin yksinkertaista Windows 10: ssä, toisin kuin aiemmat versiot, koska klassinen mukautusikkuna (jossa oli linkkejä työpöydän kuvakkeen asetuksiin) on poistettu, mutta on hyvä, että Microsoft ei poistanut ominaisuutta, kuten jotkut muut klassikot ominaisuudet.

Indeksi

  Vaihda Windows 10: n roskakori -kuvake mukautetuksi

  Voit muuttaa oletus Roskakori -kuvaketta Windows 10: ssä seuraavasti:

  Vaihe 1: Meidän on avattava työpöydän kuvakkeen asetukset. Voit tehdä tämän kirjoittamalla Näytä tai piilota yleiset kuvakkeet työpöydällä Käynnistä -valikon hakukenttään tai tehtäväpalkkiin ja avaa sitten Työpöydän kuvakeasetukset -valintaikkuna painamalla Enter -näppäintä.

  HUOMAUTUS: Jos et voi avata työpöydän kuvakkeen asetuksia työpöydältä, valitse Sovellusasetukset, Mukauttaminen, Teemat ja valitse sitten Työpöydän kuvakkeen asetukset.

  Vaihe 2: Napsauta tässä kuvaketta Roskakori (täynnä) ja sitten nappia Vaihda kuvake .

  Vaihe 3: Kun näet Vaihda kuvake -valintaikkunan, valitse kuvake ruudussa näkyvistä kuvakkeista tai siirry kansioon, joka sisältää kuvaketiedoston, jota haluat käyttää roskakorikuvakkeena, napsauttamalla selauspainiketta ja napsauta sitten Avaa -painiketta. asettaaksesi valitun kuvakkeen roskakorikuvakkeeksi.

  Ainoa ehto on, että kuvaketiedoston on oltava .ico -muodossa, mikä tarkoittaa, että et voi valita vain kuvatiedostoa. Tästä huolimatta verkossa on monia ilmaisia ​​työkaluja ja palveluita kuvatiedostojen muuntamiseksi kuvaketiedostoiksi.

  HUOMAUTUS: Internetissä on monia paikkoja, joista voit ladata hienoja kuvakkeita ilmaiseksi. Yksi niistä on DeviantArt.

  Vaihe 4: Nyt kun olemme muuttaneet roskakorikuvakkeen (täynnä), on aika vaihtaa roskakorikuvake (tyhjä). Voit tehdä tämän valitsemalla Roskakori (tyhjä) -kuvakkeen, napsauttamalla Muuta -painiketta ja noudattamalla vaiheen 3 ohjeita.

  Onnea! Jos haluat muuttaa lisää kuvakkeita, on ilmainen CustomizerGod -ohjelmisto. Jos haluat muuttaa kansion kuvaketta, tutustu oppaaseemme, miten saat Windows 7 -tyyppiset kansion kuvakkeet Windows 10 -oppaasta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up