Tietosuojakäytäntö

Indeksi

  Rekisterinpitäjä

  Tämän verkkosivuston kautta mahdollisesti kerättyjen henkilötietojen käsittelystä vastaa:

  José Ignacio Fernández, C/Españolito , 33401 Avilés, Asturias Espanja(Tästä lähtien, PALVELUNTUOTTAJA)

  Voit ottaa yhteyttä PALVELUNTUOTTAJAAN sähköpostitse, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä: [email protected]

  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

  Vastataksemme tietopyyntöösi

  jos pyydät PALVELUNTARJOAJALTA tietoja sen tuotteista ja/tai palveluista tai muita tietoja, tietojasi käsitellään tällaisen pyynnön käsittelemiseksi rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella.

  Uutiskirjeiden tai kaupallisen viestinnän lähettäminen:

  PALVELUNTARJOAJA käyttää tietojasi kaupallisen viestinnän lähettämiseen edellyttäen, että olet antanut tietoon perustuvan, vapaan, täsmällisen ja yksiselitteisen suostumuksesi, joka on käsittelyn oikeusperusta, kun taas me annamme sinulle selkeää tietoa kerättyjen tietojen käsittelyä koskevasta tietosuojakäytännöstämme ja tarjoamme mekanismeja, joiden avulla voit tutustua näihin tietoihin ennen kuin annat meille tietojasi, ja jos suostut siihen, voit hyväksyä sen lausumalla tai selkeällä myönteisellä toiminnalla.

  Sinulla on joka tapauksessa oikeus peruuttaa suostumuksesi ja/tai vastustaa kaupallisen viestinnän lähettämistä milloin tahansa.

  Jos jätät kommentin blogiin

  PALVELUNTARJOAJA käyttää tietojasi moderoida ja julkaista kommenttisi blogissa nimelläsi. Sähköpostiosoitettasi tai verkko-osoitettasi ei julkaista missään tapauksessa.

  Oikeusperusteena on PALVELUNTUOTTAJAN oikeutettu etu käsitellä kommenttipyyntöäsi.

  Jos et anna meille tietojasi tai annat ne väärin tai puutteellisesti, emme voi käsitellä pyyntöäsi.

  Kuinka kauan kerättyjä henkilötietoja säilytetään?

  annettuja henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on molemminpuolisen edun mukaista säilyttää käsittelyn tarkoitus ja niin kauan kuin vastuu rekisteröidylle suoritetuista palveluista voi syntyä: 6 vuotta kirjanpitokirjojen, laskujen jne. osalta kauppalain 30 §:n mukaisesti, 5 vuotta henkilökohtaisten toimien osalta ilman erityistä aikarajoitusta (siviililain 1.964 §); 4 vuotta: yleisen verolain 66 §:n ja sitä seuraavien artiklojen mukaisesti (verot jne.).

  Kun tietoja ei enää tarvita kyseisiin tarkoituksiin, ne poistetaan asianmukaisin turvatoimin, joilla varmistetaan tietojen pseudonymisointi tai niiden täydellinen tuhoaminen.

  Osoitteet

  tietoja ei luovuteta millekään kolmannelle osapuolelle TOIMITTAJAN ulkopuolella, ellei siihen ole lakisääteistä velvoitetta tai ellei siitä nimenomaisesti ilmoiteta TOIMITTAJALLE.

  Tietojen käsittelijöinä, joilla voi olla pääsy rekisteröidyn henkilötietoihin, PALVELUNTARJOAJA on käyttänyt tiettyjen palveluntarjoajien palveluja, joiden kanssa se on myös allekirjoittanut tietojenkäsittelijäsopimuksen sovellettavien tietosuojasäännösten mukaisesti.

  Kansainväliset siirrot

  TeknisiaTemppuja käsittelee tietojasi Euroopan unionissa sijaitsevilla palvelimilla.

  Oikeudet

  Sinulla on rekisteröitynä, joka on toimittanut meille henkilötietojasi, oikeus käyttää seuraavia tietosuojasäännösten mukaisia oikeuksia niiden säännösten mukaisesti:

  Oikeus päästä käsiksi henkilötietoihin

  Oikeus pyytää epätarkkojen tietojen TARKISTAMISTA.

  Oikeus pyytää tietojesi poistamista, kun tietoja ei enää tarvita muun muassa niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty.

  Tietyissä olosuhteissa voit pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista, jolloin säilytämme ne vain vaateiden esittämistä tai puolustamista varten.

  Tietyissä olosuhteissa ja erityiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä voit käyttää oikeuttasi vastustaa tietojesi käsittelyä. Lopetamme tietojen käsittelyn lukuun ottamatta pakottavia oikeutettuja syitä tai mahdollisten vaatimusten esittämistä tai puolustamista.

  Tietyissä olosuhteissa ja erityistilanteeseesi liittyvistä syistä voit pyytää oikeutta TIETOJESI POISTAMISEEN.

  Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä viestin edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.

  Lisäksi, jos jotakin oikeuksiasi on loukattu, sinulla on rekisteröitynä oikeus tehdä valitus Espanjan tietosuojavirastolle (AEPD) osoitteessa C/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid tai AEPD:n sähköisen päämajan kautta.

  Henkilötietojesi turvallisuus ja päivittäminen

  Henkilötietojesi turvallisuuden takaamiseksi ilmoitamme, että olemme toteuttaneet kaikki tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet annettujen henkilötietojen turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki tämä, jotta estetään tietojen muuttaminen, katoaminen ja/tai luvaton käsittely tai pääsy niihin, kuten laissa edellytetään, vaikka absoluuttista turvallisuutta ei olekaan olemassa.

  Jotta voimme pitää henkilötietosi ajan tasalla, on tärkeää, että ilmoitat meille aina, kun niihin tulee muutoksia.

  Luottamuksellisuus

  ilmoitamme myös, että kaikki käsittelyvaiheisiin osallistuvat työntekijät käsittelevät tietojasi äärimmäisen huolellisesti ja luottamuksellisesti. Emme siirrä tai välitä tietojasi kolmannelle osapuolelle, paitsi lain määräämissä tapauksissa tai jos et ole nimenomaisesti antanut meille siihen lupaa.

  Linkit

  SIVUSTO voi sisältää linkkejä (linkkejä tai hyperlinkkejä) muille verkkosivustoille, jotka eivät ole TARJOAJAN omistuksessa ja joita TARJOAJA ei hallinnoi tai valvo missään olosuhteissa. Näin ollen PALVELUNTARJOAJA ei takaa eikä ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen sisällön laillisuudesta, luotettavuudesta, hyödyllisyydestä, todenperäisyydestä ja päivittämisestä tai niiden tietosuojakäytännöistä.

  Tietosuojakäytännön muuttaminen

  PALVELUNTARJOAJA pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä sovellettavien säännösten mukaisesti Espanjan tietosuojaviraston lainsäädännöllisen, oikeuskäytännöllisen tai opillisen muutoksen yhteydessä. Tietosuojakäytännön muutokset julkaistaan vähintään kymmenen päivää ennen niiden voimaantuloa. Verkkosivuston käyttö tällaisten muutosten jälkeen merkitsee niiden hyväksymistä.

  Go up