TinyTake, pieni (mutta tehokas) kuvakaappaus- ja lähetystyökalu

Kuvakaappausten ottaminen on pakollista toimintaa monille ihmisille, varsinkin ihmisille, jotka kirjoittavat minun tapaan usein ohjeartikkeleita ja oppaita. Ne ovat välttämättömiä, jotta voidaan näyttää muille jotakin tietokoneistamme ilman fyysistä läsnäoloa tai tylsää näytön nauhoitusta kolmansien osapuolten laitteilla.

Kaikissa käyttöjärjestelmissä on sisäänrakennettu näytön sieppaustoiminto, mutta joskus tarvitsemme muutakin kuin "tilannekuvan", joka tuo meidät näytön sieppaustyökaluihin. Verkossa on useita saatavilla, jokaisella on omat positiiviset ja negatiiviset ominaisuutensa. Tänään otan sinut TinyTake , hyödyllinen pieni ohjelma, jota Windows-käyttäjät voivat kokeilla.

Indeksi

  Yleinen kuvaus

  TinyTake on kehittänyt MangoApps ja sitä tukee intialaisten insinöörien ryhmä. Tämä on melko uusi ja ilmainen työkalu, mutta se on täynnä useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä luotettavan sovelluksen.

  Itse asiassa ensimmäinen yllätys TinyTaken kanssa tulee siitä, että se ei ole vain näytön kaappaustyökalu, mutta se voi myös tallentaa näytön videoiksi. Tämän avulla voimme turvallisesti olettaa, että tämä on yksi kattavimmista ohjelmista, jotka ovat käytettävissä tässä kapealla. TinyTake ei ole vain helppokäyttöinen, vaan tarjoaa myös kattavat pikanäppäimet.

  TinyTaken käyttö

  TinyTaken käyttäminen on hyvin yksinkertaista - se vain istuu systraylla eikä keskeytä työnkulkua millään tavalla. Se on ilmainen eikä vaadi rekisteröintiä, ellet käytä Jaa-ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää kuvakaappauksia verkossa, saada jaettavia linkkejä ja viitata lähetyshistoriaansa.

  Napsauttamalla ilmaisinalueen kuvaketta, käyttäjille tarjotaan täysi joukko vaihtoehtoja sekä niiden pikanäppäimet, joilla on ilmeinen etu käyttää TinyTaken kahta pääominaisuutta, kuvan ja videon sieppausta.

  Kuvakaappaustoiminnossa käyttäjät voivat kaapata tietyn näytön alueen (valittu hiirellä), koko aktiivisen ikkunan tai koko näytön. Videoiden kaappaamiseksi käyttäjät voivat tallentaa näytön ruudun ja videon tai kuvia tietokoneen verkkokamerasta.

  Toinen vaihe on merkitä kuvasi ja muokata videotallenteita käyttäjien toiveiden mukaan. TinyTake tarjoaa täysin ladatun kuvankäsittelypaketin, johon voi lisätä nuolia, neliöitä, ympyröitä, tekstiä jne. Tämän avulla kuvakaappauksiin voidaan liittää tekstitys tai erityiset ohjeet lukijoiden auttamiseksi.

  Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa käyttäjät voivat tehdä yhden kahdesta asiasta: tallentaa kuvakaappauksia tai videotallenteita paikallisiin tiedostoihin tai ladata ne suoraan verkkoon. TinyTake tarjoaa mahdollisuuden ladata kuvia tai videoita suoraan MangoApps-pilveen (olettaen, että olet rekisteröinyt ilmaisen tilin). Tämän jälkeen annetaan heti linkki kuvan / videon jakamiseen. TinyTake mahdollistaa myös sähköpostin lähettämisen ehdottomasti itse sovelluksesta.

  Toinen mielenkiintoinen ominaisuus, joka löytyy TinyTakesta, on Bulk Share; Sen avulla voit lähettää useita kuvia muille ihmisille kerralla. Bulk Share on pikavalikossa ja lataa tiedostot myös MangoApps-pilveen ja luo jaettavan linkin.

  Johtopäätös

  Tämä pieni sovellus on todella tehokkaampi kuin miltä se näyttää pinnalta, ja tarjoaa useita tärkeitä ja hyödyllisiä ominaisuuksia näytön kaappaamiseen ja kuvien näyttämiseen. Kokeile sitä ja kerro meille mielipiteesi kommenteista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up