To Aero Shaken ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Windows 10: ssä ◁

Aero Shake on yksi monista Windows 7: n käyttöönotetuista ominaisuuksista, ja se on edelleen osa Windows 10: tä. Tämän ominaisuuden avulla voit pienentää nopeasti kaikki avoimet ikkunat, paitsi aktiivisen ikkunan, ravistamalla aktiivista ikkunaa tai käyttämällä Windows -logoa + Käynnistä -pikanäppäintä.

Aiemmissa Windows -käyttöjärjestelmien versioissa oli oma vaihtoehto ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Aero Shake. Windows 10 -asennuksesta puuttuu oma vaihtoehto Aero Shaken hallintaan.

Vaikka pidän henkilökohtaisesti Aero Shakeista ja käytän sitä hyvin usein, on käyttäjiä, jotka pitävät sitä ärsyttävänä, koska se piilottaa kaikki passiiviset ikkunat ravistamalla (vahingossa) aktiivista ikkunaa. Jos et myöskään ole tyytyväinen Aero Shaken toimintaan, voit poistaa sen käytöstä.

Samoin, jos Aero Shake ei toimi tai se on poistettu käytöstä Windows 10 -tietokoneessa, voit aktivoida sen tämän oppaan avulla.

On 10 tapaa ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Aero Shake -ominaisuus Windows 10: ssä.

Menetelmä 1/3

Indeksi

  Ota Aero Shake käyttöön tai poista se käytöstä asetusten kautta

  Löysimme tämän ominaisuuden vahingossa! Aero Shake -toiminto ei toimi, jos Snap -vaihtoehto ei ole käytössä.

  Vaihe 1: Navigoida johonkin Asetus sovellus> Järjestelmä> Moniajo .

  Vaihe 2: Poista käytöstä Järjestä ikkunat automaattisesti vetämällä ne näytön kulmien reunoille poista Aero Shake -toiminto käytöstä. Valitse tämä vaihtoehto aktivoidaksesi Aero Shake.

  Jos et halua poistaa tilannekuva- tai moniajoominaisuuksia käytöstä päästäksesi eroon Aero -ravistuksesta, katso menetelmän 2 tai menetelmän 3 ohjeita.

  Menetelmä 2/3

  Ota Aero Shake käyttöön tai poista se käytöstä ryhmäkäytännön avulla

  Ryhmäkäytäntöeditori ei ole osa Windows 10: n pääversiota. Siksi, jos käytössäsi on Windows 10 Home, käytä menetelmän 1 tai 3 ohjeita.

  Vaihe 1: Avaa ryhmäkäytäntöeditori kirjoittamalla Gpedit.msc Käynnistä / tehtäväpalkin hakukenttään ja paina sitten Enter -näppäintä. Voit myös avata saman kirjoittamalla hakukenttään Muokkaa ryhmäkäytäntöä.

  Vaihe 2: Siirry Ryhmäkäytäntöeditori -ikkunassa kohtaan Käyttäjäasetukset> Hallintamallit> Vastaanotto

  Vaihe 3: Tuplaklikkaus päällä Poista Aero Shake -ikkuna käytöstä minimoimalla hiiren elekäytäntö . Ominaisuudet -valintaikkuna avautuu.

  Vaihe 4: Valitse lopuksi Aktivoitu ja napsauta sitten painiketta Käytä .

  Menetelmä 3/3

  Ota Aero Shake käyttöön tai poista se käytöstä rekisterin kautta

  Vaihe 1: Avaa rekisterieditori. Voit tehdä tämän kirjoittamalla Regedit Käynnistä / tehtäväpalkin hakukentässä ja paina Enter -näppäintä.

  Napsauta painiketta Joo jos saat Käyttäjätilien valvonta -lipun.

  Vaihe 2: Siirry seuraavaan näppäimeen:

  HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoft WindowsExplorer

  Vaihe 3: Kaksoisnapsauta NoWindowMinimizingShortcuts DWORD -arvo ja muuta sen arvoksi 1 poistaaksesi Aero Shake -toiminnon käytöstä ja aseta arvoksi 0 ottaaksesi sen käyttöön.

  HUOMAUTUS: Jos NoWindowMinimizingShortcutsin DWORD-arvoa ei ole, luo arvo napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella> Uusi> DWORD-arvo (32-bittinen). Joillakin tietokoneilla edes Explorer -näppäintä ei välttämättä ole.

  Vaihe 4: Siirry sitten osoitteeseen:

  HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREpolitiikatMicrosoft Windows Explorer

  Vaihe 5: Kaksoisnapsauta NoWindowMinimizingShortcuts ja aseta arvoksi 0 ottaaksesi käyttöön ja muuttamalla arvoksi 1 poistaaksesi Aero Shake -toiminnon käytöstä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up