Todennusvirheen korjaaminen Androidissa ✅

Varmasti useamman kerran yrität muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja saat "kauniin" todennusvirheen. Ärsyttävä virhe, joka ilmenee riippumatta siitä, kuinka paljon salasanaa laitat, vaikka olisit jo yhteydessä mainittuun Wi-Fi-verkkoon, virhe tietää, miten se näyttää samalta. Seuraavaksi haluan opettaa sinulle tarkasti kuinka korjata tällainen todennusvirhe Androidissa.

Indeksi

  Kuinka korjata todennusvirhe Androidissa

  Ensimmäinen syy tämän virheen syntymiseen on tietysti salasana. Usein asetamme salasanan väärin emmekä ymmärrä sitä, mobiililaitteita koskettavilla näppäimistöillä on melko yleistä, että näppäimet jäävät väliin niin usein, siksi sinun on kirjoitettava erittäin varoen ja visualisoitava hyvin mitä näppäimiä käytetään.

  Jos haluat muodostaa yhteyden toiseen verkkoon, jolla on sama nimi kuin jo yhdistämäsi verkko, niin tietysti saat todennusvirheen, koska se yrittää käyttää sen verkon salasanaa, jonka se jo tietää ja jolla on sama nimi. Sinun on vain voitava muodostaa yhteys uuteen verkkoon: unohda edellinen, muodosta yhteys uudelleen ja syötä uuden verkon salasana, se on niin yksinkertaista.

  Toinen yleinen syy on verkon turvallisuus. Koska matkapuhelimen todennus ei vastaa verkon. Siksi on suositeltavaa ottaa reititin ja muuttaa sen kokoonpano WPA-PSK: ksi, jolloin se on yhteensopiva valtaosan nykyisten mobiililaitteiden kanssa.

  Todennusvirhe Androidissa

  Miten näet Tämän ongelman korjaaminen ei todellakaan ole liian monimutkaista, On kiinnitettävä riittävästi huomiota, voit jopa yrittää, jos mikään aiemmin antamistani neuvoista ei toimi, käynnistämällä mobiililaite uudelleen. Näin ongelma voidaan korjata nopeasti, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia siitä.

  Samoin, jos sinulla on epäilyksiä tai sinulla on jo ollut vastaava ongelma joskus, a Todennusvirhe ja sinä ratkasit sen toisella tavalla, pyydän sinua jättämään meille kommentit, hieman alle, menetelmän, jota käytit ongelman ratkaisemiseen, jotta tällä tavalla kaikki tämän artikkelin parissa tulleet voivat nopeasti kokeilla useita menetelmiä ratkaisuun pääsemiseksi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up