Toistomäärän säätäminen iTunesissa [Windows]

iTunesin toistolaskuri on yksi sen huomiotta jääneimmistä ominaisuuksista, ja on melko helppo ymmärtää miksi, koska se näyttää suhteellisen merkityksettömältä. Jopa iOS-laitteet, kuten iPhonet ja iPadit, eivät näytä kuinka monta kertaa olet soittanut kappaleen.

Studioalbumeilla ja kokoelmilla esitellyt kappaleet tuovat esiin toisen eron, sillä yhdessä versiossa on paljon enemmän soittoja kuin toisessa.

Toistojen määrän säätäminen itse voi ratkaista tällaiset erot. Onneksi se ei ole läheskään niin edistynyt kuin miltä näyttää. Koko prosessi voidaan suorittaa muutamassa minuutissa.

Huomautus: seuraava temppu toimii vain Windowsissa.

Ohjeet

1. Aloita lataamalla skriptin sisältävän arkistonja pura se sopivaan kohtaan. Muita ohjelmistoja ei tarvita, ja se voi toimia mistä tahansa kansiosta.

2. Avaa iTunes. Riippuen käyttämästäsi näkymästä "Toistot"-laskuri ei ehkä ole näkyvissä, ellet siirry kohtaan "Hae tiedot" ja sitten "Tiedosto".

3. Korosta kappale iTunesissa ja kaksoisnapsauta sitten komentosarjaa. Hyväksy ajovaroitus päästäksesi seuraavaan vaiheeseen.

4. Kirjoita uusi toistomäärä tekstiruutuun ja paina Enter.

5. Tarkista kappaleen toistomäärä uudelleen, ja sen pitäisi vastata antamaasi arvoa.

Tarvittaessa - esimerkiksi jos aiot lisätä keinotekoisesti muutaman kappaleen älykkääseen soittolistaan ​​- voit käyttää "Ctrl + napsautus" korostaaksesi useita kappaleita, jotta niiden toistomäärät yhtenäisivät.

Johtopäätös

Vaikka iTunesilla saattaa olla maine rajoittavan käyttäjän hallintaa, skriptien avulla voidaan saavuttaa melko vähän. Macin omistajat tietävät jo iTunesin skriptien lisävoiman, ja olemme aiemmin käsitelleet Windowsissa saatavilla olevien komentosarjojen käyttämistä. Tämä temppu on fantastinen yksinkertaisuutensa vuoksi ja sitä voidaan käyttää jopa omaan viihteeseen. Lopuksi voit esitellä tuhansia näytelmiä, joita ystäväsi on kerännyt Aquan "Barbie Girl" -elokuvassa.

Indeksi
  1. Ohjeet
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up