Touch Ota kosketusnäyttö käyttöön tai poista se käytöstä Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä ◁

Lähes kaikissa Windows 8 -tabletteissa on kunnollinen laitteisto ja yksi tai useampi USB -portti. Nämä USB-portit ovat käteviä, kun olet hyvällä tuulella pelataksesi vakavia pelejä, joita ei ole optimoitu monikosketusnäyttöjä varten. Välttääksesi vahingossa kosketuksen näyttöön, sinun kannattaa ehkä poistaa kosketusnäyttö (kosketussyöttö) käytöstä väliaikaisesti sen jälkeen, kun näppäimistö ja hiiri on liitetty taulutietokoneeseen.

Kun kosketusnäyttö on poistettu käytöstä, näyttö toimii kuten mikä tahansa muu tavallinen kosketusnäyttö. Windows 8 tarjoaa helpon tavan poistaa kosketusnäyttö tilapäisesti käytöstä. Voit poistaa kosketusnäytön käytöstä tai ottaa sen käyttöön seuraavasti.

Indeksi

  Kosketusnäytön poistaminen käytöstä:

  Vaihe 1: Vaihda aloitusnäyttöön. Napauta aloitusnäytössä Ohjauspaneeli käynnistää Metro-tyylinen ohjauspaneeli.

  Vaihe 2: Napauta ohjauspaneelin vasemmassa ruudussa Lisää asetuksia avata vanha hyvä ohjauspaneeli.

  Vaihe 3: Siirry tähän Laitteisto ja ääni ja myöhemmin Höyhen ja kosketus . Käyttäjät, jotka ovat ottaneet pienet kuvakkeet käyttöön ohjauspaneelissa, voivat napauttaa suoraan Kynä -vaihtoehtoa ja napauttaa.

  Vaihe 4: Vaihda Kynä ja kosketus -valintaikkunassa kohtaan pelata . Tässä, poista käytöstä Käytä sormeasi syöttölaitteen vaihtoehtona . painaa nappia Käytä . Olet valmis. Olet juuri poistanut kosketussyötön käytöstä! Tästä lähtien kosketusnäyttö ei vastaa kosketussyöttöön.

  Ota kosketusnäyttö käyttöön seuraavasti:

  Menetelmä 1:

  Vaihe 1: Liitä tablet -laitteeseen USB -näppäimistö tai -hiiri. Mene Ohjauspaneeli> Laitteisto ja ääni> Höyhen ja kosketus .

  Vaihe 2: Aktivoida Käytä sormeasi syöttölaitteen vaihtoehtona . Napsauta painiketta Käytä kosketusnäytön aktivoimiseksi.

  Menetelmä 2: Käytä tätä menetelmää vain, jos tablet -laitteessasi ei ole USB -portteja

  Vaihe 1: Sammuta tabletti painamalla virtapainiketta pitkään.

  Vaihe 2: Kun olet sammuttanut tabletin, paina virtapainiketta uudelleen käynnistääksesi tabletin ja käynnistääksesi Windows 8. Sinun pitäisi nyt pystyä käyttämään kosketusnäyttöä.

  VAROITUS: Tallenna kaikki työsi ennen kosketussyötön poistamista käytöstä. Kun kosketussyöttö on poistettu käytöstä, sinun on kytkettävä teline, näppäimistö tai hiiri, jotta kosketussyöttö voidaan ottaa uudelleen käyttöön.

  Jos käytät Windows 10: tä, tutustu oppaaseemme kosketusnäytön poistamisesta käytöstä Windows 10: ssä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up