Tulosta valokuvia älypuhelimista kannettavalla tulostimella

Opas kannettaviin tulostimiin: paras ostaa jokaiselle tyypille, muste tai lämpö, ​​Bluetooth, wifi, älypuhelimille

Vaikka kuvien tulostaminen paperille ei ole enää yleistä (koska niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa ja chatin kautta), vanhoista valokuvauksista eniten nostalgiset voivat aina käyttää kannettavia tulostimia, jotka pystyvät tulostamaan lennossa langattoman yhteyden kautta. älypuhelimella tai tabletilla.

Voimme tietysti käyttää näitä tulostimia myös toimistossa tai kotona asettamalla ne nurkkaan ja yhdistämällä ne Wi-Fin kautta kotireitittimeen (tai Bluetoothin kautta), jotta koko perhe voi tulostaa (tietokoneesta tai älypuhelimesta).

Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat kannettavat tulostimet, analysoimalla kaikkia ominaisuuksia, jotka näillä malleilla on oltava. Kun olet valinnut oikean mallin, et tule pettymään: tulostin tyydyttää sinut siinä määrin, että tuskin palaat käyttämään suuria tulostimia valokuvien tai joidenkin asiakirjojen tulostamiseen lennossa.

1) Tekniset ominaisuudet

Hyvän kannettavan tulostimen on vastattava seuraavia teknisiä ominaisuuksia:

 • Tulostustekniikka: näissä tulostimissa on tekniikkaa, joka pystyy tulostamaan nopeasti jopa pienillä laitteilla; väritulosteissa voimme käyttää lämpösublimaatiotulostinmalleja, prosessia, joka käyttää lämpöä sublimoimaan musteen, joka siirtyy kiinteästä kaasumaiseen tilaan toistaen kuvan erikoispaperille.
 • Yhteydet: varmista tämäntyyppisille tulostimille, että valitussa mallissa on langaton yhteys, mikä on käytännössä välttämätöntä näiden laitteiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Monet tulostimet tukevat myös tekniikoita, joiden avulla voit liittää älypuhelimesi tai tablet-tietokoneesi suoraan tulostaaksesi langattomasti myös ilman langatonta verkkoa (tulostus Wi-Fi Direct -verkon tai Bluetoothin kautta).
 • Ovet: Kannettavat tulostimet tarjoavat usein paikkoja microSD- tai SD-korteille, joten voit myös tulostaa käyttämällä tämän tyyppistä muistitukea. USB-portin ansiosta voimme liittää tulostimen suoraan tietokoneeseen, jotta voimme ohjata jokaista tulostusprosessia.
 • Ruokavalio: Koska kannettavia tulostimia voidaan käyttää myös kodin ulkopuolella, on syytä keskittyä malleihin, joissa on sisäinen ladattava akkujoten voit tulostaa jopa kaukana pistorasiasta.
 • Hallintokulut: kannettaville tulostimille saatavilla olevista kahdesta tekniikasta kallein on lämpösublimaatiotulostus; Tämäntyyppinen tulostus ei vaadi mustekasetteja, mutta erityinen yhteensopiva paperi voi olla erittäin kallista, joten on parasta ottaa huomioon tämäntyyppisten tulostimien täyttökustannukset.

Jos tulostimet noudattavat näitä ominaisuuksia, ne voidaan ostaa ilman ongelmia, sillä ne noudattavat täysin kaikkia kannettaviksi tulostimille määriteltäviä parametreja.

2) Osto-opas

Kun olemme nähneet, mitkä ominaisuudet hyvällä tulostimella täytyy olla, katsotaan yhdessä parhaat kannettavat tulostinmallit, valita nuorille ja hyvin nuorille suunnatuista malleista, pienten valokuvien nopeaan tulostamiseen ja nopeaan väritulostukseen.

Xiaomi Mi kannettava valokuvatulostin

Halvin malli kannettavasta tulostimesta puhelimille on epäilemättä Xiaomi Mi kannettava valokuvatulostinpieni kannettava lasertulostin, joka toimii kiiltävän valokuvapaperin kanssa ja pystyy käyttämään lämpötulostusprosessia, joka parantaa valokuvien värejä ja voidaan liittää puhelimeesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen Bluetooth-, USB- tai langattoman yhteyden kautta.

Jos olet kiinnostunut tästä mallista Xiaomin vaihtokasetit Se on saatavana Amazonista alle 30 eurolla.

Kodak Step

Jos etsimme hyvää kannettavaa tulostinta puhelimeen, voimme katsoa Kodak Stepjonka on luonut maailman tunnetuin valokuvatulosteita varten ja joka pystyy tarjoamaan langattoman yhteyden, ZINK Zero Ink -teknologian tulostukseen, mukana tulevan Kodak-sovelluksen, 2x3-liimautuvan valokuvatulostusjärjestelmän ja yhteensopivuuden Bluetooth- tai NFC-laitteiden kanssa.

Myös tässä tapauksessa voimme ostaa Kodakin vaihtokasetit Amazonissa alle 60 €.

Polaroid Hi-Print 2x3

Toinen kelvollinen älypuhelimen kanssa käytettävä tulostin on Polaroid Hi-Print 2x3joka pystyy tulostamaan pieniä 2x3 valokuvia innovatiivisen värikasettiteknologian (eloisten, korkealaatuisten valokuvien), erittäin nopean tulostuksen (alle 50 sekunnissa), langattoman Bluetooth-yhteyden ja puhelinsovelluksen sekä akkukäyttöisen ladattavan litiumin ansiosta. ioni.

Voimme ostaa ne erikseen alkuperäiset Polaroid-kasetit alle 20€.

HP Sprocket

Yksi parhaista kannettavista tulostimista, jotka voimme yhdistää puhelimeen, se erottuu joukosta HP Sprocketkompakti tulostin muotiominaisuuksilla (kehysten, suodattimien ja tarrojen lisäämiseen valokuviin), järjestelmä emojien ja piirustusten lisäämiseksi sovelluksen valokuviin, tulostusjärjestelmä sosiaalisten hashtagejen kautta, langaton yhteys HP Sprocket -sovellukseen lisätyn todellisuuden tuella.

siellä yhteensopiva valokuvapaperi tällä tulostinmallilla se on saatavana Amazonista alle 20 eurolla.

Leveä Fujifilm Instax -linkki

Markkinoiden yläpäässä löydämme Leveä Fujifilm Instax -linkki, pieni tulostin, joka pystyy tulostamaan leveämpiä valokuvia kuin sen kilpailijat (siis nimi Wide). Tämä tulostin tukee 99 x 62 mm valokuvien tulostamista, muodostaa yhteyden puhelimeen Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden kautta, tarjoaa älypuhelinsovelluksen, joka hallitsee helposti jokaista tulostetta, ja siinä on automaattinen QR-koodin luontijärjestelmä linkkien lisäämiseen (valokuviin), muita kuvia, videoita ja ääniä.

Myös tässä tapauksessa yhteensopiva valokuvapaperi tulostimen kanssa sen voi ostaa Amazonista alle 30 eurolla.

Johtopäätökset

Yhdellä oppaassa näkyvällä tulostimella voimme palauttaa vanhan perinteen jätä matkamuistokuva jollekin, josta pidämme erityisen tärkeänäjoutumatta odottamaan kuvien tulostamista kotona.

Nämä tulostimet ovat myös erinomaisia, jos olemme vakituisia Instagramissa tai vastaavissa sosiaalisissa verkostoissa, mutta haluamme kauneimmat valokuvat paperimuodossa (pienemmille valokuvapaperille verrattuna kuviin, joita voitiin tulostaa vielä muutama vuosi sitten).

Emmekö ole päättäneet laser- vai mustesuihkutulostimen välillä? Voimme tehdä lopun epäilyistäsi lukemalla omamme Opas tulostimen ostoon: laser vai muste?

Indeksi
 1. 1) Tekniset ominaisuudet
 2. 2) Osto-opas
  1. Xiaomi Mi kannettava valokuvatulostin
  2. Kodak Step
 3. Polaroid Hi-Print 2x3
  1. HP Sprocket
  2. Leveä Fujifilm Instax -linkki
  3. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up