Tunnista huijausviesti Poste Infosta

Olemmeko saaneet epäilyttävän tekstiviestin Poste Italianelta? Katsotaanpa, kuinka vältät huijaukset ja huijaukset huijaustekstiviestien kautta.

Tekstiviestit ovat jääneet pois käytöstä viestien vaihtamiseen, mutta niitä käytetään edelleen kertakäyttöisten koodien vastaanottamiseen Italian postista tai OTP-koodien vastaanottamiseen pankeista. Hyökkääjät hyödyntävät tätä tärkeää suojaustoimintoa laukaistakseen käyttäjille erittäin vaarallisia ansoja, joiden tietojenkalasteluviestit ovat täysin samankaltaisia ​​kuin sähköpostilla saadut viestit (tässä tapauksessa niitä kutsutaan ns. räjähtävä).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä a huijausviesti Italian postistasaamme selville, miksi on erittäin helppoa joutua petokseen ja mitä voimme tehdä välttääksemme postin tekstiviestihuijauksen tai mikä tahansa muu pankkioperaattori, joka käyttää lähettämiseen tekstiviestejä Turvallisuus OTP.

Kuinka tunnistaa postihuijaustekstiviesti

Huijausviesti toimitetaan puhelimeesi Italian postin virallisessa chatissa. Jos olemme saaneet todennuskoodeja aiemmin, ne näkyvät sovelluksessa Viestit kutsuttiin chat Postitoimiston tiedotjosta löydät kaikki Poste Italiane -tilisi kertakäyttöiset koodit ja ilmoitukset.

Pahat pojat käyttävät keskustelujen nimen käyttäjille huijauksena: vastaanottaa jumalia väärät viestit Poste Infosta (epävirallisissa postinumeroissa) ne yhdistetään edelleen samassa laillisessa Poste-chatissa.

Tämä chat-sovellusten haavoittuvuus on erittäin vaarallinen ja altistaa kaikki kokemattomat käyttäjät todellisille riskeille: jopa eri numeroilla chatilla on aina sama nimi ja yhdessä Posten laillisten viestien kanssa löydämme myös räätälöity roskapostiviestijossa on linkkejä, joita napsauttamalla voit poistaa tapahtumien eston tai käyttää tiliä uudelleen (varoitusviestit muuttuvat jatkuvasti).

Ilmeisesti varoitukset ovat väärennettyjä ja vain pelottelevat käyttäjiä: kun linkki avataan, se näyttää Italian postilaitoksen näytön, joka on erittäin uskollinen alkuperäiselle, johon voit syöttää kirjautumistietosi jatkaaksesi. Tällä tavalla pahikset saavat takaisin Poste-tilin kirjautumistiedot ja edistyneellä tekniikalla, kuten esim. SIM-kortin vaihtohe voivat myös hankkia kertakäyttöisiä koodeja ja tyhjentää Postin käyttötilinsä tai PostePay-saldonsa.

On sanomattakin selvää että Emme saa missään nimessä napsauttaa tekstiviestien linkkiä: lailliset viestit eivät koskaan sisällä linkkejä, etenkään ne, jotka liittyvät Italian postitoimiston tileihin tai pankkipalvelutileihin. Heti kun näemme linkin, poistamme kyseisen viestin ajattelematta kahdesti!

Kuinka suojata älypuhelimesi huijauksilta SMS

Jos puhelin on uskottu henkilöille, joilla on vähän IT- ja tietoturvaosaamista, huijaustekstiviestien, kuten Postin viestien, lukeminen voi laukaista paniikkia ja johtaa valtuustietojen syöttämiseen huijausviestissä olevaan linkkiin.

Tämän epämiellyttävän tilanteen välttämiseksi suosittelemme asentamista älypuhelimiin virustorjunta aktiivisella linkin tarkistuksella, jotta voimme estää epäilyttävien tai haitallisten linkkien avaamisen alkuunsa. THE paras virustorjunta linkkisuojauksella joita voimme ladata ovat:

  • ESET Mobile Security & Antivirus: yksi parhaista Android-suojaussovelluksista, jossa on yksi tehokkaimmista tietojenkalastelun estojärjestelmistä, kiitos valtavan ESET-tietokannan käytön (täynnä huijaussivustoja, kuten Post Officen SMS-huijaus).
  • Avira Security Antivirus: erinomainen virustentorjunta ja vakoiluohjelmien torjunta, jotka pystyvät estämään huijauslinkit ja huijausviestit. Tämä virustorjunta on ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.
  • Avast Antivirus & Security: toinen tehokas virus- ja haittaohjelmien torjunta, joka on tarkoitettu linkkien ja huijaussivustojen tarkistamiseen. Myös tässä tapauksessa voit ladata suojauksen Android ja varten iPhone.
  • Bitdefender Mobile Security: tällä hetkellä yksi parhaista älypuhelimille saatavilla olevista tietoturvaohjelmistoista viestien kautta tapahtuvan huijaushälytysjärjestelmän ansiosta. Bitdefender Mobile Security on ladattavissa Android ja varten iPhone.

Saat lisätietoja myös oppaistamme parhaat virus- ja haittaohjelmien torjuntasovellukset Androidille Älä viitsi kuinka poistaa virukset iPhonesta ja asentaa virustorjunta.

Johtopäätökset

Post Office -tekstiviestihuijauksen välttäminen on hyvin yksinkertaista, mutta meidän on kiinnitettävä mahdollisimman paljon huomiota napsauttamiimme linkkeihin: tilisi tyhjentyminen tai PostePay-korttisi ilman rahaa ei vie paljon. Näitä linkkejä jaetaan yhä kehittyneemmillä menetelmillä, mutta myös aloittelevat käyttäjät voivat puolustautua tehokkaasti käyttämällä virustorjuntaa linkintarkistusjärjestelmällä.

Edelleen tietokonehuijauksista voimme lukea oppaitamme kuinka välttää huijaustekstiviestit ja roskaposti ja mitkä ovat otsikot, joita käytetään sähköposteissa, joissa on huijauksia, roskapostia ja vääriä viestejä.

Indeksi
  1. Kuinka tunnistaa postihuijaustekstiviesti
  2. Kuinka suojata älypuhelimesi huijauksilta SMS
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up