Tunnista kohteet kuvista (Android ja iPhone)

Älypuhelimella on mahdollista tunnistaa esineitä ja asioita sekä kamerasta että otetuista valokuvista ja kuvista Internetissä

Objektintunnistus valokuvissa on erittäin tehokas tekoälyteknologia, jota on testattu vuosia vaihtelevalla menestyksellä. Google, joka on ollut lähimpänä riittävän ja paremman työkalun tarjoamista kuin muut, on Google, jonka avulla voit tehdä tämän jo jonkin aikaa. Internet-haku kuvan perusteella.

Alla olevassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset, joita voit käyttää tunnistaa esineitä kuvista tai valokuvistajotta voimme aina tunnistaa, mitä meillä on edessämme tai mitä löydämme käsistämme ilman, että sinun tarvitsee manuaalisesti etsiä esineen tai tuotteen kuvausta.

Google Chrome

Ensimmäinen sovellus, joka tunnistaa kuvissa olevat esineet, on Google Chromeladattavissa Android ja varten iPhone.
Avaamalla minkä tahansa kuvan verkossa Google Chromella tunnistamme kehystetyn kohteen nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee avata muita sovelluksia ja ladata kuvaa etukäteen sisäiseen muistiin.

Jos haluat käyttää kuvantunnistustoimintoa Google Chromessa, paina ja pidä sormeasi kuvan päällä tunnistaaksesi kohteen ja paina sitten kohdetta Hae kuvaa Lensillähyödyntääkseen Google Lens -hakukonetta minkä tahansa kohteen tai tuotteen tunnistamiseen (erinomaisella tarkkuudella) hankkimalla linkkejä Googlesta, Wikipediasta tai verkkokauppasivustoista (jos kyseessä on myytävä esine).

Google Lens

Edellisessä luvussa nähty tekniikka on sovelluspohjaista Google Lens, joka tunnistaa asiat ja paikat kamerasta reaaliajassa.
Sovelluksen avulla voimme muuttaa puhelimemme kameran "älykkääksi silmäksi", joka pystyy välittömästi tunnistamaan minkä tahansa esineen, eläimen, tuotteen tai merkin, ilmoittaen alkuperän, nimen, täydellisen kuvauksen ja linkit lähteisiin, joista on mahdollista löytää kehystetty esine.

Androidissa Google Lens on saatavilla erillisenä sovelluksena iPhonessa se on piilotettu Google-sovelluksen sisään; Jälkimmäisessä tapauksessa meidän tarvitsee vain avata Google-sovellus iPhonessa ja painaa Google-linssin muotoista kuvaketta (näkyy hakupalkissa värillisenä kameran muotoisena kuvakkeena).

HUOMAA: Google Lens -ominaisuus on myös sisäänrakennettu Google-kuvat.
Kun avaat kuvan Google Kuvilla, voit painaa neliön muotoista linssipainiketta, jonka keskellä on piste, jotta voit tehdä Google-hakuja sen perusteella, mitä tulee näkyviin. Näin tiedät mitä kirjoituksia, merkkejä ja kaikkea tarkoittaa ilkeää, on olemassa.

Valokuvahaku

Vaihtoehtoinen sovellus Google Lensille on Valokuvahakuladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa.
Valokuvahaun avulla voimme etsiä kuvan alkuperää ja sen sisältämiä tuotteita käyttämällä erilaisia ​​kuvapohjaisia ​​hakukoneita, joten voimme löytää etsimiämme vastauksia ilman, että tarvitsemme välttämättä asentaa Google-sovelluksia.

Sovellus osoittautuu erityisen tehokkaaksi löytää harvinaisia ​​tai keräilykohteita jotka ovat välttyneet Googlen luomasta tunnistusjärjestelmästä.

Hae kuvan mukaan

Toinen erittäin tehokas sovellus, jota voimme käyttää vaihtoehtona Google Lensille, on Hae kuvan mukaansaatavilla vain Android.
Tällä sovelluksella voimme etsiä kuvan alkuperää alkaen sisäisessä muistissa olevasta valokuvasta, lisäämällä linkin valokuvaan tai kuvaan, jonka haluamme tunnistaa, tai avaamalla suoraan puhelimen kameran kehystääksesi tunnistettavan esineen tai tuotteen.

Kuvan lataamisen jälkeen meillä on pääsy pikaeditoriin tarpeettomien kuvaosien leikkaamiseksi (erittäin kätevä vain kuvan osan etsimiseen) ja muutosten jälkeen pääsemme verkkohakuihin kuvan osan perusteella. olemme valinneet.

FastRIS

Yksi niistä sovelluksista, joita voimme käyttää kuvan alkuperän palauttamiseen tai siinä olevan sisällön tunnistamiseen FastRISsaatavilla Google Play Kauppa.
Kuten muutkin aiemmin nähdyt vastaavat sovellukset, FastRIS tarjoaa mahdollisuuden ladata puhelimessa jo olevia kuvia tai ottaa uusia kuvia tunnistettavasta kohteesta ja tarjoaa kelvollisen usean hakukoneen, joka on hyödyllinen harvinaisten tai saavuttamattomien kohteiden tunnistamiseen.

Myös FastRISista löytyy tehokas kuvaeditori ja järjestelmä tehtyjen hakujen nopeaan jakamiseen, jotta valokuvat ja kuvat pystytään tunnistamaan myös chatissa tai sosiaalisessa mediassa apua pyytäville ystäville tai sukulaisille.

Johtopäätökset

Loppujen lopuksi on hyvin vähän sovelluksia, jotka tarjoavat a Tarkka kuvantunnistusjärjestelmä ja melkein kaikki ne perustuvat tavalla tai toisella tunnistustekniikkaan, jonka Google tarjoaa Google Lensin ansiosta. Jos käytämme iPhonea, suosittelemme keskittymään välittömästi Google-sovelluksiin, joissa on integroitu tunnistustoiminto (Google Chrome ja Google-sovellus), kun taas Androidissa voimme käyttää Google Lens -sovellusta tai yhtä useista Play Kaupan hakusovelluksista.

Google Lensissä näkyvä tekniikka on perusta käännösjärjestelmälle, johon Google Kääntäjä perustuu, kuten näkyy oppaastamme kääntää kirjoituksia ja kylttejä kameralla.

Indeksi
  1. Google Chrome
  2. Google Lens
  3. Valokuvahaku
  4. Hae kuvan mukaan
  5. FastRIS
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up