TV:n virittäminen ja kanavien haku

Onko sinulla ongelmia uusien kanavien virittämisessä televisiossasi? Selvitetään yhdessä, kuinka viritetään mikä tahansa markkinoilla oleva televisio

Televisio, joka ei näytä suosikkikanavia, voi olla erittäin turhauttavaa, varsinkin jos emme muista oikeaa painikkeiden ja valikoiden järjestystä, jota on painettava antennin kautta vastaanotettujen kanavien virittämiseksi uudelleen. Ongelma ei aina koske toissijaisia ​​kanavia: Usein Rai- ja Mediaset-kanavat katoavateli Italian katsotuimmat kanavat.

Koska kaikkien markkinoilla olevien televisioiden menettelytapoja on mahdotonta muistaa, voimme tallentaa suosikkeihimme tämän täydellisen oppaan TV:n virittämisestä puuttuvien kanavien löytämiseksi, johon olemme sisällyttäneet viritysmenettelyt kaikki suuret televisiomerkitjoten löydät aina etsimäsi kanavat.

1) Viritä LG TV

virittää a LG televisio painamme kaukosäätimen hammaspyörän muotoista painiketta, vie meidät valikkoon Kanavatpainamme valikkoa Kanavien viritys ja asetus sitten valitsemme kohteen Automaattinen viritys.

Uudelta näytöltä valitsemme Antenni Alkuperäisenä lähteenä otamme käyttöön vain digitaalisten kanavien haun, valitsemme automaattisen numeroinnin ja odotamme, että edistymispalkki täyttyy 100 %, jotta uusien kanavien lisääminen on valmis.

2) Viritä Samsung TV

Jos haluamme virittää a Samsungin televisiot paina kaukosäätimen Koti-painiketta, siirry näytön alareunassa olevaan valikkoon, siirry vasemmalle ja valitse valikko asetukset; joissakin malleissa menettely on hieman erilainen, mutta sinun on vain löydettävä valikko asetukset suorittaa jo puolet tarvittavasta matkasta.

Kanavien etsimiseksi avaamme valikon kanava tai Tarttuminen joten valitaan ääni Automaattinen viritys tai Automaattisen virityksen asetuksetvalitsemme kohteen uudelleen Automaattinen viritys ja paina lopuksi painiketta alkaa aloittaaksesi kanavahaun.

3) Viritä Philips TV

Jos keskitymme a Philipsin televisio patentoidulla järjestelmällä voimme virittää uusia kanavia painamalla painiketta asetukset kaukosäätimestä vie meidät valikkoon Kaikki asetukset ja sen jälkeen valikossa Kanavat.

Uudessa valikossa painamme Antenni/kaapelin asennus -> Kanavahaku -> Aloita nytpainamme kohdetta Asenna kaikki kanavat uudelleenvalitsemme maan Italiavalitsemme Antenni asetamme lähteeksi vain digitaalisten kanavien haun ja painamme sitten -painiketta OK aloittaaksesi kanavien virityksen.

4) Viritä Hisense TV

Jos meillä on käsissämme a Hisense televisio voimme virittää kanavat painamalla -painiketta Valikko kaukosäätimestä valitsemalla kohteen asetukset ja vie meidät valikkoon kanava.

Tämän valikon avaamisen jälkeen valitsemme kohteen Automaattinen skannauskirjoita avauskoodi kenttään Anna PIN-koodi (oletusarvoisesti sen pitäisi olla 0000 tai 1111), paina Vaihda asetuksiamuutamme yhtä nykyisistä vaihtoehdoista (asetus Antenni Ja DTVtoistamalla vaiheet, vaikka ne olisi jo valittu), paina -painiketta Skannaa uudelleen ja lopuksi vahvistamme haun alkamisen painamalla -painiketta OK.

5) Viritä Sharp TV

virittääksesi Terävät televisiot mennään valikkoon asetukset televisiosta painikkeella Valikko tai Koti kaukosäätimestä avaamme valikon Kanavat ja aloitetaan se Automaattinen viritys.

Joissakin Sharp TV -malleissa voimme myös kokeilla sitä Manuaalinen viritys aloittaaksesi yksittäisen kanavan haun, joka ei vastaanota.

6) Viritä Panasonic TV

virittää a Panasonic televisio painamme nappia VALIKKO kaukosäätimestä, valitse kohde Valikkomennään polulle Asetukset -> Viritys-valikko ja syötä turva-PIN (jos vaaditaan, oletusarvoisesti se on 0000 tai 1111.

Nyt meidän tarvitsee vain painaa eteenpäin DVB-T-viritysvalikkovalitse kohde Automaattinen viritys ja aloita uusien kanavien haku painamalla OK-painiketta.

7) Viritä TCL TV

Älä viitsi TCL-televisiot voimme virittää puuttuvat kanavat painamalla kaukosäätimen talon muotoista painiketta (Home) painamalla valikkoa Syötevalitsemalla kohteen TV ja lopuksi päästään valikkoon Kanavat (sinun on ehkä painettava vaihdepainiketta ennen tämän kohteen valitsemista).

Paina nyt vain Hae kanaviavalitse maa Italia tai Italiakirjoita suojaussalasana ja paina lopuksi Automaattinen päivitys aloittaaksesi kanavahaun.

8) Viritä Sony TV (ei Android TV)

Kuka omistaa a Sonyn muut kuin Android-televisiot Voit virittää uusia tai puuttuvia kanavia painamalla -painiketta VALIKKO tai KOTI kaukosäätimellä kuljettaen meidät reitin varrella Asetukset -> Digitaalinen asetus -> Digitaalinen kanavahaku tai kanavahaku ja aloita haku.

Vaihtoehtoisesti voimme etsiä kanavia Asetukset -> Järjestelmäasetukset tai Asetukset -> Kanavan asetukset -> Digitaaliset asetukset -> Digitaalisten kanavien haku.

Molemmissa tapauksissa meiltä kysytään, haluammeko virittää television uudelleen: vahvistamme tarvittaessa ja valitsemme lähteen Antennijättäen huhut päälle Auto ja asetus Nopea skannaus (erinomainen uusien kanavien nopeaan etsimiseen) tai päällä Täysi tarkistus (jos sinulla on vaikeuksia löytää kanavia) lähellä valintavalikkoa Skannauksen tyyppi.

9) Viritä TV Android TV:llä tai Google TV:llä

Kaikki älytelevisiot, joissa on Android TV tai Google TV (Sony, Philips ja muut) on samat valikot virittämiseen ja puuttuvien kanavien etsimiseen.

Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain painaa Pika-asetukset valitse valikko kaukosäätimestä asetuksetvie meidät matkalle Kanavat ja tulot -> Kanavat -> Kanavien asettaminenpaina Kanavahakukirjoita suojaus-PIN-koodi (vaatii vain jotkin televisiot, oletusarvo on 0000), valitse kohde Digitaalinenpaina asetukset ja napsauta sitten Seuraava aloittaaksesi kanavien virityksen.

10) Kanavien virittäminen ilman kaukosäädintä

Ilman kaukosäädintä television virittäminen voi olla erittäin vaikeaa, koska kaikki yleiskaukosäätimet eivät tue painiketta Koti tai asetukset (tarvitaan television asetusten käyttämiseen).

Tässä tapauksessa suosittelemme täydellisen yleiskaukosäätimen, kuten esim Meliconi Easytel TV+joka tukee kaikkia päätelevisioiden älykkäitä asetuksia.

Vaihtoehtoisesti voimme yrittää käyttää puhelinta varakaukosäätimenä, kuten yllä olevista oppaistamme näkyy kuinka ohjata televisiota Android-älypuhelimella ja kaukosäädinsovelluksilla ja miten vaihda TV-kanavaa Android-puhelimesi infrapunatunnistimella.

11) Kanavien virittäminen ilman antennia

Eikö televisioon ole kytketty antennia tai se ei näe digitaalisia maanpäällisiä kanavia? Tässä tapauksessa ainoa asia, jonka voimme tehdä, on löytää HDMI-portti takaa ja liittää a Amazonin Fire TV Stick.

Fire TV Stickin avulla voimme katso maanpäällisiä digitaalisia kanavia suoratoistona ilman antennia, käyttämällä lähetystoiminnan harjoittajien virallisia sovelluksia. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea artikkeleitamme kuinka muuta mikä tahansa televisio Smart TV:ksi Älä viitsi mitä tehdä, jos et näe TV-kanavia.

Johtopäätökset

Kuten jo alussa mainittiin voimme hyvin laittaa tämän oppaan selaimesi kirjanmerkkeihin ja lue se joka kerta, kun meidän on viritettävä tunnetun tuotemerkin televisiota. Jos meillä on vähän tunnettu televisio tai kiinalaista alkuperää oleva televisio, on yllä olevia vaiheita vaikea toistaa, vaikka useimmissa tapauksissa riittää, että avaat asetukset ja etsimme valikon. Kanavat tai Antenni aloittaaksesi kanavahaun.

Samasta aiheesta voimme lukea ai-oppaitamme parhaat älykkäät dekooderit vanhoille televisioille Älä viitsi kuinka katsella televisiota PC:llä.

Indeksi
 1. 1) Viritä LG TV
 2. 2) Viritä Samsung TV
 3. 3) Viritä Philips TV
 4. 4) Viritä Hisense TV
 5. 5) Viritä Sharp TV
 6. 6) Viritä Panasonic TV
 7. 7) Viritä TCL TV
 8. 8) Viritä Sony TV (ei Android TV)
 9. 9) Viritä TV Android TV:llä tai Google TV:llä
 10. 10) Kanavien virittäminen ilman kaukosäädintä
 11. 11) Kanavien virittäminen ilman antennia
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up