Ultimate eMail Client Macille ja iOS:lle

Internetin mukana on tullut monia innovaatioita. Jotkut selviävät ja toiset katoavat hitaasti ja kuolevat. Yksi selviytyneistä on sähköposti. Siitä on tullut työkalu, jota käytämme jatkuvasti elämämme joka kolkassa, ja tarvitsemme hyvän sähköpostiohjelman hallintaan. Vaikka hyvistä sähköpostiohjelmista ei ole pulaa, tarpeisiisi sopivan löytäminen ei ehkä ole niin yksinkertaista kuin luulet. Jos olet Mac- tai iOS-käyttäjä (tai molemmat) ja etsit edelleen parasta sähköpostiohjelmaa, sinun kannattaa katsoa PolyMail; se on paras sähköpostiohjelma Macille ja iOS:lle.

Tavalliset valmistelut

Vaikka uskon, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin täydellinen sähköpostiohjelma, PolyMail saattaa olla yksi harvoista, jotka kulkevat oikeaan suuntaan. Sovellus on ilmainen ja saatavilla sekä Mac-työpöydälle että iOS-mobiilialustalle.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on luoda PolyMail-tili käyttämällä sähköpostiosoitettasi. Tarkoituksena on ottaa käyttöön erikoisominaisuudet ja synkronoida kaikki PolyMail-asiakkaasi eri laitteiden välillä. Huomaa, että tämä rekisteröintiprosessi on erillinen sähköpostitilien lisäämisestä. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään tunnuksillasi.

Seuraava vaihe on sähköpostitilisi lisääminen. Polymail tukee tällä hetkellä Gmailia, iCloudia, Microsoftin sähköpostipalvelua (Office 365 ja Outlook) ja muita IMAP-tilejä. Voit lisätä uuden tilin siirtymällä "Asetukset -> Tilit" -valikkoon ja napsauttamalla "Lisää tili" -painiketta.

Polymail synkronoi sähköpostipalveluntarjoajien kanssa ja näyttää kaiken yhdistetyssä postilaatikossa, jossa on kunkin tilin kansiot. Se tarkoittaa, että voit hallita kaikkia sähköpostejasi yhdestä paikasta.

Sweet Spotin osuminen

Muut kuin tavalliset ominaisuudet, joita voit odottaa kaikilta sähköpostiohjelmilta, Polymailissa on useita temppuja, jotka auttavat sinua viemään sähköpostisi hallinnan uudelle tasolle.

1. Sähköpostin seuranta

Oletko koskaan miettinyt, ovatko sähköpostisi palvelleet tarkoitustaan? Odotatko usein vastausta tietämättä, ovatko vastaanottajat lukeneet sähköpostit? Vaikka Polymail ei voi kertoa sinulle, milloin saat vastauksen, se voi ainakin kertoa sinulle, milloin sähköpostisi luetaan "sähköpostin seuranta" -ominaisuuden avulla.

Saat live-ilmoituksia heti, kun sähköpostisi on luettu, ja sähköpostin vieressä on myös pieni merkintä, joka kertoo milloin, kuinka monta kertaa ja kuka on lukenut sähköpostisi.

Ominaisuus on oletuksena käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä, kun kirjoitat sähköposteja. Ominaisuus toimii vain niiden sähköpostien kanssa, jotka lähetät Polymaililla.

2. Seurantamuistutukset

Sähköpostiseurantaan liittyen Polymailissa on myös "Follow Up Reminders" -ominaisuus. Se seuraa lähettämiäsi sähköposteja ja kertoo, jos kukaan ei lue niitä asettamasi aikarajan kuluessa. Jos esimerkiksi lähetät tiimillesi sähköpostin tehtävistä, jotka heidän on suoritettava ennen ensi viikolla pidettävää kokousta, eikä kukaan lue sähköpostia kolmen päivän kuluttua, voit soittaa heille ja ottaa yhteyttä.

Ja sähköpostin seurannan ansiosta kukaan tiimisi jäsenistä ei voi valehdella, ettei hän ole saanut sähköpostia, jos he ovat todella lukeneet sen.

3. Kumoa lähetys

Kuinka monta kertaa olet ollut tilanteessa, jossa et toivonut painavan lähetyspainiketta? Ehkä unohdit sähköpostin mukana tulleen liitteen, jouduit vielä muokkaamaan tekstiä tai huomasit vain lähettäneesi sen väärään osoitteeseen. Olipa syy mikä tahansa, Polymail antaa sinulle mahdollisuuden "Kumoa lähettäminen" sähköpostisi välttääksesi nämä typerät ja tarpeettomat virheet.

Ainoa saalis on, että ominaisuus toimii vain muutaman sekunnin kuluttua Lähetä-painikkeen painamisesta. Jos sähköposti on jo saapunut palvelimelle ja toimitettu, et voi tehdä mitään peruuttaaksesi sen.

4. Muut ominaisuudet

Vaikka ei niin hauskaa kuin kolme edellistä, Polymailin mukana tulee muita hienoja ominaisuuksia. Näet esimerkiksi "Peruuta tilaus" -painikkeen sähköpostiuutiskirjeissä tai muissa kaupallisissa sähköpostiviesteissä, jotka tukevat tilauksen peruuttamista.

Voit ajoittaa sähköpostisi lähetettäväksi myöhempään ajankohtaan, jotta ne saapuvat vastaanottajille parhaalla mahdollisella tavalla eivätkä katoa heidän vastaanottamiensa uudempien sähköpostien joukkoon.

Voit myös siirtää myöhemmäksi osan ei-kiireellisistä sähköpostiviesteistäsi tyhjentääksesi postilaatikkosi ja auttaaksesi sinua lajittelemaan tärkeimmät viestit. Torkutettu sähköposti tulee näkyviin myöhemmin, kun sinulla on aikaa.

Parannushuoneita

Polymail on juuri valmistunut beta-vaiheesta ja on edelleen versio 1.0.1. Bugeja on odotettavissa. Tässä pari jonka löysin. Ensinnäkin iCloud-tilin lisääminen on tällä hetkellä poissa käytöstä, eikä ole näkyvää tapaa lisätä muita IMAP-tilejä.

Toiseksi alkuperäinen synkronointiprosessi kestää kauemmin kuin sen pitäisi. Gmailin pikapäivitykseen tottuneet voivat luultavasti avata Gmail-välilehden selaimessaan vain saadakseen uusimman päivityksen nopeammin. Toivottavasti kehittäjä korjaa ongelmat seuraavassa päivityksessä.

Jopa noista varhaisista virheistä huolimatta uskon, että Polymailin ainutlaatuiset ominaisuudet ovat tarpeeksi hyviä tekemään sovelluksesta oletuspostisovelluksen sekä Macissani että iPhonessani.

Mutta älä vain ota sanaani. Kokeile Polymailia ja jaa mielipiteesi sovelluksesta alla olevien kommenttien avulla. Onko se todella paras sähköpostiohjelma Macille ja iOS:lle?

Indeksi
 1. Tavalliset valmistelut
 2. Sweet Spotin osuminen
  1. 1. Sähköpostin seuranta
  2. 2. Seurantamuistutukset
  3. 3. Kumoa lähetys
  4. 4. Muut ominaisuudet
 3. Parannushuoneita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up