Ultimate Image and Video Screen Capture -sovellus Macille

Jos kuva maalaa tuhat sanaa, kuinka monta sanaa video maalaa? Vaikka kukaan ei voi antaa sinulle lopullista vastausta, yksi asia on varma: tällä tiedon aikakaudella pelkkien sanojen käyttäminen tarinoiden kertomiseen ei riitä. Seisoksesi tasavertaisessa asemassa kaikkien muiden kanssa sinun on yhdistettävä sanasi kuviin ja videoihin tarinoissasi.

Jotta voit tehdä tämän, tarvitset hyvän näytönlähetyssovelluksen, joka ei voi vain kaapata kuvaa tai videota näytöstäsi, vaan auttaa myös hallitsemaan niitä. Yksi tällainen sovellus on Capto (29,99 dollaria - ilmainen kokeiluversio saatavilla), Global Delightin näytönkaappaussovellus ja suositun Voilan seuraaja. Vaikka se ei ole ilmainen, Capto on yksi parhaista vaihtoehdoista, koska se on murto-osa kilpailijoidensa hinnasta. Kaivataanpa hieman syvemmälle sovellusta.

Näytön tallennus ja videoeditointi

Yksi Capton ydinominaisuuksista on näytön tallennus ja videoeditointi. Sovellus voi tallentaa kaikki toiminnot, jotka tapahtuvat koko näytön alueella tai sen osassa. Se on täydellinen, jos sinun on tehtävä opetusohjelma siitä, kuinka tehdä jotain tietokoneellasi. Voit myös tallentaa videota sisäänrakennetulla FaceTime-kameralla.

Jos haluat lisätä ääntä videoosi, katso "Tallenna tietokoneen ääntä" ja "Tallenna mikrofoni" ja valitse, mitä äänilähdettä haluat käyttää.

Yksi ominaisuus, jota useimmat iOS-käyttäjät pitävät erittäin hyödyllisenä, on Capton kyky tallentaa iOS-laitteen näyttö. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda video-opetusohjelmia iOS-ominaisuuksista etkä rajoitu kuvakaappauksiin. Sinun tarvitsee vain liittää iOS-laitteesi Maciin ja valita se videolähteestä tallennettavaksi.

Mutta se ei lopu tähän. Kun tallennus on valmis, voit suorittaa videon peruseditoinnin saadaksesi haluamasi lopputuloksen. Voit leikata videon osan, rajata sen haluamaasi kokoon ja leikata sen pituutta. Voit myös lisätä laatikoita, nuolia, huomiotekstejä ja tekstiä tehdäksesi videostasi selkeämmän tai sumentaaksesi sen osan, jota et halua yleisösi näkevän, kuten kirjautumistiedot.

Näyttö- ja verkkokaappaus kuvankäsittelyllä

Vaikka kuvat eivät ole yhtä interaktiivisia kuin videot, niiden etuna on, etteivät ne ole yhtä häiritseviä kuin videot. Siksi monet ihmiset käyttävät edelleen kuvia kirjoittaessaan. Kuvia on myös helpompi saada ja käsitellä.

Capto käyttää huippuluokan näyttöä ja verkkokaappausta tarpeisiisi sopivien kuvien tuottamiseen. Videotallennuspainikkeen vieressä on mahdollisuus kaapata koko näyttö, alue, ikkuna, valikko ja verkko.

Tavallisen neliön kaappaamisen lisäksi voit kaapata myös ympyrän tai vapaamuotoisen alueen näytöltä. Mitä tulee Web-kaappaukseen, voit avata ja kaapata Web-sivun Capton sisäänrakennetussa selaimessa tai voit kaapata koko aktiivisen URL-osoitteen sivun pääselaimessasi. Huomaa, että pidemmän Web-sivun sieppaamiseen kuluu kauemmin.

Tiedostonhallinta ja tiedostojen jakaminen

Capton mukana tulee myös tiedostonhallinta. Kaikki tallentuksesi järjestetään yhdeksi suureksi kokoelmaksi, jonka voit suodattaa useiden kriteerien perusteella helpottamaan löytämistä.

Päivämäärän ja nimen mukaan lajittelun ja hakutoiminnon lisäksi Capto tarjoaa sinulle myös "Kokoelmia" kirjastossa. On olemassa useita oletusarvoisia älykkäitä kokoelmia, kuten "Viimeisimmät, Screen Snaps, Web Snaps, Imports" ja "Dragged Out". Voit myös luoda "kokoelmia" tai "älykkäitä kokoelmia" napsauttamalla "Plus (+)" -painiketta ja määrittämällä säännöt (älykkäille kokoelmille).

Toinen ominaisuus, joka auttaa sinua tiedostojesi kanssa, on tiedostojen jakaminen. Sen lisäksi, että tallennat kaappaukset Macin kiintolevylle, voit myös jakaa ne pilvitaleilla, kuten perinteisellä FTP:llä ja SFTP:llä, YouTubella, Tumblrilla, Google Drivella, Evernotella, Dropboxilla jne.

Mutta ensin sinun on määritettävä pilvitilisi menemällä "Asetukset -> Määritä tili" -valikko. Voit tehdä tämän myös "Jaa" -painikkeella.

Kun olen yrittänyt Captoa jonkin aikaa, voin päätellä, että tämä sovellus on loistava näytön kaappaus- ja tallennussovellus. Hinta on kohtuullisempi kuin muissa kilpailevissa sovelluksissa, ja siinä on enemmän kelloja ja pillejä kuin ilmaisissa vaihtoehdoissa. Mutta älä usko sanaani; kokeile ja päätä itse, ja jaa sitten ajatuksesi ja mielipiteesi alla olevissa kommenteissa.

Indeksi
  1. Näytön tallennus ja videoeditointi
  2. Näyttö- ja verkkokaappaus kuvankäsittelyllä
  3. Tiedostonhallinta ja tiedostojen jakaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up