Vaihda Androidista iPhoneen ja siirrä kaikki tietosi

Tapoja siirtää tietoja, yhteystietoja, sovelluksia ja valokuvia Android-puhelimesta uuteen iPhoneen

Niille, jotka vaihtavat älypuhelinta ja siirtyvät Android-järjestelmästä (kuten Samsung tai mikä tahansa Huawei-, Motorola-, Xiaomi- jne. puhelin) iOS-järjestelmään (eli iPhoneen), voi olla vaikea siirtää tietoja matkapuhelimesta. puhelimesta toiseen, koska nämä kaksi järjestelmää ovat täysin erilaisia. Tästä huolimatta varaa vain vähän aikaamme siirtoon ja voimme käyttää uutta iPhonea välittömästi menettämättä kaikkia vanhassa Android-älypuhelimessamme olevia tietoja.

Tässä oppaassa näytämme sinulle erilaisia ​​​​menetelmiä vaihtaa Android-puhelimesta iPhoneen jotta et menetä osoitekirjaasi, viestejäsi, valokuviasi ja muita tietojasi menettämättä uudessa Apple-älypuhelimessasi ja unohtamatta vanhaa puhelimesi, joka voidaan sitten nollata ja kierrättää tai myydä.

Suora siirtosovellus

Ensimmäinen tapa vaihtaa Androidista iPhoneen käyttääsovellus Androidille Vaihda iOS:äänApplen kehittämä ja suunniteltu tekemään siirtymisestä mahdollisimman kivuton.
Move to iOS -sovelluksen käyttämiseksi meidän tarvitsee vain käynnistää iPhone alustusmenettelyllä eli ensimmäisellä konfiguraatiolla sen ostamisen jälkeen ja seurata sovelluksen ohjeita.

Jos tämä toimenpide on jo suoritettu, se voidaan toistaa siirtymällä kohtaan Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista sisältö ja asetukset. Ensimmäisen konfiguroinnin tai alustuksen aikana näyttö tulee näkyviin suojakoodin asettamispyynnön jälkeen Sovellukset ja tiedot -vaihtoehdolla siirtää tiedot Androidista kunnes kymmennumeroinen koodi tulee näkyviin.

Ilmeisesti sekä iPhonen että Android-puhelimen on oltava yhdistettynä samaan Wi-Fi-verkkoon ja Bluetoothin on oltava päällä, jotta laitteet voivat nähdä toisensa ja siirtää tietoja nopeasti. Avaamme Android-älypuhelimessa Move to iOS, noudatamme ohjattua menettelyä ja syötät pyydettäessä kymmennumeroisen koodin.

Tässä vaiheessa voimme alkaa valita, mitä tietoja on siirrettävä. Sinulta kysytään, jos haluat siirtää Google-tilisi tiedot (jotta pääset nopeasti uuteen iPhoneen), Chromen kirjanmerkit, tekstiviestit, yhteystiedot sekä valokuvat ja videot. Jotkut sovellukset, jotka olivat Android-puhelimessa mutta saatavilla myös iPhonessa, ladataan myös automaattisesti. Android-puhelin siirtää valitut tiedot iPhoneen ja sijoittaa sisällön oikeisiin sovelluksiin.

Kun siirtoprosessi on valmis, napauta Jatka iPhonen asennusta kirjautuaksesi sisään Apple ID:llä. Kun asennus on valmis, sinua pyydetään kirjautumaan sisään vanhalta Android-laitteeltasi siirretyille tileille.

Siirtoprosessi vaihtelee siirrettävän tiedon määrän mukaan, varsinkin jos tallennat paljon valokuvia ja videoita.

Siirrä tiedot Google-tilin kautta

Toinen tehokas tapa vaihtaaksesi Androidista iOS:ään ja siirtääksesi tietoja iPhoneen aikoo käyttää Google-tilisi. Google-sovellukset toimivat erittäin hyvin myös iPhonella, joten niitä ei ole syytä jättää huomioimatta ja jopa puhelinta vaihtamalla voit jatkaa eri tarjottujen palvelujen käyttöä.

Koska jokaisen Android-käyttäjän on kirjauduttava sisään Google-tilillä käyttääkseen puhelinta, he ovat jo automaattisesti tallentaneet ja tallentaneet kaikki tärkeät tiedot (osoitekirja, viestit, puhelut, henkilökohtaiset tiedostot), jotta he voivat siirtää ne nopeasti muihin puhelimiin. .

Jos haluat lisätä automaattisesti kaikki Android-älypuhelimemme Google-tilillä olevat tiedot, käynnistä iPhone ja siirry sovellukseen asetuksetjatkamme Salasana ja tili ja sitten päälle Lisää tili.
Uudessa näytössä painamme Google ja anna tilimme kirjautumistiedot.

Lisäämisen jälkeen iPhonen osoitekirja täytetään Google-tilille tallennetuilla puhelinnumeroilla ja sähköpostiosoitteilla ilman, että sinun tarvitsee tehdä suoraa siirtoa.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka siirtää yhteystietoja Androidista iPhoneen.

Siirrä mediatiedostoja

Valokuvien ja videoiden siirtämiseen on parempi hyödyntää toista Googlen tarjoamaa palvelua, nimittäin Google-kuvat. Tämä palvelu varmuuskopioi automaattisesti ottamasi valokuvat ja mahdollistaa myös videoiden, ladattujen kuvien ja mediakansioiden tallentamisen muista sovelluksista.

Varmistaaksemme, että valitsemme kaikki kansiot, joissa on siirrettävät mediatiedostot, siirretään määritetään Google Kuvat Androidilleladataan Google-kuvat iPhonessa ja anna aiemmin käytetyn Google-tilin kirjautumistiedot.
Tällä hetkellä tämä on yksi turvallisimmista tavoista tallentaa multimediatiedostosi pilveen, valmiina palautettavaksi missä tahansa uudessa ostetussa puhelimessa (ei vain iPhonessa).

Mitä tulee paikallista musiikkia MP3-muodossaparas tapa siirtää se puhelimesta toiseen on käyttää Google asemaGoogle-tiliisi sisältyvä pilvipalvelu, joka pystyy tarjoamaan jopa 15 Gt vapaata tilaa.

Jatkamiseksi lataamme Google Drive Androidissalataamme kansioon henkilökohtaista musiikkia, lataamme Google Drive iPhonelle ja siirrämme musiikkikansion iPhonen sisäiseen muistiin pitämällä sormea ​​kansiossa ja käyttämällä painiketta ladata.

Siirrä chat-viestejä (WhatsApp ja muut)

Jos käytämme Telegram Androidissasiinä vaihdetut chat-viestit ja multimediatiedostot tallennetaan pilven kautta, joten siirrä SIM-kortti iPhoneen, kirjaudu sisään puhelinnumerollasi, kirjoita Androidille lähetetty suojakoodi ja aloita chattailu uudelleen siitä mihin jäimme.

WhatsAppilla on mahdollista siirtää tietoja Androidista iPhoneen samalla tavalla kuin ensimmäisessä luvussa: ladataan Vaihda iOS:ään Android-puhelimessa noudatamme ohjattua toimintoa, valitse Whatsapp siirrettävien tietojen joukossa ja paina lopuksi Siirrä tiedot turvallisesti ja tehokkaasti siirtää keskustelujasi, profiilikuvaasi, ryhmäkeskustelujasi, chat-historiaasi, mediatiedostojasi ja asetuksiasi.

Siirron jälkeen asennamme WhatsApp iPhonessakäytämme tilille kirjautumiseen samaa puhelinnumeroa, jota käytimme Androidissa, vahvistamme jo olemassa olevien asetusten käytön ja käytämme välittömästi sovelluksen keskusteluja.

Varten SMS viestit voit käyttää a Ohjelma synkronoida Android tietokoneeseenjoka toimii myös iPhonen kanssa, joten voit siirtää ne PC:stä iOS:ään.

Johtopäätökset

Androidista iPhoneen vaihtaminen on tullut huomattavasti helpompaa kuin ennen: Vain muutama napautus näytöllä riittää tekemään siirron kivuttomaksi, tuo mukanasi kaiken mitä tarvitset uuden iPhonen käytön aloittamiseen välittömästi kaikkien tietojemme, multimediatiedostojemme ja keskustelujemme kanssa.

Jos emme tiedä mitä tehdä vanhan Android-älypuhelimen kanssa, voimme löytää uuden tarkoituksen lukemalla oppaamme erilaisia ​​tapoja käyttää vanhaa Android-matkapuhelinta ja miten muuta älypuhelimesi valvontakameraksi.

Jos kuitenkin etsimme jotain käänteiseen siirtymiseen (iPhonesta Android-älypuhelimeen), suosittelemme, että luet artikkelimme Vaihda Androidiin, matkapuhelinten vaihtamisen opas.

Indeksi
  1. Suora siirtosovellus
  2. Siirrä tiedot Google-tilin kautta
  3. Siirrä mediatiedostoja
  4. Siirrä chat-viestejä (WhatsApp ja muut)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up