Vaihda hiustyyliä, väriä ja kampausta verkossa valokuvissa

5 verkkosovellusta, joilla voit kokeilla erilaisia ​​hiustenleikkauksia, kampauksia ja kampauksia virtuaalisesti lataamalla oma valokuvasi

Verkkosovellusten avulla voimme pitää hauskaa muokkaamalla kampauksia ja muuttamalla hiusten väriä erittäin realistisella vaikutuksella. Nämä verkkosovellukset ovat hyödyllisiä niille, jotka haluavat kokeilla erilaista hiustyyliä tai selvittää, mitä tarkoittaa olla blondi, ruskea tai brunette, muuttaen hiusten luonnollista väriä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka muuttaa hiustyyliäsi, kuinka muuttaa hiusten väriä ja kokeilla uusia kampauksia verkossa, ilman että sinun tarvitsee ladata mitään tietokoneellemme tai puhelimellemme. Tässä oppaassa käsittelemme vain sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisen palvelun, joten vältämme maksullisia sivustoja.

1) L'Oréal Professionnelin virtuaaliset hiukset

Sivustolla L'Oréal Professionnelin virtuaaliset hiukset me voimme kokeile eri hiusvärejä tai -leikkauksia muuttaaksesi hiustyyliäsi esikatsellaksesi, mikä lopputulos voi olla ladatussa valokuvassa käytetyn valokuvamontaasin ansiosta.

Tämä sivusto ilahduttaa kaikenikäisiä naisia ​​ja tyttöjä, koska se auttaa valitsemaan värin ja soveltamaan sitä käytännössä kasvojen tallentaminen reaaliajassa tai kasvojen valokuvaanjoten voit heti nähdä sen vaikutuksen ennen kuin siirryt todelliseen väriin.

Käytä tätä sivustoa napsauttamalla Live-kokeilu, annamme käyttöoikeudet PC-verkkokameralle, asetumme web-kameran eteen ja valitsemme värin tai leikkauksen sivuston tarjoamista; Vaihtoehtoisesti voimme ladata kuvia kasvoista -painikkeella Lataa valokuvakäyttämällä valokuvaan leikkauksia, värejä ja tehosteita erittäin realistisen tuloksen saavuttamiseksi.

Lopussa voit tehdä vertailun ennen ja jälkeen ja nähdä muunnoksen tulokset.
Ne, joilla on iPhone tai iPad, voivat kokeilla tätä palvelua lataamalla sovelluksen Muotoile hiukseni Apple App Storesta.

2) EasyHairStyler Virtual Makeover

Yksi parhaista sivustoista, joissa voit vaihtaa hiustenleikkausta, väriä ja hiustyyliä verkossa kuvissa EasyHairStyler Virtual Makeover.

Sivustolla voit käyttää malleja tai julkkiksia pohjana uusien hiusten kokeilemiseen, mutta voimme myös yrittää muokata kuvaa itsestämme painamalla kamerakuvaketta, klikkaamalla Lataa kuvani ja lataamme kuvan kasvoistamme.

Latauksen jälkeen voimme käyttää sivun vasemmalla puolella olevia leikkaus- ja värimalleja, valita useista julkkistyyleistä tai valita muodollisia tyylejä, elegantteja tyylejä tai mitä tahansa muuta hiustyyliä.

Jos haluat vaihtaa hiusten väriä, paina vain Hiukset -> Väri Ja valitse jokin saatavilla olevista hiusvärituotteistajoten voit itse asiassa simuloida hiusten värin tulosta käyttämällä kuuluisia tuotteita, jotka ovat saatavilla mistä tahansa supermarketista tai kauneusliikkeestä.

3) Matrix 3D Virtual Hair Color

Toinen hyvä sivusto uusien leikkausten kokeilemiseen ja värin vaihtamiseen on Matrix 3D virtuaalinen hiusväri.

Sivuston avulla voit kokeilla uusia hiustenleikkauksia suoraan livenä tai käyttämällä valokuvaa kasvoistasi. Jatka avaamalla sivuston painamalla alareunasta Live-kamera (livekuvaukseen) tai päällä Lataa valokuva (lähettääksesi valokuvan) ja jatka hiustemme muokkaamista valitsemalla oikealla puolella olevista väreistä tai valitsemalla jokin oikealla ylhäällä olevista värityyleistä.

4) Kampaaja

Sivu Kampaaja voit "käyttää" ja kokeilla Hollywood-tähden hiustyyliä ja nähdä, kuinka kuuluisan näyttelijän hiukset, jotka ovat hyvin kalliin kampaajan tekemiä, voivat sopia kasvoillesi.

Käytä sivustoa oikein painamalla painiketta Lataa valokuva tai Ota valokuvalataa valokuva muokataksesi tai ota se paikan päällä ja muokkaa hiuksiasi valitsemalla sivuston alareunassa olevista tuhansista malleista kopioiden kuuluisien näyttelijöiden ja mallien tyyliä ja väriä.

5) StyleCaster Makeover

Löydämme myös parhaita sivustoja, joissa voit kokeilla hiuksia ja kampauksia verkossa StyleCasterin muodonmuutos.

StyleCaster Makeoverin avulla voit kokeilla uusia hiustenleikkauksia ja uusia kampauksia kasvoillesi. Palvelu tarjoaa malleja hiustenleikkausten kokeiluun, mutta voimme myös ladata valokuvamme (painikkeella Lataa oma valokuvasi) saadaksesi 3D-mallin päästä, johon voit käyttää useita kampauksia ja hiusvärejä.

Johtopäätökset

Hiusten leikkauksen, värin ja kampauksen vaihtaminen on todella helppoa yllä näkyvillä verkkosivuilla: lataamatta mitään PC:llemme ja ostamatta kalliita ohjelmia voimme kokeilla uutta hiustyyliämme erittäin realistisesti ottaen huomioon, että monet mainitut sivustot perustuvat kaupoissa saatavilla oleviin virallisiin värituotteisiin.

Edelleen online-kasvojen muokkaamisen aiheen osalta suosittelemme, että luet ai-oppaamme sivustoja online-meikin tekemiseen, ulkoasun muuttamiseen ja meikin ja meikin kokeilemiseen ja tapoja lisää valokuvaan erilaisia ​​hiuksia ja söpöjä peruukkeja.

Voit kokeilla uusia vaatteita tai muuttaa vartalosi ulkonäköä myös lukemalla oppaitamme verkkosovelluksia vaatteiden kokeilemiseen verkossa ja sivustoille simuloi rintoja tai uusittua nenää kuvien esteettisillä leikkauksilla.

Indeksi
  1. 1) L'Oréal Professionnelin virtuaaliset hiukset
  2. 2) EasyHairStyler Virtual Makeover
  3. 3) Matrix 3D Virtual Hair Color
  4. 4) Kampaaja
  5. 5) StyleCaster Makeover
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up