Vaihda kirjautumisnäytön taustakuva OS X El Capitanissa

Kirjautumisnäyttö on ensimmäinen näyttö, jonka näet, kun kirjaudut sisään Maciin, ja Apple on suunnitellut sen kauniisti. Ajan myötä se kuitenkin tylsää, kun näet saman taustakuvan kirjautumispaneelin taustalla.

Mitä jos voisit vaihtaa taustakuvan niin, että näet jotain, mistä pidät, kun käynnistät Macin vanhanaikaisen (mutta silti hyvän) oletustaustakuvan sijaan? On olemassa, eikä sinun tarvitse ostaa tai asentaa kolmannen osapuolen sovellusta, koska koko taustakuvan vaihtotyö voidaan tehdä Macin sisäänrakennetuista sovelluksista.

Kirjautumisnäytön taustakuvan valmistaminen

1. Hanki ensin korkealaatuinen kuva, jonka haluat asettaa kirjautumisnäytön taustakuvaksi. Jos se on heikkolaatuista, se näyttää epäselvältä, etkä varmasti pidä siitä.

2. Kuvasi on oltava PNG-muodossa tai se ei toimi. Jos se on muussa muodossa, sinun on ensin muutettava se PNG-muotoon.

Jos haluat muuntaa PNG-muotoon, napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Avaa" ja sen jälkeen "Esikatselu" käynnistääksesi kuvan esikatselussa.

3. Kun kuva käynnistyy esikatselussa, napsauta "Tiedosto"-valikkoa ja valitse "Save As..." tallentaaksesi kuvan PNG-muodossa.

Jos et näe Tallenna nimellä -vaihtoehtoa, pidä näppäimistön "Option"-näppäintä painettuna, niin sinun pitäisi nähdä se.

4. Kirjoita seuraavassa näytössä kuvan nimeksi "com.apple.desktop.admin.png" (ilman lainausmerkkejä), valitse "PNG" Muoto-pudotusvalikosta ja napsauta lopuksi "Tallenna". Kuva tulee tallentaa siihen hakemistoon, jossa alkuperäinen kuva on.

Syy, miksi käytit tätä nimeä kuvalle, johtuu siitä, että Apple käyttää tätä nimeä Mac-tietokoneidensa kirjautumisnäytön taustakuvana.

Kuva on nyt valmis käytettäväksi.

Kirjautumisnäytön taustakuvan vaihtaminen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yllä PNG-muodossa tallentamaasi kuvaa ja valitse "Kopioi" kopioidaksesi kuvan leikepöydälle.

2. Napsauta nyt Finderin valikkorivin "Siirry"-valikkoa ja valitse "Siirry kansioon...". Vaihtoehtoisesti voit käyttää "Komento + Vaihto + G" -pikanäppäintä käynnistääksesi "Go To Folder" -ominaisuuden. .

3. Kirjoita seuraava sijainti "Go To Folder" -paneelissa ja napsauta "Go".

4. Etsi kuva nimeltä "com.apple.desktop.admin.png", napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Nimeä uudelleen.

Kirjoita "com.apple.desktop.admin.backup.png" kuvan uudeksi nimeksi ja paina Enter tallentaaksesi uuden nimen.

Olet nimeämässä alkuperäistä kuvaa uudelleen, jotta uusi käytettävä kuva ei korvaa sitä ja että sinulla on varmuuskopio alkuperäisestä kuvasta.

5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella hakemistoa ja valitse "Liitä kohde" liittääksesi kuvan, jota haluat käyttää.

6. Näet äskettäin lisätyn kuvan napsauttamalla käyttäjänimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla "Kirjautumisikkuna...".

Johtopäätös

Jos olet vain kyllästynyt näkemään saman kuvan Macin kirjautumisnäytön taustakuvana, yllä oleva opas auttaa sinua muuttamaan sen sellaiseksi, josta todella pidät.

Indeksi
  1. Kirjautumisnäytön taustakuvan valmistaminen
  2. Kirjautumisnäytön taustakuvan vaihtaminen
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up