Vaihda maata Microsoft Storessa asentaaksesi sovelluksia, joita ei ole saatavilla Italiassa

Jos sovellus on saatavilla vain Yhdysvalloissa, ei Italiassa, voit muuttaa maaasetuksia Microsoft Storessa

Tiedämme, että Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä Microsoft Store -sovellus tekee uusien sovellusten asentamisesta helppoa. Tämä Microsoft Store -sovellusten luettelo on kuitenkin lokalisoitu järjestelmässä ilmoitetun maan mukaan.

Kuten myös Android- tai iPhone-sovelluskaupoissa, Jotkut Windows 11:n tai Windows 10:n sovellukset ja pelit saattavat olla saatavilla vain Yhdysvalloissa eikä niitä voida asentaa muualle maailmaan, kuten Italiaan.

Syyt tälle Microsoft Storen lokalisoinnille voidaan jäljittää käyttöoikeuksien puutteeseen tai useammin sovelluksiin, jotka hyödyntävät palveluita, joita ei ole saatavilla Italiassa tai jos kyseessä on sovellus tai peli, joka on vielä kokeiluvaiheessa tai julkaistu esikatselussa.

Erityinen esimerkki on mahdollisuus asentaa Android-sovelluksia Windows 11:n kauttaAmazon App Storejulkaistu vain Yhdysvalloissa, mutta ei vielä saatavilla Italiassa ja muissa maissa.

Onneksi se on erittäin helppoa asentaa sovelluksia Windows 11:lle, jotka on julkaistu vain Microsoft Storessa Yhdysvalloissa, jopa tietokoneelta Italiassa tai toisesta maastakoska sinun tarvitsee vain vaihtaa tilapäisesti maantieteellistä aluetta lokalisointiasetuksissa ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa kieltä.

Jos haluat vaihtaa Microsoft Storen maan ja ladata vain Yhdysvalloissa saatavilla olevia sovelluksia, avaa Windows 11 -asetukset Käynnistä-valikosta ja siirry vasemmasta sarakkeesta osioon Päivämäärä/aika ja kieli.

Paina sitten Kieli ja maantieteellinen aluevieritä alas osion alla Maantieteellinen alue ja muuttaa Kylä Ja Alueellinen muoto laittaa sen sijaan Italiavastaavasti, Yhdysvallat Ja englanti (USA).

Kun vaiheet on suoritettu, yritä avata Microsoft Store uudelleen ja huomaa, että sovellusluettelossa maksullisten sovellusten hinta on dollareina (USD) eikä enää euroissa. Tämä tarkoittaa, että olemme Microsoft USA Storessa.

Tänään voit nähdä päänäytöllä, ettäAmazon App Store Android-sovellusten asentamiseenvaikka se ei silti toimi, jos sinulla ei ole myös Amazon US -tiliä.

Kun olet ladannut sovelluksen tai pelin amerikkalaisesta kaupasta, voit palata sovelluksen asetuksiinMaantieteellinen alue Windows 11:ssä asettaaksesi Italian (tai muun maan) maaksi ja Italian alueelliseksi muodoksi.

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up