Vaihtoehtoja LinkedInille työnhakuun verkossa

Työpaikan löytäminen verkossa ei ole vain LinkedIn. Katsotaan yhdessä, millä palveluilla uusi työpaikka löytyy.

LinkedIn on sosiaalinen verkosto, joka on suunniteltu yhdistämään erilaisia ​​ammattihahmoja: sen avulla se on mahdollista löytää helposti uuden työn (ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin tai vastaamalla mainoksiin) tai se on myös erinomainen yhteydenotto uusille yrityksille (jos profiilimme vastaa heidän etsimäänsä).

LinkedInin lisäksi voimme käyttää useilta italialaisilta ja kansainvälisiltä sivustoilta löytääksesi helposti työtälataaminen ansioluettelo ja tarjoamme kaikki tiedot opintopolustamme ja aiemmasta työkokemuksestamme.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka helppoa on löytää työtä LinkedInille vaihtoehtoisilta sivustoiltatäyttämällä CV:t ja tilaamalla palvelun push-ilmoitus uusista avoimista työpaikoista tai keskustelemalla suoraan henkilöstöjohtajien kanssa.

1) Todellakin

Löydämme varmasti yhden parhaista vaihtoehdoista LinkedInille Todellakintäydellinen työnhakuportaali, joka sopii kaikenlaisiin hakuun (vastavalmistuneesta vastavalmistuneeseen, alan asiantuntijaan, joka etsii uutta työpaikkaa).

Jos haluat ladata CV:mme välittömästi, siirry sivustolle millä tahansa selaimella, napsauta ylhäällä olevaa kohtaa Lataa CV ja kirjaudumme järjestelmään pikakirjautumistilillä (Google, Apple tai Facebook). Avautuvaan uuteen ikkunaan lataamme tuoreen kuvan, syötämme kaikki henkilötiedot ja kiinnitämme erityistä huomiota suoritetuista opinnoista ja aikaisemmasta työkokemuksesta syötettyihin tietoihin, jotta ne olisivat paremmin näkyvissä.

Vaihtoehtoisesti voimme etsiä haluamaamme työpaikkaa suoraan avaamalla sivuston kotisivun ja kirjoittamalla unelmatyön kentälle Mitä ja syötä kaupunki tai alue etsiäksesi kenttään Missä; Näin saamme täydellisen listan haettavaa työpaikkaa vastaavista tehtävistä sekä mahdollisuus ottaa yhteyttä ilmoituksesta vastaavaan henkilöön sähköpostitse tai puhelinnumerolla.

Sivu on erittäin mielenkiintoinen Työpalkatjonka avulla voit verrata eri tarjottujen työtehtävien palkkoja ja keskittyä välittömästi yhden kanssa korkeampi palkka.

2) Lasiovi

Toinen erittäin hyödyllinen sivusto LinkedInin korvaamiseksi uuden työnhaussa on Lasiovierittäin ammattimainen sivusto, jossa on vain todellisia ja vahvistettuja käyttäjiä, yrityksiä ja henkilöstöjohtajia.

Jotta pääset sisään ja Nähdäksesi saatavilla olevat ilmoitukset sinun tulee kirjautua sisään välittömästi, käyttämällä sekä pikakäyttötilejä että perinteistä tiliä sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Kirjautumisen jälkeen voimme etsiä unelmatyötämme käyttämällä hakupalkkia tai selaamalla tarjouksia.

Täyttämällä käyttäjäprofiiliin uudet tiedot ja CV voimme vastaanottaa kohdistettuja työpaikkailmoituksiauusia työnhakuja ja push-ilmoituksia uusista työpaikoista, joten et koskaan menetä mahdollisuutta ottaa yhteyttä uuteen työnantajaan, joka etsii ammattihahmoamme.

3) Tapaamiset

Niille, jotka etsivät työtä Italiasta ja ulkomailta, on mahdollista tutustua sivustoon Tapaamisetsosiaalinen verkosto, joka on erikoistunut luomaan ryhmiä etsimään töitä tietystä kaupungista.

Tilaamalla tämän palvelun voit liittyä osaksi työryhmä, jossa voit ottaa yhteyttä uusiin ihmisiin, ehdottaa työkokemustasi ja lähettää tarvittaessa CV:t. Työnhakumahdollisuuksien lisäämiseksi rekisteröidytään useampaan ryhmään ja hyödynnetään merkinnän vieressä olevia eri ryhmäluokkia liittyvät aiheet.

4) TrovoLavoro

Etsiessäsi työtä Italiasta tai ulkomailta voimme luottaa sivustoon löydän töitä, luotu yhteistyössä Corriere della Seran kanssa. Tämä sivusto toimii kuin oikea työnhakukone: syötä vain etsimämme työpaikka, kirjoita maakunta tai alue, jossa haluamme työskennellä ja paina lopuksi eteenpäin Lähellä.

Valintaruudut, joiden avulla voit suodattaa tuloksia uusille valmistuneille ja Italiassa ja ulkomailla saatavilla oleville työpaikoille, ovat erittäin hyödyllisiä. vaativammille on myös mahdollista avata tarkennettu hakusivujoten voit syöttää lisää hakuparametreja ja suodattaa tuhansien käytettävissä olevien työpaikkailmoitusten välillä.

5) Etsi työtä Repubblica.it

Toinen mielenkiintoinen hakukone työnhakuun Italiassa ja ulkomailla on saatavilla portaalissa Repubblica.it.

Kirjoita suosikkityösi kentälle avainsana voimme välittömästi aloittaa kattavan haun; Tehostaaksemme hakuja entisestään voimme valita sijainnin ja alueen rajoittaaksemme näytettävien mainosten määrää.

Työpaikan hakeminen on todella yksinkertaista: oikean ilmoituksen löydyttyä painamme nappia Ehdokkaatlataamme CV:mme, annamme yhteystietomme ja vahvistamme tarvittaessa jatkaaksemme hakemusta.

Sivusto mahdollistaa lataa LinkedIn-profiilisi suoraan täyttääksesi CV:si: tästä voi olla hyötyä niille, joilla on jo LinkedIn-profiili, koska meidän ei tarvitse lähettää mitään, vaan vain liittää profiilimme haluttuun mainokseen.

6) Jobsora

Löysimme LinkedInin sijasta uudemmista työpaikoista Jobsorahakukone, joka pystyy näyttämään mainoksia kaikentyyppisille yrityksille Italiassa ja ulkomailla.

Aloittaaksemme voimme etsiä uutta työpaikkaa verkossa avaamalla sivuston ja täyttämällä yläreunassa olevat kentät: kirjoitamme työtehtävän kenttään Tehtävä ja syötä kaupunki, maakunta tai alue, jossa haluamme työskennellä.

Samalla sivulla voimme ladata CV:mme nopeasti painamalla -painiketta Lataa CV, joka on käytettävissä kaikissa mainoksissa, joihin vastaamme. Töiden nopeaan etsimiseen voimme käyttää myös kotona olevia pikaluokkia ikkunan alaosassa.

Jokainen, joka ei ole koskaan aiemmin luonut CV:tä, voi jatkaa sen luomista painamalla ylhäältä Luo CVpainamalla uudelleen Luo CV ja syötä kaikki tarvittavat tiedot.

Johtopäätökset

LinkedIn on yksi tehokkaimmista työkaluista työnhakuun verkossa, mutta työnhakumahdollisuuksien lisäämiseksi suosittelemme lataa CV:si ja aloita haku tässä oppaassa suositelluilla sivustoilla, jotta löydät heti mahdollisuuden uuteen työkokemukseen tai työpaikan vaihtamiseen (valitsemalla paremmin palkatun).

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka julkaise CV:si verkossa etsiäksesi työtä ja saada CV:si löytymään Googlesta Ja kuinka lähetät CV:si ja kirjoitat CV:si hakeaksesi.

Edelleen LinkedIn-teemalla voimme lukea oppaan kuinka Luo ammattiprofiili Linkedinissä, jotta sinut huomataan.

Indeksi
  1. 1) Todellakin
  2. 2) Lasiovi
  3. 3) Tapaamiset
  4. 4) TrovoLavoro
  5. 5) Etsi työtä Repubblica.it
  6. 6) Jobsora
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up