Välitä Liberon tai Virgilion sähköposti Gmailiin lähettämällä viesti edelleen

Onko meillä ongelmia Libero- ja Virgilio Mail -sähköpostipalvelujen käytössä? Katsotaanpa, kuinka voit vaihtaa Gmailiin menettämättä viestejä ja sähköposteja

Libero- ja Virgilio-sähköpostipalveluita käytetään laajasti Italiassa henkilökohtaisten ja ammattimaisten sähköpostien tarjoamiseen. Molemmat palvelut ovat edelleen hyviä, mutta äkillisissä katkoksissa ne voivat itse asiassa aiheuttaa vakavia ongelmia tärkeiden ja kiireellisten sähköpostien vastaanottamisessaerityisesti yrityksille ja freelancereille osoitetuille sähköposteille.

Tästä syystä päätimme luoda täydellisen oppaan kuten Liberon tai Virgilion hylkääminen siirtääksesi kaikki sähköpostisi Gmailiinjoten voit käyttää uutta palvelua ilman ongelmia vanhan saapuvan postin edelleenlähettäminen ja myös vanhan osoitteen käyttäminen vastataksesi sähköposteihin suoraan Gmail-sovelluksesta tai -sivustosta.

1) Vaihda Libero Mailista tai Virgiliosta Gmailiin PC:llä

Jos haluat vaihtaa Liberosta tai Virgiliosta Gmailiin PC:llä, meidän tarvitsee vain avata Gmail-sivusto Kirjaudu sisään millä tahansa selaimella Google-tilillä (tai luo sellainen lennossa) ja kun saavut sivuston kotisivulle, paina rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Näytä kaikki asetukset.

Uudessa ikkunassa siirrytään valikkoon Tilit ja tuontipainamme heti eteenpäin Tuo viestit ja yhteystiedotkirjoita Liberon tai Virgilion sähköpostiosoite, seuraa ohjeita ja paina lopuksi Aloita tuonti tuodaksesi oikein kaikki vanhassa postilaatikossa jo olevat viestit.

Kun tuonti on valmis, voimme jatkaa sähköpostien vastaanottamista vanhasta osoitteesta uuteen painamalla kohdetta Lisää sähköpostitili (osion vieressä Tarkista sähköpostit muilta tileiltä) ja noudattamalla POP3-palvelimen kautta tapahtuvaa hallittua edelleenlähetystä.

Jotta tuonti- ja huolintajärjestelmä toimisi hyvin, se on välttämätöntä käyttää Libero- ja Virgilio-POP3-palvelimia; Alle olemme keränneet molempien palveluiden POP3-palvelinparametrit, jotta voimme tarvittaessa määrittää ne oikein (tai jos Gmail-velho kysyy meiltä):

Libero posti

 • POP3-palvelin: popmail.libero.it
 • Portti: 995
 • Suojaus: SSL

Virgilio Postiosoite

 • POP3-palvelin: in.virgilio.it
 • Portti: 995
 • Suojaus: SSL

Käytämme näitä parametreja tarvittaessa huolella valitse aina vaihtoehto tallentaako kopio viesteistä POP3- tai Gmail-palvelimelle välttääksesi ei-toivotun tietojen katoamisen "siirron" aikana.

2) Vaihda Liberosta tai Virgiliosta Gmailiin älypuhelimella/tabletilla

Jos käytämme älypuhelinta tai tablettia sähköpostin lukemiseen, voimme siirtyä Liberosta tai Virgiliosta Gmailiin lähettämällä vanhat viestit edelleen lataamalla Gmail-sovelluksen, joka on saatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Kun olet ladannut sovelluksen laitteellemme, avaa se, kirjaudu sisään Google-tilillä ja heti kun saavutamme sovelluksen kotisivun, paina profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa ja paina kohdetta Lisää toinen tili.

Uudessa näytössä painamme kohdetta Muutkirjoita Liberon tai Virgilion sähköpostiosoite, paina alareunassa Manuaalinen konfigurointi ja muokkaamme parametreja käyttämällä samoja, jotka olemme jo osoittaneet sinulle edellisessä luvussa.

Jos teimme kaiken oikein Liberon ja Virgilion sähköpostit näkyvät sovelluksen käyttöliittymässä: tästä lähtien sovellus hallinnoi sähköpostitiliä puolestamme ja näyttää meille Libero- ja Gmail-osoitteisiin saapuneet sähköpostit ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään tai käyttää tiettyä sovellusta.

Tämä menetelmä on tehottomampi kuin ensimmäisessä luvussa nähty edelleenlähetysjärjestelmä: suosittelemme, että käytä aina ensin tuontijärjestelmää ja vasta sitten järjestä itsesi hallitsemaan sähköpostipalvelujen edelleenlähetystä Gmailissa.

3) Kuinka lähettää postia vanhalla ja uudella osoitteella

Käytämme Gmailia PC:llä lähettää postia vanhalla osoitteella (ainakin väliaikaisesti), näyttää ystäviä ja työtovereita myös uusi Gmail-osoite ja pakottaa tulevat sähköpostit lähettämään sinne eikä enää vanhoihin sähköpostipalveluihin.

Jos haluat lähettää postia vanhalla osoitteella, siirrytään valikkoon Näytä kaikki asetukset nähdään ensimmäisessä luvussa, jatkamme uudelleen Tilit ja tuonti ja varmista, että vanha Libero- tai Virgilio-osoite on osiossa Lähetä viesti nimellä.

Jos vanha osoite puuttuu, painamme heti merkintää lisää toinen sähköpostiosoite ja lisäämme Liberon tai Virgilion käyttämän SMTP-palvelimen ohjatun toiminnon avulla, jotta voimme vastata sillä Gmaililla luoduissa viesteissä.

Tällä menetelmällä meidän on luonnollisesti kiinnitettävä huomiota sähköpostin kirjoittamisen yhteydessä, valitsemalla oikean lähettäjän osoitteen "Lähettäjä"-riviltä.

Alle olemme myös keränneet SMTP-parametrit Liberon ja Virgilion postin hallintaan:

Libero posti

 • SMTP-palvelin: smtp.libero.it
 • Portti: 465
 • Suojaus: SSL

Virgilio Postiosoite

 • SMTP-palvelin: out.virgilio.it
 • Portti: 465
 • Suojaus: SSL

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa Libero Mail -sähköpostien lukeminen Androidilla ja iPhonella Älä viitsi kuinka käyttää Virgilio Mailia Androidissa, iPhonessa, Outlookissa, Thunderbirdissä ja Mail-sovelluksessa.

Johtopäätökset

Gmaililla voimme hyvin korvata Liberon ja Virgilion tarjoamat palvelut, ilman että sinun tarvitsee yhtäkkiä vaihtaa yritys- tai ammattisähköpostiosoitettasi. Oppaamme mukaan näytämme, kuinka tuontia käytetään viestien ja yhteystietojen palauttamiseen vanhasta osoitteesta, POP3-latausjärjestelmän avulla voit lähettää uudet viestit suoraan Gmailiin ja vastata viesteihin vanhoilla osoitteilla.

Mitä tahansa menetelmää käytetään Gmail lisää automaattisesti muistutuksen lähetettyihin viesteihin ilmoittaakseen käyttäjille sähköpostin muutoksestajotta vanhoihin numeroihin liittyvät asiakkaat ja yritykset saataisiin uuteen Gmaililla hallittavaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat käyttää Microsoft Outlookia Gmailin sijaan, suosittelemme lukemaan yllä olevat oppaat kuinka luodaan sähköpostitili Microsoft Outlookissa tai muissa sähköpostiohjelmissa Älä viitsi miten Outlookin määritetään yhdellä tai useammalla sähköpostitilillä.

Indeksi
 1. 1) Vaihda Libero Mailista tai Virgiliosta Gmailiin PC:llä
 2. 2) Vaihda Liberosta tai Virgiliosta Gmailiin älypuhelimella/tabletilla
 3. 3) Kuinka lähettää postia vanhalla ja uudella osoitteella
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up