Valvonta web-kameralla ja mikrofonilla, joka tallentaa liikkeitä tietokoneelta

Ilmaiset ohjelmat huoneen tai huoneen valvontaan käyttämällä tietokoneeseen liitettyä verkkokameraa ja mikrofonia

Tarkkaile huonettahuoneen, kadun tai sisäänkäynnin, kotona tai toimistossa, voi kuka tahansa tehdä asentamalla yksinkertaisen web-kameran ja mikrofonin tietokoneellesi. Ongelmana on sitten oikean ilmaisen ohjelman löytäminen, jonka avulla voit hallita kotitekoista videovalvontaa.

Tarvitset erityisesti ohjelmiston, jonka käyttöä ei ole rajoitettu, joka on helppokäyttöinen ja konfiguroitava, joka aktivoi automaattisen tallennuksen, kun liikettä havaitaan ja joka voi lähettää ilmoituksia tai hälytyksiä.

Itse asiassa seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ohjelmat käytettäväksi ilmaiseksi valvoa huonetta tai huonetta käyttämällä tietokoneeseen liitettyä verkkokameraa ja mikrofonia.

1) Home Video Streamer

Yksi parhaista sovelluksista huoneen tai toimiston valvontaan löytämämme tietokoneen kautta Kotona Video Streamerladattavissa ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.
Tämän ohjelman avulla voimme muuttaa verkkokameramme piilokameraksi ja PC-mikrofonin suuntamikrofoniksi, tallentaa kaiken, mikä kulkee näytön edessä.

Ohjelman mielenkiintoisimpia toimintoja löytyy push-ilmoitukset, jotka voidaan konfiguroida aina, kun joku ohittaa kameran edessä tai havaitaan liikettä tietokoneella: voimme vastaanottaa sekä ilmoituksia omistettuun sovellukseen että sähköpostiin, jotta voimme voi tarkistaa heti, mitä tietokone on havainnut, käyttämällä AtHome Video Streamer -sovellusta, johon on saatavana Android ja varten iPhonet.

2) Vinttikoiravideot

Muut ammatilliset PC-valvontaohjelmistot ovat Vinttikoira videotkaupallinen ohjelma, joka on saatavilla ilmaiseksi kokeiluversiona vuodesta virallinen sivusto.
Tämä ohjelma tarjoaa edistyneen tunnistusjärjestelmän, joka pystyy tunnistamaan kasvot, esineet ja eläimet ja ottamaan yksityiskohtaisia ​​valokuvia jokaisesta kameran edessä kulkevasta kohteesta.

Kun se on asennettu PC:lle, se riittää määritä tunnistusjärjestelmän suodattimetaseta verkkokamera tallennusta varten ja kytke virta päälle liiketunnistin: aina kun joku ohittaa web-kameran, ohjelma tallentaa ja tunnistaa liikkeen sekä ottaa yksityiskohtaisia ​​kuvia kyseisestä kohteesta tai kohteesta.

3) iSpy

Paras ohjelmisto, jonka voimme asentaa monitoroimaan web-kameralla ja mikrofonilla tallentamalla liikkeitä tietokoneeseen, on vakoilen.
iSpy on a avoimen lähdekoodin ohjelma joka voidaan asentaa yhteen tai useampaan tietokoneeseen, jossa on kaikki ammattimaisen videovalvonta- ja suojausohjelmiston ominaisuudet.

iSpy käyttää verkkokameraasi ja mikrofonia paikantamiseen ja rekisteröi liike linssin edessä o ääni havaittu huoneessa. Tietokone tallentaa jokaisen liikkeen ja tallentaa, ei vain ottamalla useita valokuvia, vaan luomalla videon, joka pakataan mp4-tiedostoon. Ilmeisesti kuvien ja videoiden sieppaus aktivoituu ja pysähtyy automaattisesti valinnoista riippuen.

iSpy voidaan määrittää toimimaan usealla tietokoneella samaan aikaan ja siinä on a Hälytys- ja ilmoitusjärjestelmä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Se tukee myös valvontaa jopa käytössä useita web-kameroita ja mikrofoneja samanaikaisesti ja sallii hallita niitä etänä tai jopa mobiililaitteella (iPhone ja Android).

Lukemalla iSpy Monitorin pääominaisuuksia huomaamme, että se on mahdollista:

  • Määritä verkkokameran linssin edessä havaitun liikkeen aste
  • Tallenna ääntä mikrofonista
  • Määritä minkä tahansa ohjelman käynnistäminen, automaattinen sähköpostin tai tekstiviestin lähettäminen, kun liikettä tai ääntä havaitaan tai vaikka sitä ei havaita
  • Vastaanota sähköpostilla valvonnan aikana otettuja kuvia
  • Seuraa huonetta livenä ja reaaliajassa jopa Internetistä

Epäilemättä luokassaan parhaan iSpyn ongelma on se, että videovalvonnan oikea konfigurointi vaatii vähän aikaa ja kärsivällisyyttä (vaikka se ei olisikaan vaikea käyttää).

Johtopäätökset

Suurin osa tietokoneelle asennettavista vakoiluohjelmista on maksullisia ja vaativat hyviä atk-taitoja, jotta voidaan luoda laukaisu, joka tarvitaan tallennuksen aloittamiseen, kun liikettä havaitaan. Yllä näkyvillä ohjelmilla meillä on saatavilla ilmaisia ​​sovelluksia, jotka on melko helppo määrittääjotta voimme muuttaa minkä tahansa web-kameralla varustetun tietokoneen vakoilukameraksi, jotta tiedämme aina, kuka tulee huoneeseemme tai toimistoomme.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaitamme parhaat ohjelmat videovalvontaan ja siitä miten muuta verkkokamerasi turvakameraksi.

Indeksi
  1. 1) Home Video Streamer
  2. 2) Vinttikoiravideot
  3. 3) iSpy
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up