Vapauta muistia poistamalla WhatsApp-kuvia ryhmistä ja keskusteluista

Kuinka poistaa kaikki Whatsappissa lähetetyt ja vastaanotetut valokuvat, videot ja roskatiedostot estääksesi puhelimen muistin täyttymisen

WhatsApp on yksi niistä sovelluksista, joka ei koskaan puuttuu jokaisesta älypuhelimesta. WhatsAppin ongelmana on, että hetken käytön jälkeen se täyttää puhelimesi muistin tavaralla, jota et todennäköisesti halua säilyttää.

Itse asiassa ne, jotka saavat paljon kuvia tai kuvia WhatsAppissa, erityisesti julkaistuja eri ryhmissä, joihin he osallistuvat, ne, joissa he usein vaihtavat hauskoja kuvia, meemejä tai uteliaita kuvia, voivat pian nähdä sisäisen muistinsa loppuvan eikä niillä ole enää tilaa. asentaaksesi muita sovelluksia tai ottaaksesi uusia valokuvia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka poistaa WhatsApp-kuvia ryhmistä ja keskusteluista muistin vapauttamiseksijotta voimme ottaa uusia kuvia tai vastaanottaa uusia kuvia meille tärkeistä ryhmistä.

Indeksi
  1. Poista valokuvia ryhmästä tai chatista
  2. Puhdista WhatsApp-mediaarkisto
  3. Tarkista WhatsApp Media -kansiosi
  4. Poista WhatsApp-kuvat Google-kuvista
  5. Sovellus WhatsApp-kuvien poistamiseen

Poista valokuvia ryhmästä tai chatista

Yksi parhaista tavoista päästä eroon roskakuvista ja ei-toivottu on poista ne chateista. Jatkamiseksi avaamme keskustelun, joka on täynnä valokuvia tai kuvia, kosketa asetuspainiketta ja avaa Media, linkit tai asiakirjat vai niin Ryhmän keskiarvo.

Muista avata välilehti uudessa näytössä Keskiverto ja poistamme muistitilaa vievät kuvat, kuvat tai videot uusimmasta multimediasisällöstä vanhimpaan sisältöön.

Puhdista WhatsApp-mediaarkisto

Muutaman vuoden ajan iPhonessa ja Androidissa on ollut saatavilla uusi vaihtoehto, jonka avulla voit puhdista arkiston käyttö ja vapauta tilaa WhatsAppissa yksinkertaisella ja välittömällä tavalla.

Jatka siirtymällä WhatsApp-päänäyttöön, painamalla kolmen pisteen painiketta (tai valikkoa Vaihtoehdot) ja paina kohdetta asetukset. Uudessa näytössä painamme valikkoa Tilaa ja dataavalitsemme valikon Hallinnoi tilaa ja käytämme sovellusalaosastoa nähdäksemme välittömästi useaan kertaan välitetyt multimediasisällöt, yli 5 Mt painavat sisällöt ja eniten muistitilaa vievien keskustelujen luettelon (suurimmista keskusteluista pienimpiin keskusteluihin, kokojärjestyksessä ).

Kun avaat kuvaryhmän tai -luokan, voit valita ne kaikki painamalla Valitse kaikki yläreunasta, jotta voit poistaa kaikki multimediasisällöt yhdellä iskulla ja vapauttaa paljon tilaa.

Tarkista WhatsApp Media -kansiosi

Toinen kelvollinen menetelmä Tarkista kaikki WhatsApp-mediat kerralla on avata WhatsApp-tiedostokansio ja poistaa kuvia ja videoita (jälkimmäiset vievät enemmän tilaa ja ne tulisi melkein aina poistaa).

Jatkamiseksi avaamme sovelluksen Galleria tai Kuva puhelimellamme ja etsi kansio, jossa kaikki WhatsAppin valokuvat ja multimediaelementit ovat. Vaihtoehtoisesti voimme ladata Androidille tiedostonhallintasovelluksen, kuten Kiinteä Explorer ja vie meidät matkalle /storage/emulated/0/Android/media/com.whatsapp/WhatsApp.

Kun tämä kansio on avattu, meillä on pääsy eri alikansioihin, joissa on kaikki WhatsAppin tallentamat kohteet (WhatsApp-animoidut GIF-kuvat, WhatsApp-kuvat, WhatsApp video ja paljon muuta), jotta voimme nopeasti poistaa tarpeettomiksi katsomamme tiedostot.

Poista WhatsApp-kuvat Google-kuvista

Sovelluksessa Google-kuvatjoka on välittömin käytössä, pääsemme nopeasti käsiksi WhatsAppista tallennettuihin valokuviin ja kuviin painamalla alareunassa olevaa kohdetta Kokoelma ja painamalla ylös WhatsApp-kuvat tai kansiossa Whatsapp.

Jos olemme ottaneet käyttöön automaattinen valokuvien varmuuskopiointi ne tallentuvat verkkoon, vaikka poistamme ne laitteen sisäisestä muistista: jos olemme poistaneet kuvia, joita haluamme käyttää uudelleen, käytä Google Photos -sivusto palauttamaan ne.

Sovellus WhatsApp-kuvien poistamiseen

Jos et halua poistaa kaikkia WhatsAppilla vastaanotettuja ja lähetettyjä kuvia ja tehdä tarkempaa valintaa, mutta tuhlaamatta liikaa aikaa, voimme käyttää kaikille Android-laitteille saatavilla olevia kolmannen osapuolen sovelluksia.

1) Galleria Tohtori on hyödyllinen sovellus huonojen kuvien poistamiseen Androidin muistista. Gallery Doctorin avulla voit avata WhatsApp-kuvakansion ja valita, mitkä niistä säilytetään ja mitkä poistetaan.

2) Älysovelluksella Puhdistusaine WhatsAppille on mahdollista skannata kaikki eri keskusteluissa vastaanotetut kuvat löytääkseen ne, jotka on tunnistettu roskapostiksi poistettaviksi. Poistettavaksi ehdotetut kuvat ovat kuvakaappauksia, meemejä, sarjakuvia ja käytännössä kaikkia kuvia, joihin on kirjoitettu. Skannauksen jälkeen sinulle tarjotaan mahdollisuutta poistaa kaikki havaitut kuvat yhdellä kertaa. Magic Cleaner -sovellus on ilmainen, vaikka se vaatii jakamisen ystävän kanssa WhatsApp-viestissä (tai odottavan päivän), jotta se voi käyttää sitä täysimääräisesti.

3) Myös sovellus Google-tiedostot sisältää valokuvien puhdistustoiminnon, joka tunnistaa automaattisesti liian suuret, rumat valokuvat tai kopioita, jotka olemme vastaanottaneet tai lähettäneet WhatsAppissa.

4) Ajankohtainen puhdistusaine WhatsAppille Sen avulla voit nopeasti puhdistaa WhatsApp-kuvien ja -valokuvien sisäisen muistin ja tarjoaa myös mielenkiintoisen aikataulujärjestelmän, joten voit käynnistää WhatsApp-multimediakansioiden puhdistuksen säännöllisin väliajoin. Jos muistimme täyttyy hyvin nopeasti, tämä on oikea sovellus WhatsApp-kuvien poistamiseen ryhmistä ja keskusteluista muistin vapauttamiseksi.

5) CCleaner on paras Androidille saatavilla oleva puhdistussovellus. Sen avulla voimme poistaa kaikki turhat tiedostot laitteelta ja palauttaa paljon tilaa, mukaan lukien WhatsApp-kansiot puhdistusprosessissa.

Saat lisätietoja myös lukemalla parhaiden oppaamme sovellus puhdistaa Android hyödyttömistä ja väliaikaisista tiedostoista.

Johtopäätökset

Noudattamalla kaikkia yllä olevia neuvoja voimme poistaa WhatsApp-kuvia ryhmistä ja keskusteluista ja vapauttaa lopuksi laitteen muistia. Jotta muisti ei kyllästyisi, voi olla hyvä idea muuttaa median näkyvyyttä jokaisessa chatissa, jotta voit valita, mitä ladata ja mitä jättää WhatsApp-pilveen, kuten ohjeesta näkyy. piilota Whatsapp-kuvat ja -videot puhelimesi galleriasta.

Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka lisää Androidin sisäistä muistia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up