Vastaanota vastauksia toiseen sähköpostiosoitteeseen

Sähköpostivastausten vastaanottaminen toisesta sähköpostiosoitteesta Gmail -osoitteesta lähetettyihin viesteihin

Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi tai jos käytät kahta tai useampaa tiliä ja vain yhtä näistä käytetään päätilinä, saattaa olla hyödyllistä määrittää toinen vastausosoite kuin osoite, jota käytät viestin lähettämiseen .

Seuraavassa oppaassa näytämme kuinka saada vastauksia toisesta sähköpostiosoitteesta Gmailista lähetettyihin viesteihinesimerkiksi lähettää viestejä tililtä, ​​jota et aio enää käyttää, tai turvallisuussyistä, koska käytetään kahta osoitetta, joista toinen lähetetään sähköpostiviestejä ja toinen vastaanotetaan. Syystä riippumatta voit lisätä toisen vastausosoitteen Gmailiin erittäin helposti.

Kuinka saada vastauksia toisesta osoitteesta PC: llä

Saadaksesi vastauksia toisesta sähköpostiosoitteesta Gmail -postilaatikossa, kun käytämme tietokonetta, meidän tarvitsee vain avata Gmail -sivusto kirjaudu suosikkiselaimellamme (Chrome tai Edge) sisään Google -päätilillä (sillä tilillä, josta tulee tai on jo aina käyttämämme tili), ja napsauta sähköpostipalvelusivun oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta kulma ja mennään valikkoon Näytä kaikki asetukset Avaa klassisen valikon lukitus palveluvaihtoehdoilla.

Paina avautuvassa uudessa näytössä välilehteä Tili ja tuonti ja osion vieressä Lähetä viesti nimellä, Klikkaa lisää toinen sähköpostiosoite ja lisää sähköpostiosoite, jota käytetään vastauksessa, kiinnittäen huomiota siihen, että sähköpostiosoite ja salasana lisätään täydellisesti (pyydettäessä).

Samassa osiossa voimme myös napsauttaa Muokkaa tietoja ja napsauta määritä toinen vastausosoite, joten voit valita vähän aikaa sitten lisätyn osoitteen tai lisätä muita osoitteita: ilmoitettua osoitetta voidaan käyttää vastauksiin suoraan Gmailissa saamiimme sähköposteihin.

Kuinka saada vastauksia puhelimen toisesta osoitteesta

Samanlainen menettely voidaan suorittaa myös puhelimitse, käyttämällä kolmannen osapuolen tiliä suoraan sovelluksen sisällä: tällä tavalla riittää, että ensin valitset puhelimessa käytettävän tilin ja vastaat suoraan sen kanssa ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi PC: tä. Jatka varmistamalla, että olet asentanut uusimman Gmail -version Android ja varten iPhone, avaa sovellus puhelimessamme, lisää ensisijainen Google -tili tarvittaessa (jos sitä ei vielä ole älypuhelimeen lisättyjen tilien joukossa), paina valikon vasenta yläkulmaa, jossa on kolme riviä, vieritä ja avaa valikko asetukset alas.

Seuraavassa näytössä napsautamme Lisää tili, valitse sovellukseen lisättävä tilin tyyppi, syötä kirjautumistiedot ja vahvista tarvittaessa. Lisäyksen jälkeen pystymme aina valitsemaan vastaustyypin, jotta voimme varmasti käyttää sitä vastaamaan tärkeään sähköpostiin.

Saat lisätietoja oppaastamme Tuo ja hallinnoi muita sähköpostitilejä Gmailissa, jossa on useita postilaatikoita.

Päätelmät

Kun nämä muutokset otetaan käyttöön, kun joku vastaa johonkin Gmail -osoitteestamme lähettämäämme viestiin, hänen vastauksensa siirtyy automaattisesti määritettyyn postilaatikkoon määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Sovelluksesta se on vieläkin helpompaa, koska usean tilin avulla voimme saada kaikki tilit käden ulottuville, joten voit vastata niihin vain Gmailin avulla.

Aina samasta aiheesta voimme jatkaa oppaidemme lukemista tuoda ilmaisia, Yahoo- ja muita sähköpostitilejä Outlook.comiin Ja
Automaattinen edelleenlähetys Gmailissa ja Outlook.comissa sähköpostien välittämiseksi toiseen osoitteeseen.

Indeksi
  1. Kuinka saada vastauksia toisesta osoitteesta PC: llä
  2. Kuinka saada vastauksia puhelimen toisesta osoitteesta
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up