Verkkopalveluiden muuttaminen Mac-sovelluksiksi Epichromen avulla

Jotkut sanovat, että elämme Web 2.0 -aikakaudella, jossa verkkopalvelut, kuten Gmail, Facebook, Campfire, Flipboard ja Pandora, pitäisi luokitella sovelluksiksi verkkosivustojen sijaan. Miksi? Koska he ovat tekemässä sen sijaan, että näyttäisivät käyttäjille staattista tietoa, kuten tavalliset verkkosivustot tekevät. Useimmissa näistä verkkopalveluista on mobiililaitteille omistetut sovellukset, mutta pöytätietokoneiden tarina on erilainen. On monia verkkopalveluita, jotka luottavat verkkosivustoihinsa palvellakseen työpöytäasiakkaitaan.

Jos olet Mac-käyttäjä ja haluat oman työpöytäsovelluksen suosikkiverkkopalveluillesi, Epichrome voi auttaa sinua muuttamaan minkä tahansa verkkopalvelun tai verkkosivuston itsenäiseksi Mac-sovellukseksi.

Indeksi
  1. Epichrome-, Fluid- ja sivustokohtainen selain
  2. Oman SSB:n luominen
  3. Muutama lisäsäätö

Epichrome-, Fluid- ja sivustokohtainen selain

Macin SSB-kentän päätoimija on Fluid, ja olemme keskustelleet siitä aiemmin. Mutta tällä kertaa yritetään tehdä se Epichromella. On selainlaajennuksia, jotka toimivat vain Chromessa, ja Epichrome perustuu Googlen Chrome-moottoriin. Fluid puolestaan ​​perustuu Safarin WebKit-moottoriin. On myös yleisesti hyväksyttyä, että Googlen palvelut toimivat parhaiten Googlen selaimessa.

Sivustokohtaisen selaimen luominen tarkoittaa, että sinulla voi olla sivustolle oma sovellus ja voit asentaa laajennuksia vain kyseiselle sivustolle. Sinun ei tarvitse täyttää Chrome-selainta laajennuksilla, jotka ovat hyödyllisiä vain yhdelle tai kahdelle sivustolle. Voit esimerkiksi tehdä SSB:n Gmailille ja asentaa siihen Gmailiin liittyvän laajennuksen. Laajennusten minimointi tarkoittaa myös kevyempää, nopeampaa ja järjestelmäresursseja säästävää selauskokemusta.

Yksi SSB-yksikkö hallitsee myös evästeitään, asetuksiaan ja asetuksiaan erillään pääselaimesta. Voit halutessasi avata useamman kuin yhden eri Instagram-tilin samanaikaisesti.

Oman SSB:n luominen

Alun perin Chrome-pohjaisen SSB:n luominen edellyttää, että sinun on puututtava komentosarjojen ja päätekomentojen kanssa. Onneksi on Epichrome, käyttövalmis apuohjelma, joka pakkaa koko prosessin yhteen sovellukseen.

Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, avaa se aloittaaksesi SSB:n luomisen. Yritetään esimerkiksi luoda Flipboard-sovellus.

1. Avaa Epichrome, napsauta OK ja jatka.

2. Valitse sovellukselle nimi ja sijainti.

3. Valitse nimi, jonka pitäisi näkyä valikkorivillä. Sekaannusten välttämiseksi valitse sama nimi kuin edellisessä vaiheessa käyttämäsi nimi – tässä tapauksessa Flipboard.

4. Kun sovellus pyytää sinua valitsemaan "App Window" - tai "Browser Tabs" -vaihtoehdon, valitse ensimmäinen, jos haluat puhtaan ikkunan, ja toinen, jos haluat samanlaisen ulkonäön kuin tyypillinen selain.

5. Seuraava vaihe on kirjoittaa muistiin URL-osoite, jonka haluat sovelluksen avautuvan joka kerta, kun se käynnistyy.

Sovelluksen rekisteröiminen selaimeksi tarkoittaa, että verkkopalvelu näkee sovelluksesi toisena selaimena.

6. Valitse "Kyllä" tarjotaksesi mukautetun kuvakkeen, "Ei", jos haluat käyttää oletuskuvaketta verkkopalvelusta.

7. Viimeinen vaihe on vahvistaa sovelluksen luominen napsauttamalla "Luo".

Onnittelut! Olet tehnyt suosikkiverkkopalvelustasi sovelluksen. Nyt voit käynnistää sovelluksen.

Muutama lisäsäätö

Sinun on tehtävä muutama lisäsäätö, kun avaat sovelluksesi ensimmäisen kerran. Se pyytää sinua määrittämään, mitkä linkit pitäisi avata sovelluksessa ja mitkä lähettää oletusselaimellesi.

Voit tehdä sen lisäämällä linkkejä ja määrittämällä, mitä sovelluksen tulee tehdä linkeillä.

Sitten vahvistat toiminnot tallentamalla luettelon.

Sen jälkeen voit käyttää sovellusta samalla tavalla kuin selaimessa, mutta nyt se on erillinen pääselaimesta riippumaton sovellus.

Oletko kokeillut luoda sivustokohtaista selainta? Minkä verkkopalvelun haluaisit muuttaa sovellukseksi? Jaa ajatuksesi ja kokemuksesi alla olevien kommenttien avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up