Videopuhelujen aloittaminen Echo Showssa

Echo Show on täydellinen videopuheluiden aloittamiseen ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään tietokoneellesi tai käyttää puhelinta; katsotaan kuinka se tehdään

Echo Showsta voi tulla pätevä vaihtoehto tableteille ja PC-tietokoneille paljon videopuheluita soittaville, sillä integroitu kamera ja reilun kokoinen näyttö (5, 8 tai 10 tuumaa) sopivat hyvin tähän tarkoitukseen. Ne, jotka eivät ole koskaan käyttäneet Echo Showta, voivat kohdata kokoonpanoongelmia, koska ennen kuin voit aloittaa todelliset videopuhelut, sinun on ensin suoritettava joitain vaiheita Amazon Alexa -sovelluksesta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka aloittaa videopuhelut Echo Showssa ja ota nopeasti yhteyttä ystäviin, sukulaisiin tai työtovereihin ilman, että sinun tarvitsee käynnistää tietokonetta tai käyttää tablettia. Muistutamme sinua siitä Amazon Echo Show -ohjelmaan sisäänrakennettu videopuheluominaisuus on ilmainenkoska se käyttää Internet-yhteyttä yhteyden muodostamiseen.

Indeksi

  Alkukokoonpano

  Amazon Echo Showsta voimme tehdä hyvin vähän videopuheluiden konfiguroinnissa: meidän on välttämättä käytettävä Android-puhelinta tai -tablettia (tai vaihtoehtoisesti iPhonea / iPadia) ja sovellusta. Amazon Alexaladattavissa Android ja varten iPhone.

  Kun olet ladannut sovelluksen, käynnistä se, kirjaudu sisään samalla Amazon-tilillä, jota käytettiin Echossa (jos emme ole vielä määrittäneet sitä, kannattaa heti luoda Amazon-tili, jota käytämme myös siinä), paina alhaalla ruokalista Viestintä ja napsauta miesten muotoista kuvaketta yläosassa päästäksesi puhelinluetteloon. Jos emme ole vielä antaneet lupaa, napsauta alla asetukset ja tarjoamme pääsyn yhteystietoluetteloon, jotta voit välittömästi tunnistaa, kenellä on Amazon Alexan tili määritetty.

  Toinen vaihe on aktivoida Drop In hallussamme olevassa Amazon Echo Showssa. Sitä varten, että avaamme Amazon Alexa -sovelluksen, siirrytään valikkoon Laitteet -> Echo & Alexapainamme Amazon Echo Shown nimeä, painamme kuvaketta Pudota sisään ja valitsemme avautuvassa ikkunassa Mene asetuksiin ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Valtuuta puhelut Drop In -sovelluksella. Pyydettäessä lisäämme puhelinnumeromme ja nimemme: ne ovat välttämättömiä, jotta muut voivat soittaa niihin.

  Kuinka aloittaa Drop In Alexassa

  Nyt kun Drop In on aktiivinen, voimme helposti aktivoida sen a Alexa äänikomento. Mennään Echo Show'n eteen ja sanotaan komento "Alexa, soita Drop In (laitteen nimi)" tai "Alexa, soita (kontaktin nimi)". Jos ilmoitettu laite on Alexa-tilillämme tai edellä mainittu kontakti on vuorotellen aktivoinut Drop Inin (alexa-tilillään), videopuhelu alkaa välittömästi (jos hänen puolestaan ​​on puhelimessa Echo Show tai Alexa-sovellus ) .

  varten lisää uusia yhteystietoja Drop Iniin ei ole puhelimemme osoitekirjassa, meidän on ensin hankittava yhteyshenkilön puhelinnumero (määritetty hänen Alexa-tililleen) ja avattava sitten sovellus Amazon Alexapaina valikosta Viestintäpaina Lisää yhteystieto ja kirjoita kaikki vaaditut kentät kiinnittäen erityistä huomiota annettavaan nimeen (tärkeä Drop In:n aloittamiseksi) ja rekisteröityyn puhelinnumeroon.

  Tästä aiheesta voimme myös lukea oppaamme kuinka "Palaudu sisään" Alexan kanssa soittaaksesi muille kaikuille (meidän tai ystävien).

  Kuinka aloittaa Skype-videopuhelut Alexassa

  Echo Show -videopuheluihin voimme käyttää myös Skype-yhteystiedoissa, mikä hyödyntää maailman suosituimman ilmaisen videopuhelupalvelun kaiken tehon ja lähetyksen laadun. Voit määrittää Skypen Amazon Echo Show -sovelluksessa avaamalla Alexa-sovelluksen puhelimessamme, paina valikon alareunassa Muutpainamme valikkoa asetukset ja sitten valikkoon Viestintä.

  Skype Alexa

  Uudessa näytössä painamme Skype-kohdetta ja sitten napautamme painiketta Kirjaudu sisäänjotta voimme syöttää sen Skype- tai Microsoft-tilin kirjautumistiedot, jota aiomme käyttää tähän tarkoitukseen.

  Kirjautumisen jälkeen sovellus lisää Skype-yhteystiedot Alexa-osoitekirjaan; aloittaaksesi videopuhelun käytä äänikomentoja "Alexa, soita (yhteyshenkilön nimi) Skypellä" tai vaihtoehtoisesti "Alexa, soita (kontaktin nimi) matkapuhelimeen Skypellä".

  Johtopäätökset

  Echo Show:lla voimme aloittaa videopuhelun ollessamme sängyssä (käyttäen laitetta yöpöydän herätyskellona) tai kun olemme toimistossa tai keittiössä, käyttämällä äänikomentoja soittaaksesi muille tilillämme oleville kaikuesityksille tai suosikkikontaktiemme Echo Showille Drop Inissa. Amazonin toiminnallisuuden lisäksi voimme hyödyntää Skypen mahdollisuuksia nopean videopuhelun aloittamiseen, kiitos integroinnin Microsoftin tarjoamaan palveluun.

  Aina ilmaisista videopuheluista voimme lukea oppaitamme kuinka soittaa ilmaisia ​​ryhmävideopuheluita ilman rajoituksia ja niille, jotka etsivät maksimaalista turvallisuutta, kuinka soittaa suojattuja puheluita ja videopuheluita Telegramin avulla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up