Videovalvonta WebCam PC:llä ja IP-kameroilla: parhaat ohjelmat

Parhaat ilmaiset ohjelmat PC:lle web- tai IP-kameroiden käyttämiseen videovalvontaan liikkeenohjauksella ja hälytyksellä

IP-kameroiden kanssa tai PC-verkkokameroiden avulla on mahdollista luoda todellinen edullinen valvontajärjestelmä, jota hallitaan kotitietokoneeltasi. Tämän luettelon ohjelmat, ne kaikki vapaajoiden avulla voit hallita useita kameroita tai verkkokameroita samanaikaisesti, ja ne voivat myös tallentaa videoita tai ottaa valokuvia, kun liikettä havaitaan.

Sitten on mahdollista luoda a erittäin taloudellinen ohjausjärjestelmä tietokonehuoneeseen tai mihin tahansa muuhun talon huoneeseenolla rauhallinen, kun olemme ulkona, jotta voimme vakoilla mitä tapahtuu milloin tahansa.

Tässä artikkelissa aiomme nähdä parhaat ohjelmat videovalvonnan hallintaan tietokoneeltasi verkkokameran avulla perus- tai IP-kamera, joka on langaton, mutta yhdistetty wifi-verkkoon ja käytettävissä etänä.

1) Yawcam

Yawcam se on ensimmäinen ohjelma, joka huomauttaa puhuttaessa videovalvonnasta tietokoneelta, koska se on yksinkertainen ja täynnä ominaisuuksia, täysin ilmainen.
Yawcamilla voit helposti muuttaa minkä tahansa WebCam-kameran hienostuneeksi turvajärjestelmä, joka pystyy havaitsemaan ja tallentamaan kaiken liikkeen epäilty hallinnassa olevalla alueella ja lähettää automaattisesti ilmoituksia tunkeutumisesta.

YawCam analysoi WebCam-kameran ottamat kuvat ja, jos se havaitsee liikettä kehyksessä (tai vain tietyssä osassa), aktivoi videotallennuksen tai kuvasarjan, jolloin on mahdollisuus lähettää sähköpostiviesti oletusosoitteeseen tai lähettää suoraan valokuvat etäpalvelimelle FTP:n kautta tai yksinkertaisesti tallentamalla kaikki kiintolevylle. Konfigurointiparametreja on useita, mukaan lukien tallennuksen aktivointiherkkyys.

Mukava asia YawCamissa on mahdollisuus käyttää Web-palvelinta, jonka avulla voit käyttää WebCamia Internetin ja katso videokuvaa reaaliajassa kuvatusta.

Kirjoitin yhden YawCamista opas seurata verkkokameran kautta, vastaanottaa hälytyksiä sähköpostitse ja suoratoistaa materiaalia.

2) Webcamoid

Toinen kelvollinen ohjelma web-kameran käyttämiseen valvontajärjestelmänä on Webcamoidilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelma.
Tämän yksinkertaisen ohjelman avulla voit luoda jatkuvan tallennuksen kaikesta, mitä web-kamera tallentaa, jotta voit aina selvittää, kuka avaa huoneesi tai mitä tapahtuu poissaolon aikana. Sovelluksen avulla voit myös käyttää suodattimia ja muutoksia materiaaliin reaaliajassa, ja se voidaan määrittää kaappaamaan useista verkkokameroista sekä tallentamaan työpöytää.

3) iSpy

vakoilen se on loistava ohjelma näyttö web-kameralla ja mikrofonilla tallentaa liikkeitä tietokoneeseen.
iSpy on maailman suosituin avoimen lähdekoodin videovalvontasovellus, joka on yhteensopiva useimpien myynnissä olevien web-kameroiden ja IP-kameroiden kanssa ja jolla on yli 2 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

iSpy käyttää verkkokameroita ja mikrofoneja liikkeen tai äänen havaitsemiseen ja tallentamiseen ja tarjoaa turva-, valvonta-, seuranta- ja hälytyspalveluita. iSpy voidaan määrittää toimimaan useissa tietokoneissa samanaikaisesti.

4) Nokkalaskuri

CamCount on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota päivitetään ja kehitetään aktiivisesti ja joka pystyy hallitsemaan RTSP- ja H.264-verkkokameroita (IP-kameroita) ja web-kameroita, suunniteltu CCTV-turvavalvontaan videonauhurin, liikkeen havaitsemiskyvyn ja web-palvelin, jolla voit käyttää kuvia Internetin kautta.

ContaCam sopii erinomaisesti web- ja IP-kameroiden valvontajärjestelmän luomiseen, koska se on esitetty italiaksi ja on kevyt, nopea ja helppokäyttöinen. Se on tällä hetkellä yksi parhaista vaihtoehdoista niille, jotka haluavat ilmaisen mutta täydellisen valvontajärjestelmän.

5) Turvasilmä

Turvasilmä on erinomainen ohjelma tallentamiseen verkkoon liitetyistä kameroista.
Security Eye on yksi parhaista sovelluksista todellisen videovalvonnan aktivoimiseen web- ja IP-kameroilla, vaikka sen ilmaisella versiolla voit tallentaa videoita tai tarkkailla paikkoja jopa 2 tuntia istuntoa kohden. Ohjelma tukee verkkokameroita (IP) Sisäänrakennettu USB-kamera tai muita web-kameroita.

5) Netcam Studio

NetCam Studio on tehokas ja monipuolinen videovalvontaohjelma.
Videovalvontaohjelmistojen yhteisten ominaisuuksien (mukaan lukien liiketunnistuksen) lisäksi Netcam Studiossa on äänentunnistus, rekisterikilven tunnistus sekä pilvi- ja NAS-tallenteiden synkronointi.

Ilmainen versio upottaa Netcam Studio -ohjelmiston logon tallennetun videon alaosaan.

Muut videovalvontaohjelmat

Onneksi videovalvontaohjelmille ei ole pulaa vaihtoehdoista, joten voit helposti luoda oman valvontajärjestelmän kuluttamalla vähemmän kuin ammattimaisia ​​ratkaisuja tai täydellisiä valvontasarjoja.

1) TeboCam on hyvin yksinkertainen videovalvontaohjelmisto, jonka erityispiirteet huomaa, jos jotain muuttuu otetussa kuvassa ja lähettää viestin sähköpostitse jos tapahtuu odottamattomia liikkeitä. Voit myös käskeä ohjelman tarkkailemaan ja valvomaan vain osaa laukauksesta, joten jos esineiden liikettä tapahtuisi tuulen takia, niitä ei raportoida.

2) Ivideon on hyvä ilmainen ohjelma, jota käytetään yhdistettyjen kameroiden hallintaan mistä tahansa laitteesta, mukaan lukien tietokoneet ja älypuhelimet, joissa on sovelluksia iPhonelle ja Androidille. Ivideon yksin havaitsee epäilyttävät tapahtumat kameran näkökentässä ja lähettää ilmoituksia ja hälytyksiä.

3) Agentti DVR on ilmainen ohjelmisto web- ja IP-kameroiden hallintaan, iSpyn evoluutio. Ohjelma voi tallentaa videokuvaa kameroista, zoomata, ottaa valokuvia tarpeen mukaan tai jatkuva kuvaus voidaan määrittää säännöllisin aikavälein.

4) Xeoma on yksi parhaista videovalvontatyökaluista, ilmaisella versiolla, jonka avulla voit katsella jopa 1000 kameraa rajoittamattomalla käyttöajalla. Voit myös katsella kuvamateriaalia julkisista CCTV-kameroista ympäri maailmaa muodostamalla yhteyden niihin Internetin kautta. Mukana on myös Motion Detector -toiminto, joka havaitsee liikkeen jokaisen kameran edessä. Voit myös ottaa kuvakaappauksia ja ottaa valokuvia jokaisesta kamerasta, ja tietokoneen mikrofonia voidaan käyttää kameran äänilähteenä.

5) Camera Viewer Pro se on yksi parhaista käytettävyyden ja järjestelmäresurssien käytön suhteen, sillä se käyttää vain 1 % CPU:sta toiminnan aikana.

6) Genius Vision NVR Se on IP-kamerakamera, jonka ilmainen versio on nimeltään Community Edition jolla on vain neljän IP-kameran tallennusraja, mikä on enemmän kuin tarpeeksi ei-kaupalliseen käyttöön. Ohjelma on melko vanha ja vaikea käyttää.

7) EyeLine Se on suunniteltu erityisesti yrityksille, mutta se sopii erinomaisesti toimistojen, liikerakennusten ja yksityiskotien videovalvontaan. EyeLine voi tallentaa samanaikaisesti rajattomasta määrästä web-kameroita, ainoa raja on sovellusta käyttävän ja otettuja kuvia tallentavan PC:n kapasiteetti. Tallennetut kuvat voidaan tallentaa paikalliselle PC:lle ja pakata automaattisesti arkistointia tai myöhempiä hakuja varten päivämäärän, kellonajan, tietyn kameran tai web-kameran tai muiden kriteerien perusteella ohjelman hakutoiminnolla.

Johtopäätökset

Jos meillä on yritys tai vain haluamme talon, huoneen tai asunnon valvontaan voimme käyttää parhaita videovalvontaohjelmiakäyttämällä PC-verkkokameroita ja IP-kameroita kuvauspisteiden luomiseen, tallentamalla kaiken tiedostoon PC-levyllä tai käyttämällä videovirtaa suoratoistona.

Muita videovalvontaohjelmia kerrotaan artikkelissa kuinka Muuta verkkokamerasi valvontakameraksi.

Indeksi
  1. 1) Yawcam
  2. 2) Webcamoid
  3. 3) iSpy
  4. 4) Nokkalaskuri
  5. 5) Turvasilmä
  6. 5) Netcam Studio
  7. Muut videovalvontaohjelmat
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up