Vinkki Windows 10 ISO:n lataamiseen Microsoftilta

Jos haluat asentaa uuden version tai päivittää koneesi Windows 10:een, sinun on asennettava Windows Media Creation Tool ladataksesi Windows 10. Microsoftin tarjoama työkalu on optimoitu lataamaan tarvittavat tiedostot ja pystyy myös luomaan käynnistyslevyn. , päivittää koneesi ja jopa luoda Windows 10 ISO tulevaa käyttöä varten. Ainoa ongelma siinä on, että se ei tue taukoa ja jatkamista, eikä kaikilla ole nopeinta Internet-yhteyttä valtavan 3 Gt:n tiedoston lataamiseen kerralla.

Jos voit ladata Windows 10 ISO:n suoraan, voit keskeyttää ja jatkaa tarvittaessa tai jopa ladata suuren tiedoston osissa. Microsoft ei tarjoa suoraa linkkiä ISO:n lataamiseen, mutta voit huijata Microsoftin palvelimia antamaan sinulle suoran latauslinkin Windows 10 ISO:han. Toimi näin.

Huomautus: tässä artikkelissa oletetaan, että käytät Windowsia tietokoneessasi.

Suora lataus Windows 10 ISO

Aina kun yrität ladata Windows 10 ISO:n, Microsoft-palvelin tunnistaa automaattisesti selaimesi ja käyttämäsi käyttöjärjestelmän. Jos käytät Windows 7:ää tai uudempaa, sinut ohjataan automaattisesti lataamaan Media Creation Tool -työkalu. Joten temppu Windows 10 ISO:n lataamiseen on se, että sinun täytyy huijata Microsoftin palvelimia ajattelemaan, että et käytä Windows 7:ää tai uudempaa.

Aluksi aiomme käyttää Chrome-selainta User Agent Switcher Chromelle asennettu ja otettu käyttöön. Voit asentaa sen kuten minkä tahansa muun Chrome-laajennuksen.

Kun olet asentanut laajennuksen, napsauta sitä ja valitse sitten vaihtoehto "Windows Phone". Voit myös valita käyttäjäagentiksi iOS tai Android, mutta Windows Phone toimi minulle parhaiten. Kun käytin muita käyttäjäagentteja, sain vain tyhjän sivun vieraillessani Microsoftin sivustolla.

Valitse yksi ja ainoa vaihtoehto "Windows Phone 8". Tämä toiminto huijaa välittömästi selaimesi agenttisi.

Siirry tähän erikoisuuteen Windows 10 ISO lataus sivu. Huomaa, että URL-osoite uudelleenohjataan automaattisesti, jos käytät tavallista selainta, jossa on Windows 7 tai uudempi.

Yllä oleva URL-osoite vie sinut "Lataa Windows 10 -levykuva (ISO-tiedosto)" -sivulle. Vieritä alas ja valitse avattavasta valikosta "Windows 10" ja napsauta "Vahvista" -painiketta. Sinun ei tarvitse valita Home- tai Pro-versiota, koska latauslinkki koskee molempia.

Pyyntösi vahvistamisen jälkeen sivu pyytää sinua valitsemaan kielen. Valitse vain kieli pudotusvalikosta ja napsauta "Vahvista"-painiketta. Omassa tapauksessani valitsen kieleksi "English International".

Yllä oleva toiminto antaa sinulle suorat latauslinkit sekä 32-bittiselle että 64-bittiselle versiolle. Napsauta haluamaasi, ja lataus alkaa välittömästi.

Yksi asia on pidettävä mielessä, että latauslinkit ovat voimassa vain 24 tuntia. Varmista siis, että suoritat latauksen loppuun tämän aikarajan kuluessa. Tietysti, jos käytät jonkinlaista lataushallintaa, saatat pystyä jatkamaan latausta jopa 24 tunnin kuluttua vaihtamalla latauslinkkiä (en ole vielä testannut).

Lisäksi, jos käytät käyttöjärjestelmää, joka on jotain muuta kuin Windowsin työpöytäversio (tai Linux-virtuaalikonetta Windowsissa), sinun ei tarvitse huijata mitään. Vieraile yllä olevalla lataussivun URL-osoitteella ja voit ladata ISO-tiedoston.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevan menetelmän käyttämisestä Windows 10 ISO:n ohjaamiseen Microsoftilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up