VPNBookin määrittäminen ja käyttäminen Windowsissa

VPNBook on ilmainen VPN-palveluntarjoaja, joka ei rajoita kaistanleveyttä. Lisäksi VPNBook ei tarvitse rekisteröityä tai käyttää jonkinlaista omaa sovellusta käyttääkseen VPN-palveluaan, ja sillä on jopa palvelimia eri paikoissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Saksassa. Jos haluat VPN:n vain satunnaisiin asioihin, kuten surffaamiseen, estetyille verkkosivustoille pääsyyn, sijaintisi peittämiseen jne., VPNBook tekee työn hyvin.

Näin voit määrittää VPNBookin Windows-tietokoneellesi.

Voit määrittää ja käyttää VPNBookia joko tavallisen PPTP:n tai OpenVPN:n kanssa. Näytän sinulle molemmat tavat. Jos et kuitenkaan haittaa pientä suorituskyvyn heikkenemistä vahvemman salauksen ja suojauksen saavuttamiseksi, suosittelen OpenVPN:n käyttöä VPNBookin määrittämiseen ja käyttämiseen.

Lue myös: OpenVPN:n määrittäminen Windowsissa

VPNBookin määrittäminen OpenVPN:n kanssa

VPNBookin määrittäminen OpenVPN:n kanssa ei ole vaikeaa. Aloita siirtymällä OpenVPN-verkkosivustolle ja lataa asiakas.

Kun olet ladannut, asenna OpenVPN-asiakasohjelma kuten mikä tahansa muu ohjelmisto. Asennuksen jälkeen siirry kohtaan VPNBook, valitse "OpenVPN"-välilehti ja lataa valitsemasi varmennepaketti. Minun tapauksessani lataan Yhdysvaltain sertifikaattipaketin. Riippuen siitä, minkä paketin valitset, et voi käyttää P2P:tä VPNBookia käytettäessä. Kopioi myös välilehden alareunassa näkyvä käyttäjätunnus ja salasana. me tarvitsemme sitä tietoa.

Kun olet ladannut varmennepaketin, avaa zip-tiedosto ja kopioi kaikki siinä olevat varmenteet seuraavaan sijaintiin C:\Program Files\OpenVPN\config.

Etsi nyt OpenVPN Käynnistä-valikosta ja avaa se.

Kun OpenVPN-sovellus on avattu, napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin OpenVPN-kuvaketta, valitse haluamasi profiili ja napsauta sitten "Yhdistä"-vaihtoehtoa päästäksesi VPNBookiin. Minun tapauksessani valitsen "tcp443" -profiilin. Kokeile muita profiileja nähdäksesi, mikä tarjoaa tasaisen nopeuden ja luotettavan yhteyden.

Yllä oleva toiminto kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käytä vain aiemmin kopioimaasi käyttäjätunnusta ja salasanaa. Tästä eteenpäin Internet-yhteytesi on salattu VPNBookilla.

VPNBook PPTP:n määrittäminen

Huomautus: Vaikka näytän tämän Windows 10:ssä, menettely on samanlainen Windows 7:ssä, ja sinun on lisättävä VPN-yhteys verkko- ja jakamiskeskuksesta.

Jos haluat mieluummin käyttää VPNBookia PPTP:n kanssa, sinun ei tarvitse asentaa OpenVPN:ää. Aloita napsauttamalla tehtäväpalkissa näkyvää Ilmoitukset-kuvaketta ja valitsemalla sitten vaihtoehto ”VPN” Toimintakeskuksesta.

Yllä oleva toiminto avaa "Verkko ja Internet" -asetusikkunan. Napsauta tässä painiketta "Lisää VPN-yhteys".

Täytä "Lisää VPN-yhteys" -kehotteeseen kaikki tiedot alla olevan kuvan mukaisesti. Kun olet lisännyt kaikki tiedot, valitse "Muista kirjautumistietoni" -valintaruutu ja paina "Tallenna" -painiketta.

Mitä tulee palvelimen nimeen, käyttäjätunnukseen ja salasanaan, saat kaikki tiedot PPTP-välilehdeltä VPNBookin verkkosivusto. Mitä tulee minuun, käytän Yhdysvaltain palvelinta.

VPN-yhteyden luominen onnistui. Käynnistä VPN valitsemalla VPN luettelosta ja napsauttamalla "Yhdistä" -painiketta.

Tästä eteenpäin olet VPN:n takana.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi VPNBookin käytöstä Windowsissa.

Indeksi
  1. VPNBookin määrittäminen OpenVPN:n kanssa
  2. VPNBook PPTP:n määrittäminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up