Web-sivustolinkkien lisääminen Windows 10:n Käynnistä-valikkoon

Paljon rakastettu Käynnistä-valikko palasi Windows 10:ssä sekä Windows 7:n että 8:n parhaiden ominaisuuksien kanssa. Yksi uuden Käynnistä-valikon parhaista puolista on, että voit kiinnittää melkein mitä tahansa Käynnistä-valikon oikealle puolelle. Tästä huolimatta, jos vietät paljon aikaa verkkoselaimessa, suosikkisivustosi linkkien kiinnittäminen Käynnistä-valikkoon voi säästää aikaa niiden käyttämisessä. Tämä pätee erityisesti, jos käytät kosketusnäytöllistä Windows-laitetta, jossa on koko näytön Käynnistä-valikko. Näin kiinnität verkkosivustolinkit uuteen Windows 10:n Käynnistä-valikkoon.

Kiinnitä verkkosivustolinkit Edge-selaimen avulla

Web-sivustolinkkien kiinnittäminen Edge-selaimella on helpoin ja nopein tapa Windows 10:ssä.

Jos haluat kiinnittää verkkosivustolinkin Edge-selaimella, avaa selain ja käynnistä kiinnitettävä verkkosivusto. Kun sivusto on ladattu, napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää "Valikko" -painiketta.

Yllä oleva toiminto avaa valikkovaihtoehdot. Napsauta tässä vaihtoehtoa "Kiinnitä tämä sivu aloitukseen".

Saatat saada vahvistusikkunan; napsauta "Kyllä"-painiketta, ja olet valmis.

Yllä olevalla toiminnolla olet onnistuneesti kiinnittänyt verkkosivustolinkin Käynnistä-valikkoon. Jos et pidä laatan ulkonäöstä ja tuntumasta, voit mukauttaa Käynnistä-valikon laatan mieleiseksesi.

Tietenkin, jos haluat joskus poistaa kiinnitetyn verkkosivustolinkin, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto "Unpin from Start".

Kiinnitä verkkosivustolinkit muilla selaimilla

Jos et käytä Edge-selainta, voit tehdä saman myös muilla selaimilla. Koska muissa selaimissa ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua vaihtoehtoa, verkkosivustojen linkkien kiinnitys Käynnistä-valikkoon on hieman erilainen.

Aloita avaamalla suosikkisivustosi valitsemallasi selaimella. Omassa tapauksessani käytän Chrome-selainta. Kun sivusto on ladattu, napsauta "Näytä sivuston tiedot" -kuvaketta ja vedä ja pudota se työpöydällesi. Jos verkkosivusto on suojattu HTTPS:llä, näet lukkokuvakkeen oletuskuvakkeena.

Jos ei, näet "Sivun" kaltaisen kuvakkeen.

Yllä oleva toiminto luo mainitun verkkosivun pikakuvakkeen työpöydällesi.

Paina "Win + R", kirjoita seuraava komento ja paina "Enter" jatkaaksesi.

Tämä avaa Käynnistä-valikon Ohjelmat-kansion. Kopioi tähän juuri luomasi verkkosivun pikakuvake ja sulje ikkuna.

Avaa Käynnistä-valikko ja napsauta vaihtoehtoa "Kaikki sovellukset".

Vieritä alas, kunnes löydät verkkosivusi linkin, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten vaihtoehto "Kiinnitä aloitukseen".

Olet onnistuneesti kiinnittänyt verkkosivustolinkin Käynnistä-valikkoon.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevan menetelmän käyttämisestä verkkosivustojen kiinnittämiseen Käynnistä-valikkoon.

Indeksi
  1. Kiinnitä verkkosivustolinkit Edge-selaimen avulla
  2. Kiinnitä verkkosivustolinkit muilla selaimilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up