Western Kuinka suojata Western Digital ulkoinen kiintolevy salasanalla ◁

Siellä on paljon ohjelmistoja ulkoisten kiintolevyjen suojaamiseen tai salaamiseen. Vaikka voit käyttää Windows -käyttöjärjestelmään rakennettua BitLocker To Go -laitetta irrotettavien USB -muistitikkujen salaamiseen, tämä ominaisuus on vain osa Windows 10 Pro- ja Enterprise -versioita.

Useimmat ulkoiset kiintolevyvalmistajat tarjoavat omat ohjelmistonsa ulkoisten kiintolevyjen tiedostojen ja kansioiden suojaamiseen salasanalla. Western Digital tarjoaa myös oman ohjelmistonsa ulkoisten asemien suojaamiseen salasanalla.

Western Digital Security on ilmainen ohjelmisto Western Digitalilta (tunnetaan yleisesti nimellä WD) WD: n ulkoisten kiintolevyjen suojaamiseksi salasanalla.

WD Securityn avulla voit suojata WD: n ulkoisten kiintolevyjen tiedot salasanalla silmänräpäyksessä. Koska ohjelmisto on WD: ltä, se on yhteensopiva vain ulkoisten WD -asemien kanssa.

Noudata seuraavia ohjeita suojataksesi salasanasi tiedostot ja kansiot ulkoisella Western Digital -kiintolevylläsi virallisella WD Security -ohjelmistolla.

Indeksi

  Suojaa WD: n ulkoinen kiintolevy salasanalla WD Security -ohjelmalla

  Vaihe 1: Lataa ja asenna WD Security -ohjelma tietokoneellesi. Hanki se tältä WD -sivulta. WD Security on saatavana myös Macille.

  Vaihe 2: Liitä ulkoinen Western Digital -kiintolevy tietokoneeseen. Suorita WD -suojausohjelma.

  Vaihe 3: Kun käynnistät WD Securityn, näet seuraavan valintaikkunan, jossa voit asettaa salasanasi. Anna salasana, vahvista se kirjoittamalla se uudelleen ja anna sitten salasanavihje, jotta voit muistaa salasanan helposti, jos unohdat sen.

  Napsauta painiketta Aseta salasana .

  Jos et halua kirjoittaa salasanaa aina, kun liität ulkoisen WD -aseman tietokoneeseen, valitse Ota käyttöön automaattinen lukituksen avaus tälle tietokoneelle (nykyinen käyttäjä) .

  Muista, että jos unohdat salasanasi, sitä ei voi palauttaa. Vielä pahempaa on, että menetät kaikki ulkoisen kiintolevyn tiedot, jos et muista salasanaa. Aseta siis salasana, jota et koskaan unohda, tai kirjoita salasana paikkaan, jossa muut eivät pääse paikkaan. Ainoa tapa poistaa olemassa oleva salasana on alustaa WD -asema, mutta toiminto poistaa myös kaikki aseman tiedot.

  Pääsy salasanalla suojattuun ulkoiseen WD -asemaan

  Vaihe 1: Liitä salasanalla suojattu ulkoinen WD -kiintolevy tietokoneeseen.

  Vaihe 2: Avata Tämä PC nähdä WD -lukituksen avaaja kohdassa Laitteet ja asemat. WD Unlocker on vain salasanalla suojattu ulkoinen WD -kiintolevy. Kaksoisnapsauta WD Unlocker nähdäksesi WD Drive Unlock -tiedoston.

  Vaihe 3: Kaksoisnapsauta Unlock WD Drive -tiedostoa. Anna salasanasi ja napsauta painiketta Avaa Drive avataksesi ulkoisen WD -aseman lukituksen.

  Ulkoinen WD -kiintolevy lukittuu automaattisesti, kun irrotat tai irrotat aseman tietokoneesta.

  Salasanan poistaminen ulkoiselta WD -kiintolevyltä

  Vaihe 1: Liitä ulkoinen WD -kiintolevyasema tietokoneeseen, johon olet asentanut WD Security -ohjelmiston.

  Vaihe 2: alkaa WD -suojausohjelma . Valitse vaihtoehto Poista salasana . Anna nykyinen salasana ja napsauta sitten painiketta Päivitä suojausasetukset salasanan poistamiseksi. Se siitä!

  Näet valintaikkunan, jossa on viesti » Salasanasi on poistettu «.

  Muista ladata ilmainen Acronis True Image -versio WD -asemille.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up