Wi-Fi-historian tai WLAN-raportin luominen Windows 10:ssä

Onko sinulla vaikeuksia käyttää Internetiä? Windows 10 luo automaattisesti kattavan raportin kaikesta langattoman yhteyden historiasta. Tämä raportti sisältää tiedot kaikista verkoista, joihin olet muodostanut yhteyden, istuntosi pituuden ja mahdollisista virheistä.

WLAN-raportin ja Wi-Fi-historian luominen

Voit käyttää näiden raporttien suorittamiseen joko Windowsin komentokehotetta tai Windows PowerShellia. Muista vain, että valitsetpa minkä tahansa, sinun on suoritettava se järjestelmänvalvojana. Käytän tässä artikkelissa komentokehotetta.

Avaa ensin komentokehote painamalla Win + X.

Valitse "Komentokehote (järjestelmänvalvoja)."

Kirjoita kehotteeseen tämä komento ja paina sitten enter.

netsh wlan näytä wlanreport

Kun raportti on valmis, työkalu näyttää, mistä voit etsiä raportin. Voit joko navigoida kansioon, josta se löytyy, tai kopioida ja liittää sijainnin selaimesi osoitepalkkiin.

Raportin lukeminen

Raportti sisältää useita osioita, joissa on yksityiskohtaisia ​​tietoja verkoistasi, yleisestä järjestelmästäsi, käyttäjistäsi ja sovittimestasi.

WLAN-raportti

Tämän raportin ensimmäisessä osassa näkyy kaavio, jossa on yhteystiedot. Kun siirrät hiiren istunnon päälle, näet yksityiskohtaisia ​​tietoja istunnosta. On olemassa erivärisiä ympyröitä eri kirjaimilla merkitsemään tapahtumia yhteyden aikana. Kaavio on interaktiivinen, joten voit viedä hiiren näiden ympyröiden päälle nähdäksesi yhteenvedon tai napsauttaa niitä nähdäksesi koko raportin.

Ilmoita tiedot

Tämä osio näyttää päivämäärän, jolloin suoritit raportin, ja keston, jolta raportti keräsi tietoja.

käyttäjätiedot

Seuraavaksi raportti näyttää yleisiä tietoja raportin luoneesta käyttäjästä, kuten käyttäjänimen, toimialueen ja käyttäjän DNS-toimialueen.

Verkkosovittimet

Tässä osiossa on yksityiskohtainen luettelo kaikista tietokoneesi verkkosovittimista. Tämä luettelo sisältää myös kaikki piilotetut laitteet. Näkyviin tietoihin kuuluvat laitteen nimi, Plug and Play -tunnus, yleinen yksilöllinen tunniste, nykyinen ohjain, ohjainpäivämäärä ja laitesolmun liput.

Script Output

Näet joidenkin Komentorivi-komentojen tulokset raportin tässä osassa. Nämä sisältävät lisätietoja verkkosovittimistasi ja WLAN-tiedoista.

Komento ipconfig /all näyttää yksityiskohtaisia ​​tietoja tietokoneesi sovittimen tilasta. Se sisältää sovittimen MAC-osoitteen, IP-osoitteen, DNS-palvelimen ja paljon muuta.

NetSh WLAN Show All -komento antaa sinulle tietoja Wi-Fi-sovittimestasi. Tiedot sisältävät sen ominaisuudet, kaikki tietokoneesi Wi-Fi-profiilit ja täydellisen luettelon kaikista verkoista, jotka skannaus löysi, kun suoritit raportin.

CertUtil - store -silent My & certutil -store -silent -user My -komento näyttää luettelon kaikista nykyisistä tietokoneellesi tallentamistasi varmenteista.

Profiilin lähtö

Tämä osio sisältää yksityiskohtaisen luettelon kaikista tietokoneellesi tallentamistasi Wi-Fi-profiileista. Aina kun yhdistät tietokoneesi toiseen langattomaan laitteeseen, tietokoneesi tallentaa siihen yhteyden muodostamiseen käytetyt tiedot. Näet täällä kaiken paitsi salatut avaimet ja salasanat.

Yhteenveto

Yhteenveto-osio on jaettu kolmeen osaan. Yksi näyttää istunnon onnistumiset, epäonnistumiset ja varoitukset. Seuraavaksi se näyttää syyt, miksi tietokoneesi yhteys katkesi, ja kunkin istunnon keston. Toisessa kaaviossa näkyvät syyt, miksi tietokoneesi katkesi verkosta. Viimeinen kaavio näyttää istuntojesi pituuden pylväskaaviomuodossa.

Langattomat istunnot

Tässä osiossa näet yksityiskohtaisen luettelon kaikista tapahtumista, jotka tapahtuivat kunkin Wi-Fi-istunnon aikana. Jokainen istunto on jaettu erilliseen osioon. Kun napsautat pluspainiketta laajentaaksesi tapahtuman, se paljastaa vielä enemmän tietoa siitä. Jotkut näistä tiedoista sisältävät liitännän nimen, yhteystilan, yhteysprofiilin, verkon nimen ja yhteyden katkeamisen syyn.

Aina kun sinulla on ongelmia tietokoneen yhdistämisessä langattomaan verkkoon, suorita tämä raportti. Se antaa sinulle kattavan raportin, joka voi auttaa sinua diagnosoimaan ongelmasi.

Indeksi
 1. WLAN-raportin ja Wi-Fi-historian luominen
 2. Raportin lukeminen
  1. WLAN-raportti
  2. Ilmoita tiedot
  3. käyttäjätiedot
  4. Verkkosovittimet
  5. Script Output
  6. Profiilin lähtö
  7. Yhteenveto
  8. Langattomat istunnot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up