Wi-Fi-verkkokartta, jotta tiedät, mistä se saa parhaan signaalin

Ohjelmat ja sovellukset WiFi-signaalin vastaanottokartan piirtämiseen kotona, hyödyllisiä kuolleiden vyöhykkeiden löytämiseen, joissa verkko ei ole käytettävissä

Jokaisen, joka omistaa erittäin suuren tai paksuseinäisen talon, on pakko piirrä Wi-Fi-verkkosi signaalinvoimakkuuskarttajotta ymmärrettäisiin, millä alueilla verkko kestää paremmin ja millä alueilla signaali on niin huono, että se ei salli navigointia.

Kuvittelemme siis, että meillä on modeemi, joka lähettää verkkoyhteyden kotona Wi-Fin kautta: oikeilla ohjelmilla tai sovelluksilla voimme luoda kartan Tarkista, missä verkon signaali paranee. Näin verkonvalvojat voivat järjestää modeemit tai reitittimet tehokkaasti ja sijoittaa ne siten, että verkko on käytettävissä kaikkialla ympäristössä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset ja parhaat sovellukset Luo Wi-Fi-verkkokartta ja selvitä, missä signaali on voimakkainjotta voit sijoittaa modeemin uudelleen tai sijoittaa signaalivahvistimet oikeisiin paikkoihin talossa tai toimistossa.

1) Sovellus Wi-Fi-lämpökarttojen luomiseen

Oman Wi-Fi-verkon kartan luomiseen on suositeltavaa käyttää Android-älypuhelinta tai -tablettia, jotta voit kiertää koko talon ja selvittää nopeasti ja helposti, mitkä alueet tai huoneet ovat, joissa signaali on liian heikko.

Ensimmäinen sovellus, jota voimme kokeilla ilmaiseksi, on WiFi lämpökarttaladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa.
Avaamalla tämän sovelluksen voimme skannata reaaliajassa sen Wi-Fi-verkon signaalinvoimakkuuden, johon olemme yhteydessä, ja luoda sitten talosta yksityiskohtaisen kartan, jotta voimme havaita välittömästi alueet, joissa signaalia ei ole.

Vaihtoehtoisesti voimme ladata sovelluksen Android-puhelimeesi tai -tablettiin WiFi-analysaattori ja lämpökarttaladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa.
Lataamalla tämän sovelluksen voimme tarkistaa kaikkien lähellä olevien verkkojen signaalin voimakkuuden, tarkistaa valitun verkon parhaan siirtokanavan ja saada myös lämpökarttaskannauksen signaalin kattavuudesta, mikä näyttää välittömästi alueet, joissa signaali ei ole tai on huono.

Molempien sovellusten toiminta on hyvin samankaltaista: sovelluksen avaamisen jälkeen siirry valikkoon tai lämpökartalle varattuun osioon, laita reaaliaikainen skannaus päälle ja liikuta kotona laite kädessä yrittäen päästä jokaiseen asunnon mahdollinen kohta.

Skannauksen lopussa saamme a Wi-Fi-kartta talosta jaettu eri väreihin: vihreillä alueilla signaali on hyvä, keltaisilla tai oransseilla alueilla signaali on hyvä tai keskinkertainen, kun taas punaisilla alueilla signaali on heikko tai tyhjä (eli Wi-Fi-laite menee hyvin hitaasti tai taipumus katketa).

2) Ohjelmat Wi-Fi-verkkokartan luomiseen

Sovellusten näkemisen jälkeen näytämme sinulle myös käytettävät Windows- ja Mac-sovellukset luoda Wi-Fi-peittokarttoja kannettavalla tietokoneella. Android-sovelluksiin verrattuna nämä ohjelmat on varattu IT-ammattilaisille ja niistä maksetaan usein, vaikka ilmainen kokeiluversio on aina mahdollista ladata.

1) Ensimmäinen ohjelma, jonka suosittelemme yrittämään selvittää, mistä se saa parhaan signaalin NetSpot, saatavilla ilmainen kokeiluversio. Sovelluksen avulla voit skannata koko verkon ja ladata talon kartan, jotta voit tunnistaa tarkasti alueet, joilla signaali on liian heikko ja alueet, joilla signaali riittää Internetin surffaamiseen.

2) Toinen erittäin hyvä ohjelma Wi-Fi-verkkokarttojen luomiseen on Lämpökartat. Tämä sovellus ei ole hyödyllinen vain määritettäessä parhaat paikat Internet-yhteyteen, vaan myös selvitettäessä, ulottuuko langaton verkko naapureihin vai tuleeko heidän verkkosignaalinsa taloon ja missä. Sovellus voi näyttää verkon peittoalueen ruudukossa tai, jos mahdollista, naapuruston kartalla tai talon pohjapiirroksena. Heatmapper tunnistaa Wi-Fi-verkot automaattisesti ja näyttää ne kartalla tai ruudukossa.

3) Yksi parhaista ohjelmista Wi-Fi-lämpökarttojen luomiseen Akryyli WiFi-lämpökartat, hyvä ammattimainen työkalu verkkoyhteyksien analysointiin kaavioiden ja yksityiskohtaisten tilastojen avulla verkkoyhteysongelmien tunnistamiseksi. Kun olet ladannut kartan, käytä kannettavaa tietokonetta ja kulje ympäri taloa saadaksesi tarkat tiedot verkon kattavuudesta.

4) PRTG-työpöytä on ammattimainen ohjelma verkon valvonta, saatavana vakaana versiona Windows-käyttöjärjestelmään. Tämä ohjelma on täysin ilmainen ja tarjoaa paljon hyödyllisiä toimintoja erityisesti niille, jotka haluavat seurata yritysverkkojen kattavuutta, vaikka kotiverkon kartta olisi mahdollista luoda. Sovellus tukee automaattista verkon etsintää ja graafisen kartan luomista kaikista liitetyistä laitteista.

Johtopäätökset

Yllä näkyvät sovellukset ja työkalut ovat tällä hetkellä parhaita Wi-Fi-verkkokartan luomiseen ja siten signaalin paranemispaikan selvittämiseen ilman omaisuuksia. Tärkeintä on ladata talon, yrityksen tai naapuruston pohjapiirros ja piirtää sitten kartta Wi-Fi-signaalista kävelemässä kannettava tietokone kädessä.

Kartan puuttuessa eri Wi-Fi-verkon signaalivoimakkuus näkyy ruudukossa, joka on yhtä hyödyllinen ja intuitiivinen. Peittamalla ympäristön jokainen nurkka havaitaan kuolleet kohdat, vahvimmat signaalipisteet ja kaikki käytettävissä olevat verkot.

Kun olet tunnistanut kuolleet kohdat talosta tai huoneista, joissa signaali ei ole kovin hyvä, suosittelemme, että luet välittömästi oppaamme kuinka lisää wifi-signaalin vastaanottoa Ja kuinka parantaa kotisi Wi-Fi-yhteyttä ja laajentaa langatonta vastaanottoa.

Muita hyödyllisiä sovelluksia verkkojen skannaukseen löytyy oppaasta Wi-Fi-verkon skannerisovellus Androidille.

Indeksi
  1. 1) Sovellus Wi-Fi-lämpökarttojen luomiseen
  2. 2) Ohjelmat Wi-Fi-verkkokartan luomiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up