Windows 10 -näytön kosketusnäppäimistön poistaminen käytöstä - nopeaa ja helppoa

Kosketusnäppäimistö voi olla erittäin hyödyllinen, mutta jos sinulla on fyysinen näppäimistö, sen käyttäminen ei ole kovin järkevää. Siksi tänään aiomme opettaa sinulle Windows 10:n kosketusnäppäimistön poistaminen käytöstä – nopeaa ja helppoa.

Kosketusnäppäimistön tai näyttönäppäimistön poistaminen käytöstä Windows 10:ssä on hyvin yksinkertainen prosessi. Seuraavien kautta opetusohjelma Toivomme, että voit suorittaa prosessin ilman suurempia vaikeuksia. Toisaalta, älä sekoita virtuaalisen näppäimistön aktivoimista näytöllä siihen, mitä näytämme sinulle tänään.

Indeksi

  Windows 10 kosketusnäppäimistö

  Uusimmissa Windowsin versioissa, Windows 10:ssä tarkempi, kosketusnäppäimistötoiminto on integroitu, koska käyttöjärjestelmä on suunniteltu käytettäväksi myös kannettavissa tietokoneissa ja tableteissa, joissa on kosketustoiminnotjotka saavutetaan aktivoimalla kosketusnäyttötila Windows 10:ssä.

  Joka tapauksessa, jos omistat fyysisen näppäimistön, tämän ominaisuuden jatkuva esiin nouseminen voi olla todella ärsyttävää. Tästä syystä tänään näytämme sinulle kuinka poista kosketusnäppäimistötoiminto käytöstä tai näyttönäppäimistöllä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä

  Kosketusnäytön näppäimistön poistaminen käytöstä Windows 10:ssä - Nopea ja helppo

  On olemassa useita tapoja poistaa näytön näppäimistö tai kosketusnäppäimistö käytöstä Windows 10:ssä. Voit kokeilla kutakin niistä, jos jokin niistä ei toimi sinulle. Lue seuraavat tiedot, jotka olemme laatineet, jotta voit poista kosketusnäppäimistö kunnolla käytöstä.

  Poista käytöstä kosketusnäppäimistö käynnistystoiminnoilla

  Helpoin tapa poistaa kosketusnäppäimistö käytöstä on napsauttaa hiiren kakkospainikkeella Windowsin käynnistystä ja ymmärtää, että "Näytä kosketusnäppäimistön painike" on aktivoitu. Kosketusnäppäimistön kuvakkeen pitäisi nyt ilmestyä näytön oikeaan alakulmaan.

  Aktivoidaksesi tai deaktivoidaksesi sen, sinun tarvitsee vain painaa kahdesti sitä pientä näppäimistöä, joka näkyy oikeassa alakulmassa. Tällä tavalla sinun pitäisi pystyä poistamaan kosketusnäppäimistö oikein, toisaalta, jos haluat jättää sen aktiiviseksi, muista, että voit myös muuttaa kosketusnäppäimistön kokoa helposti Windows 10:ssä mukautumaan se tarpeisiisi.

  Poista kosketusnäppäimistö käytöstä ohjauspaneelin kautta

  Yksi menetelmistä poistaa näytön näppäimistö, voit tehdä sen esteettömyysvaihtoehtojen kautta, jotka löytyvät Windows-käyttöjärjestelmän klassisesta ohjauspaneelista. Jos haluat oppia suorittamaan tämän toimenpiteen yksinkertaisimmalla tavalla, sinun tarvitsee vain lukea seuraavat tiedot:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on mennä ohjauspaneeliin, tehdäksesi tämän painamalla käynnistyspainiketta ja etsimällä "Ohjauspaneeli"Kun tulos tulee näkyviin, paina tätä vaihtoehtoa.
  2. Useista löytämistämme vaihtoehdoista sinun on löydettävä esteettömyyskeskus, kun löydät sen, napsauta sitä.
  3. Tämä osio näyttää kaikki esteettömyysvaihtoehdot, joita voimme käyttää järjestelmässä. Näistä vaihtoehdoista löytyy "Käytä tietokonetta ilman ohjattua toimintoa tai näppäimistöä", sinun on napsautettava sitä.
  4. Näytön yläreunasta löydät välilehden "Kirjoita osoitinlaitteella" ja alla on vaihtoehto "Käytä näyttönäppäimistöä", jotta voit poistaa kosketusnäppäimistön oikein käytöstä Windows 10 -näytössä esteettömyysvaihtoehtojen kautta, sinun on poistettava vaihtoehto käytöstä "Käytä näyttönäppäimistöä".

  Järjestelmäasetusten kautta

  Toinen tapa, jolla näyttönäppäimistö tai kosketusnäppäimistö voidaan poistaa käytöstä oikein, on järjestelmän määritysvaihtoehtojen kautta. Noudata tätä menetelmää noudattamalla alla mainitsemiamme vaiheita:

  1. Ensimmäinen asia on mennä alkuun, kirjoittaa sinne "Asetus", paineita tähän vaihtoehtoon.
  2. Etsi "Esteettömyys"-osio ja napsauta sitä.
  3. Näet näytön vasemmassa reunassa useita vaihtoehtoja, sinun on paikattava osio "Vuorovaikutus" ja napsauta sitten "Näppäimistö" -vaihtoehtoa.
  4. Näytön yläreunassa näkyy osio "Käytä laitetta ilman fyysistä näppäimistöä". Sen alla on vaihtoehto "Käytä näyttönäppäimistöä." Nyt sinun on poistettava tämä vaihtoehto käytöstä ja tällä tavalla poistat kosketusnäppäimistön kokonaan käytöstä.

  Toisaalta, kuten näet, edellinen opetusohjelma on suunniteltu erityisesti kosketuslaitteille. Entä jos haluat asentaa Windowsin Android-matkapuhelimeen tai -tablettiin? Totuus on, että on olemassa tapoja suorittaa yllä oleva toimenpide.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up