Windows 8 Mail -sovelluksen määrittäminen käyttämään POP-postia

Käytätkö Windows 8 Mail -sovellusta oletussähköpostiohjelmana? Jos kyllä, tiedät, että yksi sen rajoituksista on POP-protokollan (Post Office Protocol) tuen puute. Tästä syystä monet Windows 8 -käyttäjät käyttävät mieluummin muita sähköpostiohjelmia tai yksinkertaisesti verkkoselainta sähköpostien lukemiseen. Jos sinulla on etäpostilaatikko, joka tukee vain POP-protokollaa, näin voit määrittää Mail-sovelluksen ja huijata sen käyttämään POP-postia.

Tässä on selitys niille, jotka ihmettelevät POP:n ja IMAPin eroa.

Outlookin määrittäminen lähettämään ja vastaanottamaan POP-postia

1. Siirry osoitteeseen Outlook.com. Kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda uuden tilin.

2. Kun olet kirjautunut sisään, siirry kohtaan Asetukset, pieni rataskuvake, joka löytyy verkkosivuston oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse sitten avattavasta valikosta Asetukset.

4. Valitse "Tilin hallinta" -valikosta "Sähköpostitilit".

5. Napsauta Sähköpostitilit-kohdassa Lisää lähetys- ja vastaanottotili.

6. Sinut ohjataan toiselle sivulle, joka näyttää tilitiedot. ÄLÄ LISÄÄ sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Napsauta sen sijaan "Lisäasetukset".

7. Sivu laajenee ja näyttää POP-asetukset, joilla pääset tilillesi. (Katso alla oleva kuvakaappaus).

8. Tällä tavalla määrität Outlookin vastaanottamaan sähköpostit POP Mail -tililtä. Kirjoita tiedot kenttään palvelimesi POP-asetusten perusteella.

9. Napsauta "Seuraava" ja odota, että Outlook määrittää tilisi.

Huomautus: Varmista, että POP-postin edelleenlähetys palvelimellesi on käytössä (esim. Gmailissa) virheiden välttämiseksi. Siirry kohtaan Gmailin asetukset -> Edelleenlähetys ja POP/IMAP ja ota POP ja edelleenlähetys käyttöön.

10. Määrityksen jälkeen sinut ohjataan uudelle sivulle, jossa kysytään, haluatko "luoda uuden kansion" vai lisätä "Saapuneet-kansioosi" kun vastaanotat sähköposteja. On suositeltavaa tallentaa se Outlookin Saapuneet-kansioon. Napsauta "Tallenna".

Määritä Windows Mail lähettämään ja vastaanottamaan sähköpostia Outlookista

Seuraavaksi sinun on lisättävä aiemmin Windows Mailissa määrittämäsi sähköpostitili. Jos olet jo lisännyt tilin, voit ohittaa tämän vaiheen. Muussa tapauksessa jatka loppuun.

1. Aktivoi Charms Bar, "Windows-näppäin + C" käynnistääksesi Mail-sovelluksen.

2. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Tilit; napsauta "Lisää tili" ja sitten Outlook. Anna sähköpostiosoite ja salasana, niin olet valmis käyttämään POP Mail -kokemusta.

3. Anna sähköpostiosoite ja salasana, niin olet valmis käyttämään POP Mail -kokemusta.

Kerro minulle mielipiteesi tästä tempusta ja jaa meille, jos pidät siitä hyödyllisenä.

Indeksi
  1. Outlookin määrittäminen lähettämään ja vastaanottamaan POP-postia
  2. Määritä Windows Mail lähettämään ja vastaanottamaan sähköpostia Outlookista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up