Windows Windows 7: n asentaminen ulkoiselle USB -kiintolevylle[Debe leerse] ◁

Kuten luultavasti tiedät, vaikka Windows 7 voidaan asentaa ulkoiselta kiintolevyltä, sitä ei voida asentaa ulkoiselle kiintolevylle oletusasetuksilla. Tässä on täydellinen ratkaisu kaikille käyttäjille, jotka odottavat hyvää ratkaisua Vistan, Windows 7: n ja Windows Server 2008 R2: n asentamiseen ulkoiselle kiintolevylle.

Vaikka Windows tunnistaa ja näyttää USB -kiintolevyn asennusnäytössä, se ei salli Windowsin asentamista siihen. Kun yrität asentaa Windows 7: n ulkoiselle asemalle, näyttöön tulee virheilmoitus "Windowsia ei voi asentaa tälle levylle".

Joten jos haluat asentaa Windows 7: n ulkoiselle kiintolevylle, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita. Toimenpide on yksinkertainen, mutta sinun on ensin asennettava Windowsin automaattinen asennuspaketti (WAIK) saadaksesi joitain tiedostoja. Haluamme kiittää fujianabc @ boot-land -foorumia tästä ratkaisusta.

Vaatimukset:

# Ulkoinen kiintolevy, joka on alustettu NTFS -tekniikalla

# Windows 7 -asennustiedostot (jos sinulla on Windows 7 ISO, asenna se ilmaisella Virtual Clone Drive -ohjelmistolla)

# Windowsin automaattinen asennussarja (ilmainen lataus Microsoftilta)

HUOMAUTUS: Varmista ennen toimenpiteen aloittamista, että ulkoisella kiintolevyllä on vähintään 15 Gt vapaata tilaa. Vaikka emme aio poistaa ulkoisen kiintolevyn sisältöä, suosittelemme, että teet varmuuskopion ulkoisen kiintolevyn sisällöstä ennen tämän oppaan kokeilua.

Indeksi

  Asenna Windows 7 USB -asemaan helposti

  Vaihe 1 . Luo kaksi nimettyä kansiota Windows -tiedostot ja WAIK -tiedostot työpöydälläsi tai muulla asemalla, jossa on vähintään 5 Gt vapaata tilaa.

  Vaihe 2: Lataa ZIP -tiedosto täältä ja poista sisältö WAIK Files -kansioon. Ennen asennuksen aloittamista sinulla on oltava kolme tiedostoa: Bcdboot.exe, Bootsect.exe ja Imgex.exe. Nämä tiedostot voidaan hankkia vain asentamalla Windows -automaattinen asennussarja Windows 7: lle Windows -tietokoneellesi. Kun olet asentanut WAIKin, etsi nämä tiedostot Windowsin asennusasemalta saadaksesi ne. Kun sinulla on nämä kolme tiedostoa, kopioi ne edellisessä vaiheessa luomallesi WAIK Files -kansioon.

  Vaihe 3: Kopioi Windows 7: n asennus -DVD: n koko sisältö kansioon Windows -tiedostot .

  Vaihe 4: Seuraava vaihe on suorittaa tiedosto Asentaja. Cmd järjestelmänvalvojana (napsauta hiiren kakkospainikkeella installer.cmd ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana). Ensimmäisellä näytöllä sinua pyydetään painamaan Tulla sisään jatkaa.

  Vaihe 5: Lehdistö Tulla sisään -näppäintä löytääksesi Windowsin tiedostot -kansiossa olevan install.wim -tiedoston. Install.wim -tiedosto sijaitsee Lähteet -kansiossa (Windows Files / Sources / install.wim).

  Vaihe 6: Nyt sinun on valittava Windows 7 -versio, jonka haluat asentaa ulkoiselle kiintolevylle. Voit valita painoksen syöttämällä näytössä näkyvän hakemistonumeron. Kirjoita esimerkiksi "5" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Tulla sisään valitaksesi Ultimate edition.

  Vaihe 7: Seuraava vaihe on ulkoisen kiintolevyn kirjaimen syöttäminen. Kirjoita aseman kirjain (esim. L) ja paina Esitellä .

  Vaihe 8: Kirjoita nyt ACTIVE -osion aseman kirjain ja paina Enter -näppäintä. Yleensä "C" on aktiivinen osio. Löydät aktiivisen osion avaamalla Windowsin levynhallintatyökalun (tyyppi diskmgmt.msc Käynnistä -valikon hakualueella ja käynnistä se painamalla Enter).

  Vaihe 9: Lopuksi asennusohjelma kysyy sinulta aseman kirjainta, jonka olet asentanut Windows 7: n asentamiseksi, onko se USB -kiintolevy vai ei. Kun asennat Windows 7: ää ulkoiselle kiintolevylle, kirjoita " JA ”Ilman ajanvarausta ja lehdistöä Tulla sisään näppäintä.

  Napsauta lopuksi Tulla sisään näppäintä uudelleen aloittaaksesi Install.wim -tiedostojen purkamisen. Tämä saattaa kestää muutaman minuutin. Kun olet valmis, sinua kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen, jotta voit jatkaa normaalia Windows 7 -asennusmenettelyä.

  Vaihe 10: Käynnistä tietokone uudelleen ja viimeistele Windows 7: n asennus ulkoiselle kiintolevylle noudattamalla tavallista Windows 7 -asennusmenettelyä. Tietokone käynnistyy uudelleen kaksi tai kolme kertaa asennuksen aikana.

  Huomaa, että asennus voi olla hitaampi, jos asennat Windows 7: n ulkoiselle kiintolevylle.

  Vaihe 11: Kun asennus on valmis, olet valmis menemään. Voit asentaa kaikki ohjaimet ja muut ohjelmat aloittaaksesi tietokoneen parhaan Windows -version käytön.

  Huomautus: Olemme kokeilleet tätä asennustapaa Windows 7 x86 -maku Seagaten ulkoisella USB -kiintolevyllä . Mutta sen pitäisi toimia hyvin myös x64: n kanssa. Käyttäjät, jotka haluavat kuljettaa Windows 7: n USB -muistitikulla, voivat seurata oppaamme Windows 7: n kuljettamisesta USB -muistitikulla.

  PÄIVITTÄÄ: Jos sinulla on ongelmia tämän oppaan kanssa, lue oppaamme Windows 7: n asentamisesta USB -laitteeseen helposti saadaksesi helpot ohjeet.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up