Windows Windows 7: n asentaminen USB -tikulle / kiintolevylle[Easy Way] ◁

Kuten luultavasti tiedät, toisin kuin sen seuraaja, mikään Windows 7 -versioista ei salli Windows 7: n asentamista USB -muistitikulle / kiintolevylle ja sitten Windows 7: n käynnistämistä USB -muistista. Niille, joilla ei ole sitä, Windowsin asentaminen USB: ltä on täysin erilainen kuin Windowsin asentaminen USB: ltä. Ensimmäisessä tapauksessa käytämme USB: tä käynnistysvälineenä Windowsin asentamiseen, ja toisessa asennamme Windowsin USB -asemaan ja käynnistämme Windowsin siitä.

Jos haluat asentaa Windowsin USB -muistitikulle tai USB -kiintolevylle, tämä on helpoin tapa asentaa Windows 7 USB: lle ja käynnistää se. Sinun ei tarvitse ladata monimutkaisia ​​komentosarjoja tai suorittaa komentoja Windows 7: n asentamiseksi USB: lle.

Tässä oppaassa aiomme näyttää yksinkertaisimman tavan asentaa Windows 7 USB -muistitikulle tai USB -kiintolevylle ja käynnistää Windows 7 siitä.

Tarvitsemasi asiat:

# Windows 7 ISO-kuvatiedosto (32- tai 64-bittinen)

# WinToUSB (tarkista latauslinkit vaiheesta 2)

# 16 Gt + USB -muistitikku tai kiintolevy (8 Gt: n aseman pitäisi toimia, mutta sitä ei voi vahvistaa)

Indeksi

  Windows 7: n asentaminen USB -muistitikulle tai kiintolevylle

  Vaihe 1: Aloita toimenpide liittämällä USB -muistitikku tai kiintolevy Windows 7/8 -tietokoneeseen. Varmuuskopioi kaikki tiedot ennen kuin jatkat, koska asema poistetaan.

  Vaihe 2: Seuraava vaihe on ladata WinToUSB -ohjelmisto käymällä tällä virallisella sivulla. WinToUSB on yhteensopiva Windows 7/8 32- ja 64 -bittisten kanssa. Suorita ladattu asennustiedosto ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita. Voit asentaa WinToUSB: n Windows 7: ään tai Windows 8: een.

  Vaihe 3: Käynnistä WinToUSB -ohjelmisto. Napsauta aloitusnäytössä ISO -tiedostoruudun vieressä olevaa painiketta, jos haluat etsiä Windows 7: n ISO -kuvatiedoston, ja avaa se napsauttamalla OK -painiketta. Valitse sitten Windows 7 -versio, jonka haluat asentaa USB -muistille.

  Napsauta Seuraava -painiketta jatkaaksesi seuraavaan vaiheeseen.

  Kun valitset USB -aseman, näet varoitusikkunan, jossa lukee ”Valittu laite on alustettava”. Oletko varma, että haluat jatkaa? " viesti. Jatka napsauttamalla Kyllä -painiketta.

  Vaihe 5: Lopuksi sinua pyydetään valitsemaan järjestelmäosio ja USB -aseman käynnistysosio. Jos et ole osioinut USB -asemaasi, voit valita saman osion (koko aseman) kuin järjestelmäosion sekä käynnistysosion (katso kuva). Ja jos sinulla on kaksi tai useampia osioita, valitse yksi osio käytettäväksi käynnistysosiona ja sitten toinen osio, jossa on vähintään 16 Gt tilaa järjestelmäosiona.

  Aloita Windows 7: n asentaminen USB -asemaan napsauttamalla Seuraava -painiketta. Tämä prosessi voi kestää tunteja riippuen USB -aseman nopeudesta ja järjestelmän yleisestä suorituskyvystä. Siinä kaikki!

  Jotta voit käynnistää tämän Windows 7: n käynnistettävän USB: n, sinun on otettava USB -käynnistystoiminto käyttöön BIOS / UEFI -järjestelmässä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up