Windows Windows 7: n asentaminen VirtualBoxiin ◁

Kuten luultavasti tiedät, Microsoft julkaisi kauan odotetun Windows 7 -käyttöjärjestelmän muutamaa tuntia myöhemmin. Uusi käyttöjärjestelmä on erittäin vakaa ja myös erittäin nopea.

Jos et jostain syystä ole valmis käyttämään sitä pääkäyttöjärjestelmänä, voit silti käyttää tätä kaunista käyttöjärjestelmää nykyisen käyttöjärjestelmäsi kanssa (XP tai Vista) käyttämällä virtuaalisia sovelluksia, kuten Microsoft Virtual PC 2007, Virtual Box ja VM Ware .. Windowsiin on jo näytetty Windows 7: n asentaminen Microsoft Virtual PC (VPC) 2007: een.

Tässä oppaassa näytämme, kuinka Windows 7 asennetaan XP- tai Vista -käyttöjärjestelmään Virtual Boxin avulla.

Indeksi

  Vaiheet Windows 7: n asentamiseksi VirtualBoxiin

  1. Ensin sinun on ladattava Virtual Box (se on ilmainen) ja myös Windows 7 RC (lataa Windows 7 RC).

  2. Asenna Virtual Box noudattamalla näytön ohjeita (se on erittäin helppoa).

  3. Suorita Virtual Box -ohjelma nähdäksesi Virtual Boxin rekisteröinti -valintaikkunan. Täällä voit halutessasi syöttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua antaa nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi, napsauta Peruuta -painiketta.

  4. Napsauta Sun VirtualBox -ikkunassa New (Uusi) -painiketta käynnistääksesi ohjatun uuden virtualisointikoneen.

  5. Napsauta Seuraava ja kirjoita uuden virtuaalikoneen nimi, valitse käyttöjärjestelmän tyypiksi Microsoft Windows ja valitse versio Windows 7. Jatka napsauttamalla Seuraava.

  6. Täällä sinun on varattava muisti uudelle virtuaalikoneelle (Windows 7). Muistin koko on valittava järjestelmään asennetun RAM -muistin mukaan. Koska Microsoft suosittelee vähintään 1 Gt RAM -muistia Windows 7: lle, kirjoita 1024 Mt oikeassa laatikossa. Napsauta uudelleen Seuraava.

  7. Seuraavassa näytössä sinun on luotava uusi kiintolevy valitsemalla Luo uusi kiintolevy -vaihtoehto. Seuraava -painikkeen avaaminen avaa ohjatun uuden uuden virtuaalisen levyn luomisen. Napsauta Seuraava. Ole hyvä ja valitse Dynaaminen tallennustilan laajennus koska tämä tallennustila vie aluksi hyvin vähän tilaa fyysisellä kiintolevyllä. Se kasvaa dynaamisesti (määritettyyn kokoon), kun vieraskäyttöjärjestelmä palauttaa levytilaa.

  Vaihtoehtoisesti voit myös valita kiinteän koon tallennustilan. Kuten nimestä voi päätellä, kiinteän kokoinen tallennustila ei kasva. Napsauta jälleen Seuraava -painiketta.

  8. Valitse virtuaalisen kiintolevyn koko. Oletuksena 20 Gt on varattu. Kuten Microsoft suosittelee 16 Gt vapaata levytilaa 32-bittiselle Windows 7: lle ja 20 Gt Windows 7 64-bittiselle levylle Käytämme oletus 20 Gt virtuaalilevyn koona. Voit kuitenkin muuttaa sitä, jos sinulla ei ole tarpeeksi vapaata tilaa. Varmista kuitenkin, että olet varannut yli 16 Gt. Viimeistele virtuaalilevyn asennus napsauttamalla Seuraava ja sitten Valmis.

  9. Aloita seuraava vaihe varmista, että olet ladannut Windows 7 RC ISO.

  10. Valitse vasemmasta ruudusta Windows 7 RC ja aloita Windows 7: n määritykset, kuten RAM ja levytila, napsauttamalla Asetukset.

  11. Aloita Windows 7 RC: n asennus Virtual Boxiin napsauttamalla Käynnistä -painiketta. Näet viestin isäntäavaimesta. Lue vain se huolellisesti ja napsauta OK nähdäksesi ohjatun alkuasennustoiminnon.

  12. Valitse asennusväline, jota haluat käyttää asennuksessa. Valitse käyttämäsi medialähteeksi Kuvatiedosto Windows 7 ISO -tiedosto asennusta varten. Jos sinulla on Windows 7 DVD, valitse DVD -asemaan isäntäaseman kirjain. Aloita asennus napsauttamalla Seuraava ja sitten Valmis.

  13. Windows 7 -asennusprosessi käynnistyy muutaman sekunnin kuluttua. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

  14. Windows 7 on jo asennettu VirtualBoxiin. Pidä hauskaa Windows 7: n kanssa!

  PR: odota… Minä odotan…. L: odota…. LD: odota… Minä odotan…. odottaa…. Alue: odota… Liikenne: odota… Hinta: odota…. C: odota….

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up