Windowsin käynnistäminen tai sisäänkirjautuminen USB-muistitikulla (esimerkki)

Jos sinulla on ollut ongelmia tietokoneen kanssa päästäksesi sisään Windows, tämä artikkeli kiinnostaa sinua varmasti. Tarjoamme sinulle toisen vaihtoehdon: käynnistä windows USB-muistitikulla Saapas. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa vianmääritystyökalut aseman virheen löytämiseksi.

Voit jopa aloittaa a käyttöjärjestelmä eri. Selitämme ensin, kuinka tarvittavat järjestelmätiedostot tallennetaan, jotta se käynnistyy sujuvasti, ja sitten kuinka BIOS määritetään suorittamaan se.

Indeksi

  Vaihe yksi: Luo käynnistettävä USB

  On sovellus, joka helpottaa tätä tehtävää, sitä kutsutaan nimellä Rufus. Lataa uusin versio. Se on erinomainen työkalu Windowsille, sen avulla voit tehdä käynnistysmuistin ja luoda käynnistysmekanismeja ulkoisista asemista, kuten USB-tikulta, ja se on ilmainen. Se ladataan pakattuna tiedostona, jonka laajennus on .rar, ja purat sen WinRarilla. Kun suoritat sen, se on todennäköisesti englanniksi, joten noudata näitä ohjeita:

  • Valitse maaseutulaitteessa asema, jossa USB-käynnistyslaite sijaitsee.
  • Tiedostojärjestelmässä oletusarvoinen järjestelmä on yleensä FAT32. Joskus valitsemasi ISO ei ole yhteensopiva FAT32:n kanssaJos tämä on sinun tapauksesi, älä huoli, ohjelma muuttaa sen automaattisesti. Esimerkki: Jos valittava järjestelmä on Windows 8.1, muutos NTFS:ään tapahtuu välittömästi.
  • New Volume -etiketissä laitamme USB:n nimen. Muuten järjestelmä tekee sen puolestasi.
  • Napsautamme laatikossa, jossa on yksikön kuvake ja CD-levy. Ikkuna avautuu, josta voit valita ISO-tiedosto liitettäväksi USB-liitäntään.
  • Nyt painamme Start. Odotamme muutaman minuutin, kun viesti ilmestyy palkkiin Valmis, voit painaa Sulje ja valmis. Jo tässä vaiheessa voimme käynnistää Windowsin USB-muistitikulla.

  Toinen vaihe: Käynnistä tai käynnistä Windows pendrivestä

  • Kun käynnistät tietokoneen uudelleen, meidän on oltava tietoisia näytön alareunasta ja etsittävä lausetta: "Paina (osoittaa näppäintä) siirtyäksesi asennukseen". Siirry BIOSiin painamalla näppäintä.
  • Sisään päästyämme etsimme välilehteä tai vaihtoehtoa, jossa lukee SAAPAS.usb liitetään tietokoneeseen
  • Laitoimme USB-aseman ensimmäiselle paikalle. BIOSin alaosassa oleva laatikko on erittäin hyödyllinen, se osoittaa suuntanäppäimet, joita käytetään laitteen sijoittamiseen.
  • Painamme F10-näppäin tallentaaksesi muutokset ja poistuaksesi. Ja se käynnistää tietokoneen uudelleen. Muista pitää pendrive kytkettynä tietokoneeseen, kun käynnistät uudelleen. Ja valmis.

  Muistutukset

  Jos aiot käynnistää käyttöjärjestelmän usein pendriveltä, on suositeltavaa määrittää BIOS-järjestys: Ensin USB, CD, kiintolevy. Joten tietokone käynnistyy ensimmäisellä vaihtoehdolla. Muuttamalla BIOS-parametreja vaarannamme odottamattomien haittojen tai PC-vian. Jos et ole perehtynyt BIOSin muokkaamiseen, suosittelemme tehdä erityisiä muistiinpanoja tekemisistäsi, jos sinun on kumottava muutokset.

  Sinun on täytynyt ladata ISO-kuva siitä käyttöjärjestelmästäsi, jolla aiot aloittaa. Microsoftilla on web-sivu, joka mahdollistaa Windows 7 -levykuvan latausvaihtoehdon, ja jos viitataan Windows 10:een, sillä on oma työkalunsa.

  On nimeltään Median luontityökalu. Kun lataat sen, suorita se ja sitten se alkaa toimia. Voimme luottaa myös toiseen erittäin hyödylliseen työkaluun, nimeltä YUMI. Sen käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja sitä voidaan käyttää sekä Linuxissa että Windowsissa.

  Olemme toimittaneet sinulle useita työkaluja, jotta voit käyttää itsellesi parhaiten sopivaa ja Windowsin käynnistäminen tai sisäänkirjautuminen USB-muistitikulla ei ole ongelma. Näiden tekniikoiden hallitseminen säästää päänsärkyä, koska virheet ovat usein yleisiä käyttöjärjestelmää käynnistettäessä. Toivomme, että hyödynnät tätä tietämystä parhaalla mahdollisella tavalla. Halutessasi voit jakaa kokemuksesi kanssamme.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up