Zombie-pelejä Androidilla ja iPhonella, pelottavia ja ilmaisia

15 pelottavaa ja ammuntapeliä, joissa voit tappaa zombeja Android-matkapuhelimille ja -tableteille, iPhonelle ja iPadille

Zombit ovat aina pelottavimpia hirviöitä, sellaisia, joiden kanssa ei oikein voi järkeillä, joilla ei ole tunteita ja jotka haluavat vain syödä ihmisten aivot tai kasvattaa laumaa tartuttamalla uusia terveitä ihmisiä.

Zombit ovat nyt menestyneiden elokuvien ja TV-sarjojen päähenkilöitä, ja joka vuosi julkaistaan ​​elokuvia ja uusia menestyneitä TV-sarjoja (kuten The Walking Dead). Siksi ei ole sattumaa, että Zombie-pelit ovat erittäin menestyviä, jopa puhelimilla ja tableteilla.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle parhaat Zombie-pelejä Android-puhelimille ja iPhonelle, suosien ilmaisia ​​pelejä, jotka ovat saatavilla kaikille alustoille. Näissä peleissä voimme esiintyä sekä zombilaumasta selviytyneinä että itse zombeina, joten voimme pelata yksin verkkomoninpelissä molemmissa rooleissa.

1) GunZombie Hellgate on zombie-peli saatavilla iPhone ja varten Android. GunZombie on yksi suosituimmista Google Play Kaupan peleistä ja sovelluksista, hauskoja ja yksinkertaisia, 3D-firman räiskintälajissa. FPS-peleille tyypillisessä 3D-näkymässä tässä pelissä ei ole liikettä, seisot paikallaan sinua kohti tulevien zombilaumojen edessä ja sinun on ammuttava tappaaksesi mahdollisimman monta.
Pelin edetessä zombilaumoista tulee yhä enemmän ja kiihkeämpiä, mutta aseet myös tehostuvat ja taso nousee. Tämä ei ole peli ihmisille, joilla on hitaita refleksejä, vaan sinun on ammuttava aina ilman, että joudut liian hajamielisiksi, hirviömäisten, mies- ja naispuolisten, todella pahojen zombien kanssa. Grafiikka on erittäin tarkkaa ja erittäin kauhua, pelissä ei ole tarinaa eikä strategiaa, se on vain tasoihin jaettu sarjaampuja.

2) Zombie Huntersaatavilla Android Ja iPhoneelämme seikkailun maailmassa, joka on täynnä zombeja, ja meidän on ammuttava kaikki kohtaamamme zombit, kaikilla eri tasoilla ja hyvin vaihtelevilla tehtävillä loppuun asti.

3) Kuolemaanladattavissa iPhonelle Ja Android, on erittäin nopea, haastava, pelottava, jännittävä ensimmäisen persoonan zombie-räiskintäpeli, kuten paras Walking Dead -jakso. Et koskaan lakkaa liikkumasta ja joudut taistelemaan tuhansia eläviä kuolleita vastaan ​​leirien ympärillä syömättä.

4) Kuolleisiin 2saatavilla Android Ja iPhone, on jatkoa aiemmin nähtylle pelille ja monessa suhteessa kauniimpi grafiikan näkökulmasta, ja siinä on paljon tapettavia zombeja. Toisin kuin edeltäjänsä, Into the Dead 2 on tarinavetoinen peli, jossa selvitään mahdollisimman pitkään, päästään turvapisteeseen ja siirrytään seuraavalle tasolle.

5) Kuolleet triggeritsaatavilla iPhonelle Ja Androidille, on todellinen liikkuva räiskintäpeli, jossa sinun täytyy tappaa matkan varrella kohtaamasi zombit ja suorittaa tehtäviä kullakin tasolla. Jokaisella tasolla kohtaamme hirvittäviä zombeja, joilla on veriset silmät, nälkäisiä ja erittäin vihaisia ​​ja jotka on pidettävä poissa meistä kaikin tavoin. Grafiikka on huippuluokkaa, mutta peli ei ole kovin helppo pelata kosketusnäytön ohjaimilla.

6) Kuollut laukaisu 2ladattavissa Android ja varten iPhoneon jatkoa erittäin suositulle zombie-ampujalle, ja siinä on mielenkiintoinen moninpelitila, jossa meidän on tehtävä yhteistyötä jatkaaksemme ja kukistaaksemme edessämme olevan zombilauma.

7) KUOLLUT KOHDE: Zombitsaatavilla Android ja varten iPhone, on todella voimakas, huono, pelottava, erittäin raju Zombie-räiskintäpeli, joka ei kiinnitä liikaa huomiota hienovaraisuuteen, ampuja, jonka näkökulma on hahmon takana. Aloitamme hitaista ja kömpelöistä zombeista, ja seuraavilla tasoilla joudumme tappamaan yhä nopeampia ja aggressiivisempia hirviöitä, jotka eivät halua pudota alas edes tyhjennettyään luoteja. Helppo oppia ja pelata, tämä on ehkä hauskin ja toiseksi paras peli tällä listalla.

8) Zombie Frontier 3saatavilla Android ja varten iPhone, on peli, jossa meidän on ammuttava zombeja tarkkuuskiväärillä subjektiivisesti. Tässä pelissä vaaditaan hyvää tähtäystä kaukaa ja on mahdollista saada enemmän pisteitä ja etuja saavuttamalla peräkkäisiä päälaukauksia.

9) Kuollut vaikutus 2ladattavissa Android Ja iPhone, on jatko-osa Dead Effectille, erittäin väkivaltainen (kielletty alle 17-vuotiailta), jossa sinun täytyy ampua, juosta ja puolustaa itseäsi Zombie-apokalypselta. Dead Effect 2 on parantunut huomattavasti ensimmäisessä pelissä upealla grafiikalla, upealla tarinalla ja erittäin koukuttavalla pelattavuudella.

10) Tappamaton on erittäin suosittu peli saatavilla iPhonelle Ja Android. Se on erinomainen kauhugenren kolmiulotteinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa on erittäin pahoja ja nälkäisiä zombeja tappaa.

11) Kuolleiden kapina: HULLUT zombitladattavissa Android, on erittäin hauska ja nopea peli, FPS-räiskintäpeli, jossa sinun täytyy tappaa kaikki zombit joka kadulla. Pelissä on myös PvP-taistelutila, eri paikkoja, erilaisia ​​pelitiloja ja paljon aseita ampumiseen.

12) Kävelevä kuollut se ei voi puuttua zombiepelien luettelosta, vaikka se ei olisikaan ampuja, vaan upea valintaperusteinen graafinen seikkailu. Itse asiassa se on kuin toistaisi Walking Dead -televisiosarjan uutta sarjaa uusilla hahmoilla ja alkuperäisellä tarinalla, jossa tekemäsi valinnat vaikuttavat juoneen. Walking Dead -pelin voi aloittaa ilmaiseksi lataamalla sovelluksen Android Ja iPhone).

13) Toinen erittäin mielenkiintoinen zombie-peli on Zombie-tsunamisaatavilla Android ja varten iPhone. Tässä pelissä meidän täytyy hallita tuhoisia zombeja ja voittaa yli 300 tehtävää 11 eri ympäristössä käyttämällä erikoisvoimia ja bonuksia muuttaaksemme zombeiksi ja/tai syödäksemme mahdollisimman monta ihmistä. Pelitilat sisältävät myös online-moninpelin ystävien haastamiseksi.

14) Zombie-peleistä, joita voimme kokeilla, se erottuu Kävelevä zombie 2joka perustuu löyhästi The Walking Deadiin ja saatavilla Android ja varten iPhone.
Tässä pelissä meidän on taisteltava selviytyäksemme ja taistella monenlaisia ​​zombeja vastaan, mutta myös erittäin vaarallisia pomohirviöitä vastaan. Voimme liikkua vapaasti kartalla, suorittaa tarinatehtäviä ja monia sivutehtäviä, lisätä hahmon taitoja, myydä ja ostaa varusteita ja kommunikoit selviytyneiden kanssa saadaksesi erittäin hyödyllisiä etuja taistelussa.

15) Call of Duty Mobile on yksi parhaista puhelimeen saatavilla olevista ampujista ja sisältää myös zombie-tilan, joten voit pelata zombilaumoja vastaan ​​yksin tai ystävien kanssa. Jotta voimme pelata tätä erikoistilaa, meidän tarvitsee vain ladata pelisovellus Android ja varten iPhonevalitse zombietila ja yritä selviytyä zombilaumasta (jotka tulevat kartan jokaisesta kohdasta).

Johtopäätökset

Zombie-pelit voivat olla hauskoja, ja koska ne ovat ilmaisia, kannattaa asentaa ne kaikki ja pelata sitä, josta pidämme eniten, tai peliä, jota ystävämme ajoittain käyttävät, jotta pelisessiot ovat todella mukaansatempaavia ja pitkiä. .

Jatkaksemme voimme myös pelata i parhaat kauhupelit Androidille ja iPhonelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up