Avaa Chrome aina incognito-tilassa tai Firefoxissa nimettömänä

Aseta jotkin tai kaikki sivustot aina avautumaan automaattisesti incognito-tilassa yksityisessä ikkunassa Firefoxilla ja Chromella

On olemassa monia syitä käyttää incognito-selaustaesimerkiksi välttääksemme ulkoa käynnin kiusaavalla sivustolla tai avaamasta Facebookia tai Gmailia toisella tilillä tai yrittääksemme päästä johonkin tilistämme aktiivisen turvatoimien tarkistamiseksi.

Jos käytämme anonyymiä tai incognito-selausta usein tai päivittäin, voi olla erittäin hyödyllistä luoda työpöydälle pikakuvakkeita avaa Chrome ja Firefox aina incognito-tilassajotta nopeuttaisit suosituimpiin selaimiin sisältyvän jäljittämättömän tilan käyttöä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka avata Chrome aina incognito-tilassa tai Firefoxissa nimettömänä ja jotta opas olisi paljon täydellisempi, näytämme sinulle myös, kuinka voit avata vain tietyt linkit nimettömästi.

1) Avaa Google Chrome aina incognito-tilassa

Jos haluat avata Chromen aina incognito-tilassa, avaa Windows-tietokoneemme Käynnistä-valikko, etsi Chrome asennettujen ohjelmien joukosta, napsauta hiiren kakkospainikkeella ohjelman kuvaketta ja paina Avaa tiedoston sijaintinapsauta uudelleen hiiren kakkospainikkeella Google Chromen suoritettavaa tiedostoa ja siirry valikkoon Lähetä (Windows 11:stä meidän on ensin painettava Näytä lisää vaihtoehtoja) ja napsauta lopuksi Työpöytä (luo pikakuvake).

Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella juuri luomaamme pikakuvaketta työpöydälle ja napsauta kohdetta Omaisuussiirrytään välilehteen Yhteysnapsauta kenttää Kohde poistamatta mitään ja lisäämme ilmoitetun linkin loppuun merkkijonon - incognito; tehdäksesi sen ensin voimme myös poistaa kaiken sisällön Kohde ja kirjoita seuraava komento:

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --profile-directory="Default" -incognito

Lopuksi avataan välilehti Kenraali ja annetaan incognito-pikanäppäimelle esimerkiksi Chromelle uusi nimi "yksityinen Internet" tai "Clueless Chrome".

2) Avaa Mozilla Firefox aina incognito-tilassa

Avata Mozilla Firefox aina incognito on paljon helpompaa kuin Chromessa, koska incognito-prosessia hallitaan täysin erillään selaimen normaaliversiosta.

Jatka avaamalla Firefox Käynnistä-valikosta, painamalla valikkoa, jossa on kolme riviä oikeassa yläkulmassa ja napsauttamalla kohdetta Uusi anonyymi ikkuna. Kun olet avannut incognito-ikkunan, napsauta hiiren kakkospainikkeella uutta anonyymiä Firefox-kuvaketta (näkyy tehtäväpalkissa) ja paina lopuksi Kiinnitä tehtäväpalkkiin.

Vaihtoehtoisesti voimme noudattaa hyvin samanlaista menettelyä kuin Google Chromelle: luomme uuden pikakuvakkeen Firefoxille Käynnistä-valikosta, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, napsauta Omaisuusvarmistetaan, että olemme välilehdessä Yhteysmennään kentälle Kohde ja lisää merkkijono -yksityinen.

Ne, jotka haluavat komennon käyttövalmiina, voivat poistaa kentän sisällön Kohde ja käytä alla olevaa komentoa:

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -private

Tällä tavalla Avaamme Mozilla Firefoxin aina nimettömänäjättämättä jälkiä navigoinnistamme.

3) Kuinka avata vain tietyt sivustot incognito-tilassa

Jos tavoitteemme on avata vain tietyt sivustot incognito-tilassa, voimme asentaa laajennuksen Google Chromelle Automaattinen incognito-tilalaajennus, jonka avulla voit luoda luettelo verkkosivustoista, jotka avautuvat automaattisesti incognito-tilassa.

Voimme kirjoittaa incognito-tilassa avattavat sivustot manuaalisesti laajennusluetteloon tai voimme avata sivuston normaalisti ja sitten lisätä sen automaattisesti painamalla laajennuspainiketta.

Jos kuitenkin halusimme avata vain joitain sivustoja nimettömästi Mozilla Firefoxissa, voimme luottaa laajennukseen Avaa yksityistilassayksinkertainen lisäosa, joka sisältää painikkeen yksityisessä tilassa näkyvän välilehden avaamiseen.

Kun olet lisännyt selaimeen, varmista, että annat incognito-käyttöoikeudet, muuten se ei toimi oikein. Voit tehdä tämän painamalla valikon oikeassa yläkulmassa, jossa on kolme riviä, ja painamalla -painiketta Lisäosat ja teematavaamme valikon Laajennuksetpaina juuri asennettua laajennusta ja vieritä, kunnes löydämme Operation in anonymous windows -kohteen, jotta voimme valita Sallia.

Tämän laajennuksen lisäksi voimme suojata yksittäisten Firefox-kirjanmerkkien yksityisyyttä lataamalla hyvin laajennuksen, kuten Yksityiset kirjanmerkit; sen avulla voimme lisätä salasanan kirjanmerkkikansioihin tai yksittäisiin kirjanmerkkeihin, avata vain incognito-ikkunoita ja suojata yksityisyyttämme Mozilla-selainta käytettäessä.

Johtopäätökset

Tämän oppaan neuvoilla voimme aina avata Chromen incognito-tilassa tai Firefoxissa nimettömänäjotta et jätä jälkiä jaettuun tietokoneeseen, selaa ulkomaisia ​​sivustoja jättämättä todisteita kulkustamme ja vältä myös hämmennystä ja epämiellyttäviä tilanteita ystävien ja perheen kanssa, jotka käyttävät samaa tietokonetta tai samaa selainta.

Ilmeisesti selaimet yksinään incognito-tilassa ei riitä takaamaan täydellistä nimettömyyttä: yllä nähtyihin temppuihin on lisättävä a hyvä VPN-palvelu.

Nimettömyyden lisäämiseksi voimme myös lukea oppaamme osoitteessa kuinka selaimen välimuisti siirretään RAM-muistiin.

Jos kuitenkin haluamme kokeilla muita selaimia kuin Chromea ja Firefoxia, suosittelemme, että jatkat ai-oppaan lukemista uusia vaihtoehtoisia selaimia Chromelle ja Firefoxille, erilaisia ​​ja kokeilemisen arvoisia.

Indeksi
  1. 1) Avaa Google Chrome aina incognito-tilassa
  2. 2) Avaa Mozilla Firefox aina incognito-tilassa
  3. 3) Kuinka avata vain tietyt sivustot incognito-tilassa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up