Etsi kustakin sijainnista halvimmat huoltoasemat

Mistä löydät tietokoneeltasi sekä Android- ja iPhone-matkapuhelimista alueen halvimmat bensiinipumput

Halvalla polttoainetta myyvien huoltoasemien löytäminen ei ole ollenkaan helppoa, kun otetaan huomioon, että suurin osa kuluttajista menee suoraan lähimmälle huoltoasemalle (tai kadulle) ja tajuaa vasta saapuessaan, että ne on tankattu halvalla. keskiverron yläpuolella.

Löytääksemme halvimman huoltoaseman, voimme käyttää puhelimemme apua: itse asiassa riittää, kun lataat jonkin tässä oppaassa suositelluista sovelluksista säästää polttoainekustannuksissa (olipa se bensiini, diesel, nestekaasu tai metaani), päästä lähimmälle huoltoasemalle ja samalla hinnoilla kansallista tai paikallista keskiarvoa alhaisemmilla hinnoilla.

1) Bensan hinta n

Erottamaton sovellus kaikille autoilijoille on epäilemättä Bensan hinnaton tämäntyyppisten sovellusten vertailukohta ja saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Kyseinen sovellus näyttää bensiinin, dieselin, nestekaasun ja metaanin tämänhetkiset hinnat samojen tankkaajien raporttien perusteella (täydennettynä kun ilmoitettu hinta on vanha): jos ero on muutama tunti tai enintään 1-2 päivää, meillä on hyvä mahdollisuus, että hinta on sama kuin sovelluksen ilmoittama. Jos hinta on liian vanha, on parempi etsiä päivitetympää, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Bensiinihinta-sovelluksessa voimme tehdä haun kunnan, maakunnan tai postinumeron mukaan ja etsiä edullisimmat huoltoasemat Google Maps -kartalta, jolloin voimme aktivoida Suosikki GPS-navigaattori ja pystyä tekemään niin tavoittaa halvin jakelija.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää myös valikkoa Naapurit nähdäksemme lähimpänä sijaintiamme olevat jakelijat, jotta voimme silti valita ne, joilla on edullisin hinta ja lyhin matka. Jos meillä on suosikkijakelijoita, voimme avata yhteenvetolomakkeen ja aktivoida tähden löytääksemme ne valikosta Suosikki.

Jakelijan yhteenvetolomakkeesta saamme tietoa kaikista saatavilla olevista polttoaineista, selvitämme onko kyseessä valkoinen pumppu vai valtakunnallinen jakelija, saamme auki- ja sulkemisajat (myös pyhäpäivinä ja sunnuntaisin), selvitämme onko baari ja lopuksi hyväksytäänkö luotto- ja pankkikortit (käteisen lisäksi).

2) Fuelio App

Toinen sovellus, jonka avulla voimme löytää halvimman huoltoaseman, on Fueliosaatavilla Android Ja iPhone.

Sovelluksen avulla voit hallita polttoainetta alan todellisten asiantuntijoiden tavoin, myös ajoneuvomme kulutuksen laskeminen. Syöttämällä auton nimen saamme itse asiassa sen keskikulutuksen (emoyhtiön ilmoittama) ja voimme säästää polttoainetta yhdistämällä sovelluksen antamat tiedot ajettuihin kilometreihin ja polttoaineen hintaan alueilla, joiden kautta kuljemme.

Toiminto, jonka avulla voit tehdä tämän, on erinomainen katso lähistön huoltoasemien hinnatjotta voit aina tankata mahdollisimman alhaisella hinnalla polttoaineesta riippumatta.

3) Waze-navigaattorisovellus

Monet satelliittinavigointisovellukset tarjoavat polttoaineen hinnan seurantajärjestelmän, joten voit suunnitella tankkauspysähdyksiä matkasi aikana ja valita joka kerta edullisimman huoltoaseman.

Paras sovellus tästä näkökulmasta on ehdottomasti Wazesaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone. Sovellus näyttää käytettävissä olevat huoltoasemat alueella ja jo suunnitellun matkareitin aikana, joten voit lisätä tankkauspysäkkejä.

Tutustuaksemme muihin navigointisovelluksiin voimme lukea oppaitamme parhaista GPS-navigaattorit ilmaisilla offline-kartoilla Androidille ja klo parhaat GPS-navigaattorisovellukset iPhonelle.

4) Polttoaineen hintojen tarkkailu (web)

Jos yritämme tarkistaa jakelijoiden hinnat päivitetyinä reaaliajassa, vertailukohtana on sivusto Tarkkaile polttoaineiden hintojajota hallinnoi Talouskehitysministeriö ja päivitetty suoraan Italiassa toimivien jakelijoiden toimittamilla hintataulukoilla.

Sivusto on käytettävissä millä tahansa verkkoselaimella, ja sen avulla voit piirtää alueelle, jossa olemme tai missä tahansa muussa Italian kaupungissa tai alueella, geometrisen hahmon (ympyrä, vapaa piirros tai monikulmio) ja katso alueen edullisin hinta.

Jotta voit hyödyntää tätä sivustoa parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme valitsemaan Monikulmio (tarkin), kaksoisnapsauta karttaa kiinnittääksesi ensimmäisen kärkipisteen ja piirrä sitten suorakulmio tai neliö painamalla kartan pisteitä (voimme myös laajentaa ensimmäistä monikulmiota, joka näyttää meille sivuston).

Varmistetaan nyt, että polygoni on vihreä (eli se on oikean kokoinen, jotta sivusto voi hallita), valitaan tarkastettavan polttoaineen tyyppi, asetetaan hintajärjestys Kasvava ja paina lopuksi Lähellä.

Sivusto tarjoaa meille yksityiskohtaisen luettelon huoltoasemista: jokaiselle asemalle on saatavilla jakelijan nimi, osoite, saatavilla olevien polttoaineiden hintataulukko ja kätevä painike parhaan navigointireitin suunnittelemiseksi.

Sivusto on käytettävissä myös mobiiliselaimella: jos todella haluamme säästää rahaa ja löytää huoltoaseman halvimmalla hinnalla, neuvona on tallentaa tämä sivusto mobiiliselaimen suosikkeihin ja käyttää sitä silloin, kun olemme matkoilla ja tarvitsemme to löytää nopeasti halpa huoltoasema.

Johtopäätökset

Tekniikan avulla se on mahdollista löydä halvimpien hintojen huoltoasema muutamassa minuutissa: avaa haluamasi sovellus tai sivusto, käytä suodatinta näyttääksesi heti halvimman polttoainehinnan ja tavoita lopuksi paras jakelija suosikkinavigointisovelluksellasi.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka Laske bensiinikustannukset Google Mapsin ajo-ohjeissa Älä viitsi kuinka löytää pikalatauspylväät sähköautoille.

Indeksi
  1. 1) Bensan hinta n
  2. 2) Fuelio App
  3. 3) Waze-navigaattorisovellus
  4. 4) Polttoaineen hintojen tarkkailu (web)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up